שרשור שאלות חדש

בנות שעשו הזמנה בעבר מהאתר של bundle monster

תוך כמה זמן ההזמנה אמורה להגיע?

כשהזמנתי מהחנות שלהם באיביי לפני כחודשיים זה לקח בערך שבוע להגיע וממש הופתעתי מהמהירות!
בבלאק פריידי הזמנתי מהאתר הרגיל ועברו שבועיים... אני כבר ממש רוצה שהם יגיעו אליי ((:)

גם אני עשיתי הזמנה בבלק פריידי

וגם אני קצרת סבלנות אליה
אבל אני חושבת שייקח קצת זמן, עם מזג האויר בארץ, והחגים, ובאופן עקרוני אני מניחה שהיה אצלהם טירוף בעקבות הבלק פריידי... קיצר נראלי נזדקק לסבלנות

סבלנות אף פעם לא היה הצד החזק שלי

אבל מאז שהתחלתי עם כל הקניות האלה באינטרנט... פשוט עבודה על המידות מה שעושים לי פה חחח

lilo4

New member
גם אני ככה

יום או יומיים אחרי שביצעתי את ההזמנה כבר קיבלתי הודעה שהחבילה נשלחה, נראה לי שהבעיה היא בדואר עצמו, לא יודעת אם כאן או שם [או שניהם]

lilo4

New member
הגיע!

סופסוף.... אני מרוצה מרוב החותמות שהזמנתי, יש שתיים שאני לא כ"כ מבינה למה התלהבתי מהן באתר ובמחשבה שנייה יכולתי לוותר עליהן, ויש שם אחת עם עיצובים ממש מגניבים אבל הם ענקיים ונראה לי שזה לא יעבוד על הציפורניים שלי

yaelsn

New member
תתחדשי!!! מה הזמנת?

ויאללה כבר שתגיע ההזמנה שלנו :)))

yaelsn

New member
הזמנתי פעמיים והגיע מהר מאוד

עכשיו ההזמנה שלנו כנרה מתעכבת בגלל עומס ההזמנות שהיו להם במבצע

פיגרו1

New member
מה דעתכן על: Apricot cuticle oil - Essie השמן

הזנה שלהם? אשמח לדעת אם תמליצו לי לרכוש אותו ?
תודה רבה.

פיגרו1

New member
האם אתן יודעות אם הקולקציות הבאות הגיעו לארץ:

בסופר/ניו פארם:
ORLY - Secret Society

באפריל:
OPI -OPI's Gwen Stefani collection

תודה רבה מראש.

yaelsn

New member
אורלי כנראה שלא, OPI כנראה שכן

אורלי כבר לא כל כך מייבאים לארץ, מה שיש כרגע בפארמים זה שאריות מקולקציות ישנות
והיחצ של OPI אמרו לי שבקרוב תגיע קולקציה חדשה, אני מניחה שעליה הן דיברו :) כשיהיו לי עוד פרטים אני אפרסם כאן

באטגירל

New member
מה דעתכן על המוצרים....

אני מחפשת top coat חדש ואיכותי יותר ממה שיש לי עכשיו (של קרליין, ואפילו אותו לפעמים אני לא שמה כי הוא גורם ללק להתקלף מהר יותר)
ומכמה חיפושים מצאתי את המוצרים הבאים. אשמח אם מי שיצא לה להתנסות באחד או יותר מהמוצרים, תגיד מה דעתה עליו ואם אתן מכירות גם דברים אחרים (במחירים סבירים..
) אני אשמח לשמוע! וכן, אני יודעת שיש שרשור של טופים\מחזקים\בסיסים אבל כאן מדובר בכמה מוצרים ספציפיים..

1) Essie 3 way glaze - בסיס, טופ ומחזק
2) China Glaze First&Last - בסיס וטופ
3) Seche Vite Dry Fast topcoat

4) China Glaze no chip top coat
http://www.ebay.com/itm/China-Glaze-NO-CHIP-TOP-COAT-Nail-Polish-72027-Chipping-Treatment-5-oz-Manicure-/331019910864?pt=US_Nail_Care&hash=item4d1252fed0

lilo4

New member
ניסיתי את המייבש של seche vite

הוא מייבש את הלק מהר מאוד וגם נותן ברק ממש יפה. אצל חלק מהבנות הוא גורם ללק להתכווץ, וזה גם מה שקרה אצלי ובגלל זה הפסקתי להשתמש בו...
היתרון שהוא נמכר גם בגודל travel size, אני חושבת שאפשר למצוא באיביי במחירים סבירים אז מקסימום את יכולה לקנות ולנסות אותו.
כרגע אני משתמשת במייבש של פושה ואני מאוד אוהבת אותו.

הבעיה עם בייסים וטופים שהם משפיעים אחרת על כל אחת, משהו שיכול להיות מדהים בשבילי יכול להיות לא משהו בשבילך, ככה שהדרך היחידה לדעת בוודאות היא לנסות

Bonushkie

New member
אני משתמשת בseche vite

לדעתי הוא מעולה. עוד לא היתה לי את בעיית ההתכווצויות שלחלק מהבנות היה אבל לפי מה שהבנתי עם מעבירים את המברשת על הקצה של הציפורן(wrap your tips כמו שכותבים באתרים מחו"ל, אם מחפשים את זה בגוגל בטח אפשר למצוא הסבר יותר טוב למה התכוונתי. עברית זה לא הצד החזק שלי חחח) זה מונע את ההתכווצות.

גם אהבתי את זה שגם אם המריחה לא מושלמת זה מחליק הכל ומכסה פגמים קטנים. זה שימושי במיוחד עם גליטרים שבלי טופ גורמים למראה קצת מחוספס.

למעלה