טופ 5

DAN1EL

New member
טופ 5

והפעם - מהם חמשת השירים הכי אהובים עליכם של...

לילי אלן

אני מזכיר:
אם קשה לכם לבחור חמישה שירים, אפשר לבחור גם עשרה.
אם קשה לכם לדרג, אפשר גם בלי סדר מסוים.
אני משתדל לבחור באמנים שכל חברי הפורום מכירים בשביל הפינה הזו.
או במילים אחרות: אין סיבה לא להשתתף!

YEEZUS

New member
טופ 5 שלי

Littlest Things - הביצוע היפהפה והמרגש שלה על הלחן עוצר הנשימה הזה=שלמות מוזיקלית. זה שיר שלא קיבל מספיק הערכה, אף על פי שהוא השיר הכי טוב שלה.
Oh My God - מגיע לה גראמי על השיר הזה רק על המבטא המדבק שלה. עוד מאסטרפיס שהופק על ידי מארק רונסון.
LDN - שיר קלאסי שלא מפסיק לעלות לי חיוך כל פעם שאני שומע אותו.
Smile -

Not Fair - הייצוג היחיד מהאלבום השני שלה. פופ קאנטרי הוא ז'אנר שבבסיסו הוא מעפן לחלוטין (קארי אנדרווד, טיילור סוויפט), אבל רק לילי אלן יכולה לגרום לו להישמע הדבר הכי מגניב בעולם. אני חושב שבזכות השיר הזה התחלתי להתעניין במוזיקה שלה.

היא ללא ספק הייתה אחת מזמרות הפופ הטובות ביותר בעשור הקודם (אם לא הטובה ביותר), והיא חזרה אלינו השנה מקולקלת ביותר. למרות ששירים כמו L8 CMMR, URL Badman ו-Air Balloon היו מהנים כשהם יצאו, זה פשוט לא אותו הדבר. הקאמבק הזה היה כל כך מיותר.

DAN1EL

New member
חמישייה מעולה

Littlest Things יפהפה.
שיר לא אופייני - לא עבורה ולא עבור מארק רונסון - ובכל זאת הם עשו כאן משהו מדהים.
&nbsp
ומסכים לצערי לגבי הקאמבק העצוב שלה.

ערן1987

New member
שירים מצוינים אחד אחד!

שמתי לב שיש לך העדפה לאלבום הראשון, זה נכון?

ערן1987

New member
והנה הטופ 5 שלי

אני מאוד אוהב את לילי! חרשתי בטירוף את האלבום הראשון שלה, את השני קניתי לא מזמן והוא ממש טוב ואת האחרון עוד לא שמעתי אבל גם זה יקרה. זמרת מאוד מיוחד עם צליל מאוד שלה. בכל מקרה, הנה הטופ 5 שלי ובנוהל - לא בסדר מסוים:
&nbsp
Smile/LDN - איך לא, סינגלי הפריצה שלה שאת שניהם אני אוהב במידה שווה. קלילים, שובבים, חצופים. לילי במיטבה!
&nbsp
Everyone's At It - השיר שפותח את אלבומה השני הוא פצצת פופ אדירה! ההפקה שלו באה עם נגיעות אלקטרוניות בולטות מאוד וזה פשוט תענוג.
&nbsp
Him - ככה נשמעת לילי כשהיא רוצה להיות עדינה, וזה עובד לה לגמרי. עדין ולגמרי עושה את הבעודה
&nbsp
Fuck You - אם יצא משהו טוב מהממשל של ג'ורג' בוש זה השיר הזה.. מלכה!
&nbsp
Somewhere Only We Know - הקאבר לקין מאלבומה האחרון. פשוט. יפהפה, מקסים, נוגע ללב ואפילו מרגש.
&nbsp
אני נמנע מלהכניס לפה שירים מהאלבום הראשון שלה חוץ מהסינגלים כי אני לא מכיר אותו מספיק. בכלל, עברתי עכשיו על שירי האלבום השני וכולם מעולים בלי יוצא מן הכלל, באמת. תשמעו אותו, לא תצטערו!

DAN1EL

New member
שלי

כידוע, לילי היא אחת הזמרות האהובות עלי ביותר מהשנים האחרונות - היא הביאה משב רוח מרענן, צעיר ומגניב לעולם הפופ, יש לה פה גדול וחוש הומור והיא לא מפחדת להשתמש בהם - במסגרת של שירי פופ מעולים אחד אחד.
וכידוע - גם אני התאכזבתי מהקאמבק האחרון שלה, ואני נוטה להתעלם מרוב האלבום האחרון, בו היא הפכה למין גרסה נשית של אמינם - יותר פארודיה על עולם המוזיקה מאשר מוזיקה טובה באמת. אפילו שם האלבום הוא פארודיה על אלבום אחר. כאילו...מה את רוצה עכשיו?

הטופ 5 שלי:

1. Smile - מבריק, סינגל בכורה מעולה, לא נמאס.
2. Oh My God - מארק רונסון המלך. קאבר אדיר. כל מילה נוספת מיותרת. אה, כן - רק עוד מילה אחת: המבטא

3. Littlest Things - מרגש ויפהפה. כמו שכתבתי קודם וגם בעבר, איכשהו זה לא שיר אופייני - לא לה ולא למארק רונסון - ועדיין הם עשו כאן משהו מיוחד ויפה.
4. Fuck You - אחד משירי הפופ הטובים ביותר של השנים האחרונות.
5. LDN - אדיר. טקסט שכולו הומור שחור, ציני ואירוני על החיים האורבניים ועל כמה בני אדם הם חארות - גם בלונדון היפהפייה.

זה היה קשה! יש עוד המון שירים שלה שאני אוהב!
בעצם בשני האלבומים הראשונים שלה אני אוהב כל שיר ושיר.

למעלה