Kill me heal me 15-18

cheburasha

New member
Kill me heal me 15-18

לא הגיע זמן שנדבר עליהם?
מי רואה עדיין? מי עומד בקצב?
אני כן

פורסם השיר השישי (?) בשם Manchurian Violet שמבצע ג'י סונג בכבודו ובעצמו. בפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה לא התרגשתי אבל אחרי כמה פעמים כבר נדבקתי אליו

למרות שיודעי דבר אומרים שזה לא מתקרב לביצוע של שיר התחתונים מהסרט My PS Partner

cheburasha

New member
ואני רק שאלה...

רואים את המצעים שבתמונה?
אז במיטה של ריג'ין יש את המצעים האלה כבר כמה חודשים. ויותר מזה, יש אותם גם בבית חולים של הייד וג'קיל . וראיתי אותם בעוד מקום, לא מוצאת עכשיו איפה. תגידו, הדגם הזה, מה הוא יחיד בכל המדינה? זה כמו המצעים האלה שיש בכל בתי החולים בארץ וגם בבתי אבות ואיפה?
לצערי גם את המצעים הישראליים לא מצאתי תמונה

חוץ מזה, אני נהנית מהסדרה, נשארו רק שני פרקים וחבל שאין יותר.
ועדיין אני אוהבת יותר את הייד וג'קיל. לא יודעת למה. אולי כי בכל זאת היון בין טוב יותר? ובגלל שיש להם את התפאורות המהממות האלה כל הזמן...

nuly123

New member
הגיע הזמן שתחליף מצעים!

אולי זו הסיבה שהיא לא ישנה טוב וסובלת מסיוטים

וברצינות, היה מעניין לראות איך בפרקים האחרונים זו היא שזקוקה לתמיכה, ולמרבה המזל עומדים לצדה כמה אנשים טובים :)
בפרקים האלה היו הרבה פלאשבקים וגילויים מהעבר, ובראשם העובדה שבעצם השם דו היון היה שייך במקור לגיבורה שלנו, והגילוי שהגיבור הצעיר הוא זה שהצית את האש.
חוצמזה נראה שדו היון הולך ומתחזק ומשלים עם העבר, וגם שכל הזהויות עושות מעין סיבוב פרידה אחרון (?). האם נזכה לראות את מיסטר איקס בפרקי הסיום, או שהוא יישאר בגדר פיקציה?
ואני כ"כ נהנית להסתכל על העיניים האקספרסיביות של ג'י סונג
נתקלתי בתמונות המשעשעות האלה, שמשוות כל זהות לכלבלב אחר

ואם הזכרת את ג'קיל ושות', הקליפ שעשו בסטייל "50 גוונים" ממש הצחיק אותי
(כולל ספויילרים לסדרה, למי שלא ראה).

cheburasha

New member
אדיר! לא ראיתי את הקליפ הזה

איך היון בין איכזב את כולם בפרקים הראשונים כי נעלמו כל הקוביות שבנה לסרט האחרון שלו

&nbsp
בכל מקרה, לגבי קיל מי היל מי, הפרק האחרון היה פשוט אדיר לדעתי, דפדפתי בו שוב והתפקעתי מצחוק כשכל הזהויות התחלפו. את צודקת, זה נראה כמו סיבוב פרידה. יוסופ היה ממש מתוק ויונה הורסת במיוחד.
ואחר כך הקטע האינטימי במשרד היה מאוד רומנטי. עשו מזה גיף נחמד, לא מוצאת אותו עכשיו לצערי. ריחמתי על ריאון. נראה לי שהשלים שאחותו תשאר לו אחות . אבל בא לי לראות משהו פיקנתי איתו, יותר פיקנתי מהקטעים עם יונה.
ואת צודקת לגמרי, ג'יסונג פשוט אדיר. קראתי שהשבוע אישתו לי בו יון שלחה משאית עם אוכל לאתר הצילומים כשעל המשאית כתוב משהו בסגנון של. שמרו על הגבר שלי. היא אמורה ללדת בקרוב...

nuly123

New member
היא הייתה צריכה לשלוח גם חלב חם עם דבש

או משהו בסגנון, כי ג'י סונג איבד את הקול אחרי הקלטת השיר :( ובכ"ז התעקש להמשיך לצלם. אולי יעשו את מיסטר איקס אילם או משהו?
בכל מקרה, נאחל לו החלמה מהירה!

http://www.soompi.com/2015/03/08/ji-sung-revealed-to-have-been-acting-even-with-vocal-fold-edema/

והנה עוד פרודיה קוריאנית על 50 גוונים, הפעם בתכנית "סאטרדיי נייט לייב קוריאה":

http://e.walla.co.il/item/2836263

maayanro123

New member
הנה שיר התחתונים, כדי שיהיה לך למה להשוות

(זאת הייתה הרמה להנחתה
)

הסרטון הראשון מכיל רק תרגום לאנגלית (בלי ספויילרים), והסרטון השני הוא הסצינה מהסרט "My PS Partner", אז מן הסתם זה ספויילר למי שלא ראה.

הסרט הוא 19+, אז השיר בהתאם.

FruitNinga

New member
שאלה

אני כרגע בפרק 8 (קצת בדילאי) ורציתי לשאול האם השחקנים הראשיים נשואים במציאות? ומה הרייטינג של הסדרה בקוריאה?
מעניין לדעת ;)

cheburasha

New member
תשובות

הזג הראשי לא נשואים זה לזה במציאות. לא יודעת לגבי האישה, אבל ג'י סונג נשוי לשחקנית אחרת, לי בו יונג. היא בהריון עכשיו עם הילד הראשון שלהם.

הרייטינג בתמונה המצורפת. למרות שאני אף פעם לא הבנתי מה ההבדל בין העמודות. אם מישהו יסביר לי - אשמח!

FruitNinga

New member
תודה!

לא התכוונתי לשאול אם שניהם יחד במציאות, אלא באופן כללי אם כל אחד מהם נשוי או לא
איזה כיף לאשתו של ג'י סונג!

milly12

New member
ראיתי את פרקים 15-16

היו פרקים מעולים לדעתי. בגלל ההפסקה המאולצת ראיתי את זה עם תרגום לעברית.
עכשיו מתלבטת עם לענות את עצמי ולחכות עוד קצת או לראות באנגלית.

maayanro123

New member
Perry Park
You're the ahjussi, Perry Park! You have a chill attitude towards things with your friendly, country bumpkin manner, choosing not to get too riled up about anything because why waste all that energy? You also love to do things that relax you and let you have fun, whether it's having a drink or two and socializing. You also have a bit of a troublemaking side, but you're generally harmless--not to mention hilarious.

זה חצי נכון במקרה שלי, יש ויש. אבל אני אוהבת את הדמות של פרי

Larc En Ciel

New member
Shin Se Gi

האמת שיש בזה משהו

You're the badass, Shin Se Gi! This rough, tough, and buff character is a complete trouble maker who cannot control his emotions, leading him to impulsively jump in without thinking things through, usually resulting in negative consequences. You're also aggressive, protective, and naive in your own right, choosing to speak with your fists and making you a sweet bodyguard that's just a bit hard to control.

cheburasha

New member
Cha Do Hyun

You're the sweetheart, Cha Do Hyun! The soft spoken, kind man who takes responsibility for all his other personalities, you're the most reliable of the bunch and strong in your own way, although you seem at times like a coward that can't confront your fears. You take criticism and anger and internalize it, making sure you hurt nobody else in the process because you're considerate of others' feelings and safety. You are also easily driven by guilt, but eager to change and getting stronger by the day.

nuly123

New member
Nana

You're the cutie pie, Nana! Shy to the point of rarely making an appearance, you are a naive sweetheart who is afraid to come out of your shell because of the unknown world that's out there with its many secrets and hardships. Still, you have a bright personality and kind heart that won't change no matter what happens to you! Your charm is your child-like innocence that still has hope for the future.​

למעלה