התחלתי לראות ונשאבתי לכל ה6 פרקים, מחשבות שלי...
היי לכולם.
אני לא אחפור יותר מדי, אבל ראיתי את כל השישה פרקים, והתאהבתי לגמרי.
ראשית, ג'י סונג(השם האמיתי של הראשי). אחד השחקנים האהובים עלי כאשר בתחילת דרכו היה לו את הסדרה
המוצלחת Save me the last dance. היום הוא כבר לאחר חתונה עם אחת השחקניות הבכירות בקוריאה, לי בו
יונג. זאת הדרמה השנייה ברציפות שלו עם הוואנג ג'ון(הראשית), והכימיה ביניהם מעולה מדרמה לדרמה. אני מוכרחה
לומר, שאני ממש הופתעתי מהמשחק שלו כאן, פשוט מעולה. הוא נכנס לתפקיד היטב, הוא מרגש, אמוציונלי, ומבצע
את הדברים באיכות מאוד גבוהה. כל הסיפור סביבו בנתיים זורם כמו נחל, ולאט לאט בונים עלילה יותר ויותר מורכבת.
אני אוהבת את הקטע שהדוקטור הראשי מסביר לנו כמה זה קשה להיות עם פיצול אישיות, וכמה זה בעייתי, ובודד, ולפתע
בלי קשר, אתה ממש מזדהה עם הדמות. חשיבה גדולה של הכותבים... הוואנג ג'ום התחילה ממש ממש נהדר. היא מצחיקה
בטירוף, היא פשוט משוגעת לפעמים, צועקת, מתבכיינת, והכי יפה שהיא לא יותר מדי אמוציונלית אלא פשוט היא זורמת
כזה עם התסריט, אני מניחה שבהמשך יבוא כל הבכי ובלאגן שהיא גם כן תיזכר בזכרונות ילדות שלה.
אוהבת את כל המתח והציפייה לגלות מה קרה באמת בין השניים בעבר כשהיו ילדים, אוהבת את כל הקשר מסביב של
כל המשפחות והסבתא, ובמיוחד שפתאום מישהו מהקאסט דופק צרחה בלי קשר בגלל היותו אמוציונלי, אם זה המזכיר
שלו או הסבתא או האמא, קטע גדול.
הפסקול ממש ממש מדליק, אוהבת את השירים עד כה..
לסיום, אני כל כך אוהבת את הדמות הBAD ASS של ג'י סונג, יווו הוא כזה טוב. תמיד אוהבת את הרעים והקשוחים,
יש לזה איכות משל עצמה, ומה שנחמד שהוא מתחיל לעצב את הדמות הראשית, הוא גם מתחיל לחשוב, להיות יותר
נקמן, פחות חביב ואדיב, רואים שהוא משתנה לאט לאט, ועושים את זה יפה.

אז שימשיכו להיות פרקים טובים :]