Kill Me, Hill Me פרקים 5-6

סאפירוש

New member
לא מאמינה שפתחתי את השרשור

אז נראה לי שהתחלתי קצת יותר להתלהב מהסדרה

הקטע עם הצעצועים ששין סה גי הראה לרי ג'ין (במלון המפוקפק הזה) היה קריפי, משעשע וקצת חמוד - בו זמנית. אבל הסתבר שהוא רק רצה להצליח לשמח אותה. מה שקרה בזכות הזיקוקים (במקום המדהים והרומנטי להפליא שהם היו בו-במקרה לבד לגמרי), ואז... הוא עמד לנשק אותה. אבל שוב לא ממש ברור (לפחות לי) - למה הוא התחלף לדה יון?
בעקבות כמה קטעים בפרקים האלו התחזקו החשדות לגבי זה שרי און הוא לא האח הביולוגי של רי ג'ין, אלא (חצי האח) של דה היון. גם כי זה ממשיך להראות כאילו הוא מאוהב ב רי ג'ין וגם דיברו על הילד האבוד מהמשפחה... חוץ מזה שזה די מעניין, אני לא אוהבת את הקטעים של המשפחה והחברה.
נחמד בעיניי הקטע עם הבחורה שדה היון מאוהב בה (צ'ה יו?) ועם קי ג'ון (סתם כי הוא נראה טוב).
בסוף הפרק ראינו לראשונה (נכון?) את יו סאב, הנער בן ה-17 עם הנטייה לאובדנות שאיים על רי ג'ין שאם לא תמצא אותו איפשהו בסיאול (איך לעזאזל איך היא אמורה לעשות את זה?!) בתוך שעה הוא יתאבד.

אמנם חפרתי אבל מרגיש לי שבקושי הזכרתי דברים כי אני לא זוכרת ממש טוב ואין לי כח כל כך

ובקיצור היו פרקים נחמדים

(והנה התמונה שהכי רציתי לשים בהודעה של השרשור אבל הסתבכתי - טוב שהיא לא ניסתה להרוג אותו
)

nuly123

New member

האמת שאין לי ממש מה להגיד על הסדרה, אבל אני נהנית לקרוא את התגובות שלכן :)
הדרמה חביבה בסה"כ, אבל היא לא גורמת לי להתרגש או לחשוב עליה יותר מדי, וגם מתאדה לי מהראש רגע אחרי שאני מסיימת לצפות

הפלוס העיקרי ממשיך להיות ג'י סונג שבאמת משכנע בכל אחת ואחת מהדמויות. גם המשפחה של הראשית די משעשעת אותי

מתלבטת האמת אם להמשיך לצפות, כי אני די מחפפת עם הדרמה הזו בינתיים...

nuly123

New member
הבעיה היא יותר בי מאשר בדרמה

בסה"כ היא חביבה לטעמי, ואולי בעיתוי אחר הייתי נהנית ממנה יותר, אבל עכשיו אני מרוכזת יותר בדרמות אחרות שאני צופה בהן, ובעניינים אחרים
אני די ממריצה אותה ולא מקדישה לה יותר מדי תשומת לב. אין שם משהו שתפס אותי חזק...
בכל מקרה, אני מתכוונת לצפות בפרקי השבוע - בעיקר כי אני מסמפטת את ג'י סונג, וכי עוד לא ראינו את כל הפיצולים שבחבורה.

cheburasha

New member
גם אני כרגע רואה כמה דברים במקביל

זה מתחיל לבלבל גם אותי. אז שמתי חלק בצד, להמשך מאוחר יותר.
הבעיה כשרואים משהו בקצב השידור ששני פרקים רואים מהר מאוד ואז נשארים בין הכיסאות. מה לראות חוץ מזה? אם אני רואה רטים זה סבבה, לא מפריע. אבל אם עוד סדרה אז זה מתבלגן, במיוחד אם נופלים על סגנון דומה של סדרות. ככה אני הסתבכתי עכשיו. התחלתי לראות את Punch החדשה, אבל נתקעתי כי לא הכל תורגם עדיין, גם לא יצא בכלל, זאת סדרה שעדיין בשידור בקוריאה. אז לקחתי אחת אחרת והיא היתה לי כבדה ועצובה מדיי (קין והבל) אז שמתי בצד להמשיך מאוחר יותר. עכשיו אני רואה משהו אחר (גבר מכוכב אחר) והיא זורמת כמובן כי זאת סדרה טובה אבל בראש היא מתערבבת לי עם עוד דברים. אבל לא נורא, אני כבר בסוף. עוד יום-יומיים אגמור אותה ואז אוכל להתרכז בדרים אחרים במלוא הכוח

&nbsp
ד"א גם אני התחלתי לראות את קיל מי היל מי בגלל ג'י סונג ובגלל השני, שמשחק את או ריאון . בכלל אני בד"כ בוחרת לפי השחקנים.

nuly123

New member
אף פעם לא חסר מה לראות

עם קצב הייצור הבלתי פוסק של דרמות וסרטים (שלא לדבר על מה שיצא בשנים קודמות...). מרוב שפע, אני שואלת את עצמי אם שווה להשקיע את הזמן בדרמה מסוימת או לעבור לדרמה הבאה... אבל לרוב אני לא ממהרת לנטוש סדרות. וכאמור, אני ממשיכה לתת צ'אנס ל-KMHM. כרגע אני צופה במקביל בשלוש דרמות, שתיים מהן משודרות בקוריאה, אז הסלט בראש שלי עדיין בשליטה

אני בוחרת דרמות לפי שילוב של שחקנים/תסריטאי/במאי + עלילה ראשונית וז'אנר + חוות דעת בבלוגים וכו'. אבל בד"כ תחושת הבטן היא זו שקובעת בסוף

סאפירוש

New member
אני גם אומרת שכדאי לך להמשיך

הדרמה באמת כנראה תמשיך להשתפר. אני אומרת שתתני לה עוד סיכוי.
חוץ מזה, לא נורא אם אין לך מה להגיב, לא חייבים

nuly123

New member
טוב, כל עוד אין מבחן בקיאות בסוף הסדרה

&nbsp
אני מקווה שהפיצולים שעוד לא ראינו יהיו מגוונים ומעניינים, ושהראשית תוריד קצת את מפלס הצעקות

סאפירוש

New member
חחח אני חייבת להסכים איתך לגבי זה

למרות שהצעקות שלה פחות מפריעות לי כבר, אולי התרגלתי

cheburasha

New member
אני

התחלתי לכתוב פעם אחת והאתר המעצבן הזה מחק לי הכל
מקווה שזה לא יקרה שוב....
אז קודם כל, בגלל שהכל עף לי מהראש אני שוב נעזרת קצת בסקירות פרקים מכאן:
https://dramajjang.wordpress.com/2015/01/22/episode-5-review-kill-me-heal-me-2015/
https://dramajjang.wordpress.com/2015/01/24/episode-6-review-kill-me-heal-me-2015/

בגדול חייבת להגיד שנהניתי משני הפרקים האלה. היה בהם גם רומנטיקה, גם מתח, גם אקשן, גם מלא צחוקים וגם קצת מרגש. הסדרה הולכת ומשתפרת עם כל פרק ממש. מקווה שנראה את העלייה הזו עוד ועוד. הרייטינג שלה בדרמה ליסט יפה אבל ירד קצת עם הפרק השביעי שלא אינו עדיין... אבל לא איכפת ל, אני ממשיכה איתה

כמה נקודות לגבי מה שראינו:
  • הקטע עם המתנות היה מטורף. אבל לדעתי הוא ניסה לבדוק אם היא זוכרת מהו או לא. ולא לצורך שעשוע.
  • האייליינר של סה גי לא מעצבן אותי וזה טוב
  • הצרכות של הראשית לא מעצבנות אותי, אני עדיין חושבת שהיא חמודה.
  • האנורקסית עדיין מעצבנת אותי ואני שמחה שדו היון העיף אותה והסצנה במיטה (אפשר לחשוב!) היתה ברמה של סרט רציני ולא דורמה. אהבתי את תחושת הניקור וקרירות שהם יצרו. זה היה ניגוד טוב לכל הרעש והצלצולים והצבעים והזהויות שיש לזוג הראשי.
  • אני עדיין לא קולטת מה קרה שם בילדות ומה הסיפור עם הבן האבוד ואני בקושי מבינה מי הורים של מי שם. אבל בטוחה שהם יחפרו על זה עוד הרבה. עד הפרק ה-20 כבר אבין הכל חחחח
  • אין ספק, הכל רומז על כך שרי און הוא הבן האבוד. נחכה ונראה מה יהיה הלאה.
  • עכשיו נראה שההיכרות של רי און ודו היון (פרי פארק) היא מקרית אבל רי און מתעניין במשפחה כתוכנית לספר החדש שלו. שוב, נחיה ונראה...
  • כל הקטע במרתף, לפני ואחרי היה אדיר. כן ירבו. ממש צחקתי.
  • סוף הפרק החמישי - הדמעה על הלחי של סה גי היתה יפה ממש. לי זה התחבר עם מה שהוא אמר קודם על כך שהתפקיד שלו להגן על דו היון. עם כל התדמית המסוכנת סה גי מראה לנו צד רגיש ושפוי יחסית וזה מעניין. מזכיר לי סרט קוריאני "Two Faces of My Girlfriend" גם שם זהות אחת מגינה על הזהות השניה... מעניין איך יתבטא בסוף הקשר בין כל הזהויות. חוץ מהגרפיטי של הסטונט האובדני...
  • הפרופסור נראה קצת משוגע בעצמו. אבל השחקן הזה משחק את כל הדמויות שלו ככה...
זהו נראה לי, בינתיים... בטח אזכר בעוד דברים אחרי שאחרים יעלו את הדברים שלהם

desire33

New member
לגבי אח שלה(רי און), לפי דעתי...(ספוילר בפנים)

לפי דעתי הוא לא חקר על המשפחה בגלל הספר החדש אלא מכיוון שהוא יודע שהוא הבן האבוד.
הוא עשה חקירה מסיבית, גם ההבעות שלו כשהראשי לידו משתנות כי הוא מודע למי הוא..
הרמז העבה יותר לכך שהוא מאוהב באחותו, לא כי זה גילוי אריות אלא כי הוא מודע לכך שהיא פשוט לא אחותו,
אגב לא בטוח שהיא הבת שלהם בכלל.. כבר נתנו לנו רמז עבה שהיא לא ממש קשורה למשפחה, אני רק מקווה
שלא נגלה שהיא "הבת האובדת" ולא הבן האבוד.. ואז באמת כל הקשר בין 2 הראשיים יהיה הזוי לגמרי..
מצד שני, אם אני חושבת על זה, זה די הגיוני.. כי כשהם היו צעירים הם היו בחברה אחד של השני המון, השאלה האם
בגלל שהם היו שכנים, או קשר משפחתי.. נצטרך לחכות..

cheburasha

New member
אצלי זה בגדר wishful thinking

ובכלל הכל עדיין בגדר של הכרות ראשונית. נחכה ונראה מה יהיה

cheburasha

New member
שכחתי להוסיף,

באמת יש מצב ששניהם מאומצים. ואז, אולי שניהם תיאומים באמת וחצי אחים של דו היון

desire33

New member
התחלתי לראות ונשאבתי לכל ה6 פרקים, מחשבות שלי...

היי לכולם.
אני לא אחפור יותר מדי, אבל ראיתי את כל השישה פרקים, והתאהבתי לגמרי.
ראשית, ג'י סונג(השם האמיתי של הראשי). אחד השחקנים האהובים עלי כאשר בתחילת דרכו היה לו את הסדרה
המוצלחת Save me the last dance. היום הוא כבר לאחר חתונה עם אחת השחקניות הבכירות בקוריאה, לי בו
יונג. זאת הדרמה השנייה ברציפות שלו עם הוואנג ג'ון(הראשית), והכימיה ביניהם מעולה מדרמה לדרמה. אני מוכרחה
לומר, שאני ממש הופתעתי מהמשחק שלו כאן, פשוט מעולה. הוא נכנס לתפקיד היטב, הוא מרגש, אמוציונלי, ומבצע
את הדברים באיכות מאוד גבוהה. כל הסיפור סביבו בנתיים זורם כמו נחל, ולאט לאט בונים עלילה יותר ויותר מורכבת.
אני אוהבת את הקטע שהדוקטור הראשי מסביר לנו כמה זה קשה להיות עם פיצול אישיות, וכמה זה בעייתי, ובודד, ולפתע
בלי קשר, אתה ממש מזדהה עם הדמות. חשיבה גדולה של הכותבים... הוואנג ג'ום התחילה ממש ממש נהדר. היא מצחיקה
בטירוף, היא פשוט משוגעת לפעמים, צועקת, מתבכיינת, והכי יפה שהיא לא יותר מדי אמוציונלית אלא פשוט היא זורמת
כזה עם התסריט, אני מניחה שבהמשך יבוא כל הבכי ובלאגן שהיא גם כן תיזכר בזכרונות ילדות שלה.
אוהבת את כל המתח והציפייה לגלות מה קרה באמת בין השניים בעבר כשהיו ילדים, אוהבת את כל הקשר מסביב של
כל המשפחות והסבתא, ובמיוחד שפתאום מישהו מהקאסט דופק צרחה בלי קשר בגלל היותו אמוציונלי, אם זה המזכיר
שלו או הסבתא או האמא, קטע גדול.
הפסקול ממש ממש מדליק, אוהבת את השירים עד כה..
לסיום, אני כל כך אוהבת את הדמות הBAD ASS של ג'י סונג, יווו הוא כזה טוב. תמיד אוהבת את הרעים והקשוחים,
יש לזה איכות משל עצמה, ומה שנחמד שהוא מתחיל לעצב את הדמות הראשית, הוא גם מתחיל לחשוב, להיות יותר
נקמן, פחות חביב ואדיב, רואים שהוא משתנה לאט לאט, ועושים את זה יפה.
&nbsp
אז שימשיכו להיות פרקים טובים :]

milly12

New member
השלמתי את הפרקים.

זו לא מסוג הדרמות שאני הכי אוהבת, ובמילים אחרות זו לא קומדיה רומנטית, אבל היא משתפרת מפרק לפרק ואני רוצה לראות איך היא תתקדם. כמו שאחרות כתבו לפניי, פחות מעניין אותי סיפור הרקע של החברה, המשפחה, ילדים מאימהות שונות או אימהות "לא מספיק טובות" (יש לי את זה בדרמה אחרת שאני רואה עכשיו) וכו' ויותר מעניין מה יעשו עם הדמויות הראשיות. מצד שני, תמיד רציתי לראות דרמה על פיצול אישיות בעיקר בגלל איזשהו שחקן יפני שלדעתי ממש מתאים לו לשחק תפקיד מורכב שכזה והוא יכול להיות מעולה בו.

השחקן הראשי ממש טוב ומצליח להעביר את האשויות השונות. משום מה שהוא משחק את הדמות הרעה, SHIN SE GI, הוא מזכיר לי את JANG GEUN SEOK בדרמה אתה יפיפה. לא כל כך באופי אלא יותר במראה. (דרך אגב, השחקן בן 37????? או שיש טעות ב DRAMAWIKI?) הראשית קצת קופצנית מידי לטעמי. בהתחלה ממש לא סבלתי את הדמות שלה אבל נראה לי שלאט לאט הופכים אותה לטיפה יותר רגועה (או שאני פשוט מתרגלת אליה). המשניים, נשיא החברה והבחורה ה"סימפטית" שלידו, עושים את תפקידם טוב מאוד ומצליחים לעצבן אותי כל פעם מחדש ואני ממש מחכה לרגע שבו הם יפלו... ואפילו הסבתא מצליחה לגרום לי צמרמורת כל פעם שהיא פותחת את הפה. כל הכבוד לנכד הקוריאני שיכול לעמוד מול סבתא כזאת ולשמור על קור רוח. רק משפחה כזאת מספיקה כדי להתחרפן, גם ללא טראומות נוספות.

בעקרון, גם לי נראה שדווקא הסופר הוא האח האבוד. איך הוא יעזור ל CHA DO HYON עדיין אין מושג.

לא רק הפרופסור נראה קצת משוגע, גם השחקנית הראשית כזאת, לדעתי, אבל זאת לא הדרמה הראשונה שבה פסיכיאטרים מתנהגים איכשהו מוזר. מעניין למה הם עושים את הדמויות כאלה.

בכל מקרה, תסריטאים יקרים, בקשה לי אליכם. אני ממש אבל ממש רוצה סוף טוב. בבקשה.

nuly123

New member
האמת שבחודש הבא ג'י סונג יחגוג 38

הוא יליד פברואר 1977 (לפי חישוב הגיל הקוריאני הוא כבר נחשב בן 38 אאל"ט, כי שם באחד בינואר כולם גדלים בשנה...).
ובאותה הזדמנות, הנה קישור לתמונות שלו ושל אשתו השחקנית, לי בו-יונג. הם מצפים לתינוק/ת שאמור/ה להיוולד ביולי הקרוב

http://www.dramafever.com/news/the-...l-time-of-ji-sung-and-his-wife-lee-bo-young-/

maayanro123

New member
כי עוד לא ראיתי את הפרקים

הייתי קצת עסוקה ולא יצא לי

אני מתאפקת כדי לא לקרוא את מה שכתבתם..

למעלה