יום רביעי
S shmickey New member 22/11/17 #2 שני שירשורים שנפתחו באותה השניה שניהם עם כוס משקה חם. איט ווז מנט טו בי
H Happy Goth New member 22/11/17 #4 כמה השמלה הזאת מחמיאה לך, ככה צמודה, בצבע אלמותי ועם הגרביוני חלודה והמגפונים המעודכנים אני נותנת לך ציון 100 תגשי אליי בבקשה בסוף השיעור
כמה השמלה הזאת מחמיאה לך, ככה צמודה, בצבע אלמותי ועם הגרביוני חלודה והמגפונים המעודכנים אני נותנת לך ציון 100 תגשי אליי בבקשה בסוף השיעור
S shmickey New member 22/11/17 #6 איזו שמלה יפהההההההההההההההה קניה מוצלחת! שיקית, אורבנית, בצבע מעולה ומחמיאה!! פעם הבאה עם ג'קט ג'ינס (או משהו בסגנון) בבקשה   מאוד אוהבת את הלוק הימני של הקטן (מה מצוייר על המגפיים? כלבים?) הלוק השמאלי יפה גם הוא אבל הייתי פותחת את הסווטשירט |
איזו שמלה יפהההההההההההההההה קניה מוצלחת! שיקית, אורבנית, בצבע מעולה ומחמיאה!! פעם הבאה עם ג'קט ג'ינס (או משהו בסגנון) בבקשה   מאוד אוהבת את הלוק הימני של הקטן (מה מצוייר על המגפיים? כלבים?) הלוק השמאלי יפה גם הוא אבל הייתי פותחת את הסווטשירט |
H Happy Goth New member 22/11/17 #7 הוא באמת כל הדרך לגן התעקש לפתוח את הרוכסן   וואי, את לא יודעת גם כמה השמלה רכההההה ונעימהההה
H Happy Goth New member 22/11/17 #8 כיבשי שלי תתחדשי, סוודר יפה מאד! הפס על החזייה זה איפה שהקאפ נגמר? אני חושבת שפול קאפ יכול גם לעשות לך אחלה דדיים, יעניק תמיכה טובה ויעשה מחשוף יפה
כיבשי שלי תתחדשי, סוודר יפה מאד! הפס על החזייה זה איפה שהקאפ נגמר? אני חושבת שפול קאפ יכול גם לעשות לך אחלה דדיים, יעניק תמיכה טובה ויעשה מחשוף יפה
S shmickey New member 22/11/17 #9 כן, החזיה הזו יושבת לא משהו העפתי אותה אתמול בערב. בבולגריה קניתי חדשות טובות (מה שלובשת היום)
H Happy Goth New member 26/11/17 #13 מאוזן ביותר גם ג'ינס צעיר, גם ג'קט קלאסי חצי מחויט, גם צעיף מנומר כמו שאת אוהבת וגם טי שרט על-זמנית.