מכירות סופ"ש

לי וולף

New member
לקראת החגים - הנחות עד 80% באתר LEGALOUTFIT.co.il

האתר מציע שלל פריטי אופנה למשלוח תוך 3 ימי עסקים ב- 4 קטגוריות עיקריות הכוללות בגדים, אקססוריז, לצד קטגוריתNEW וקטגוריית Sale, המציעה פריטים מתחדשים מדי חודש.
טווח מחירים לפני הנחה: 45 ₪ - 599 ₪
תוקף המבצע: 3-30/9/15 (או עד גמר המלאי)

ניתן להשיג: www.LEGALOUTFIT.com

לי וולף

New member
המשקיפה - סאמפל סייל

מכירה חד פעמית של "המשקיפה ♡"
האופטומטריסטית מאיה ספיר ואושיית האופנה דפנה לוסטיג, שתי הנשים מאחורי מיזם המשקפיים "המשקיפה לב" יוצאות מהחנות האינטרנטית וחוברות למכירה חד-פעמית של כ-100 זוגות סאמפלים ודגמי one of שמעולם לא יצאו לייצור
במחירים של 349-399 ₪, וכן משקפי שמש וראייה משלוש הקולקציות המשותפות בטווח של 750-960 ₪.
כמעט כל דגמי "המשקיפה לב" הם יוניסקס ומתאימים לנשים וגברים כאחד.
המכירה תיערך ביום שישי, 4 בספטמבר 2015
ב"קפה אירופה", שדרות רוטשילד 9, תל אביב בין השעות 12:00-19:00.
עמוד האירוע

לי וולף

New member
חנות POP UP ראשונה לאתר האופנה STYLE RIVER

לקראת עונת הסתיו, אתר האופנה STYLE RIVER, משיק לראשונה חנות פופ אפ בקניון רננים ברעננה. בחנות יוצעו למכירה פריטים נבחרים מתוך קולקציית הסתיו החדשה במחירים מיוחדים, וכן פרטי הקיץ בהנחות סוף עונה.

החנות תפעל למשך חודש ימים.גודל החנות 230 מ"ר והיא ממוקמת בקומה הראשונה של קניון רננים, רעננה.
טווח מחירים לחנות הפופ אפ בלבד: 29-999 ₪
תאריכים: 7/9-30/9

לי וולף

New member
מכירה משותפת בשוק הפשפשים

מקום לשבור את הראש איפה לקנות מתנות מקוריות לחג, החליטו ארבע מעצבות טקסטיל ומעצבת תכשיטים אחת להתאחד למכירה חגיגית, בה יציעו למכירה פריטי לייף סטייל, אקססוריז ותכשיטים בהנחות מיוחדות לכבוד החגים של 10-30%!

יום שישי, 4/9, 10:00-17:00
רחוב בעלי התוספות 5, שוק הפשפשים, יפו
במכירה ישתתפו המותגים:
Knots Studio, Swift Textiles, נוי אלון ומעין גוטפלד.
בנוסף, יגיעו עד ליפו צנצנות דבש מדברי טהור ממכוורת פורת עין יהב, שישלימו את קניית המתנות וימתיקו עוד יותר את שולחן החג.

עוד על המעצבות והאירוע פה

לי וולף

New member
מכירות פרטיות

ניתן לפרסם פריטים אישיים למכירה ולהמשיך במסרים

למעלה