עונה
מה היה התסריט הכי אהוב עלייך עד לנקודה הזאת? Reply 1997. דרמה מרעננת, אנושית ונוסטלגית
אהבתי את הקפיצות בין הווה לעבר ואת הרגעים האנושיים הקטנים שיכולתי להזדהות איתם.
ציון לשבח מגיע גם ל-(Misaeng (Incomplete life שהצליחה לקחת לוקיישן אפרורי כמו משרד והפכה אותו לבסיס לדרמה אנושית מרתקת.
מה הייתה הדרמה עם הסוף הכי מוצלח שראית? חשוב לי לציין שאלה לא הדרמות הכי טובות כמכלול, אבל הסוף שלהן היה כ"כ מספק וכייפי מבחינתי
(וזה בהחלט דבר נדיר בדרמות קוריאניות) כך שצפיתי בו שוב ושוב ושוב – It's OK that's love וגם Oh My Venus.
מה הייתה הדרמה עם הסוף הכי פחות מוצלח שראית? כאלה יש הרבה... אבל נראה לי שהכבוד המפוקפק מגיע ל-Basketball. החמצה גדולה
האם יש דרמה שצפית בה יותר מפעם אחת? יש כמה – בעיקר דרמות אהובות שתרגמתי לאחר הצפייה הראשונה. אבל השיא שלי הוא עם Yi San – צפיתי ב-77 פרקיה שלוש פעמים (על חלק מהפרקים/סצנות חרשתי הרבה יותר
). זו הדרמה הראשונה שהורדתי וצפיתי בה עם תרגום לאנגלית. איך שסיימתי הביאו אותה לערוץ ויוה פלוס, ואז צפיתי בה פעם שנייה. הפעם השלישית הייתה כשהעלו אותה לאתר ויוה.
מיהו הזוג האהוב עלייך? סאו אין גוק וג'ונג און-ג'י שכיכבו ב-Reply 1997
מהי הדרמה האחרונה שסיימת? Individualist Ms. Ji Young – מיני דרמה שכוללת שני פרקים וממש הפתיעה אותי לטובה
אתמול סיימתי גם את Fight My Way שהייתה חמודה, אבל יש לי כמה הצעות ייעול לעלילה
מיהי הדמות הרעה שהכי אהבת? לא בטוחה ש"אהבתי" היא המילה הנכונה, אבל בהחלט התרשמתי מהרשע המניפולטיבי ב-Liar Game שהיה מעולה (בעיקר בזכות השחקן הוורסטילי והמדהים שגילם אותו).
באיזה דרמות/דרמה רצית שהדמות המשנית תסיים עם הדמות הראשית?
שתי המלודרמות מאותו בית יוצר - Autumn Tale ו-Winter Sonata. מה לעשות שבשני מקרים התחברתי הרבה יותר למשני ורציתי שהוא יסיים עם הראשית. גם כי חשבתי שהוא יותר מתאים לה, וגם כי השחקן שגילם אותו יותר מוצלח לטעמי.
מהי הדרמה שהכי פחות אהבת והצלחת לסיים? יש יותר מדי כאלה... אני לא מהנוטשים, אם כי בשנים האחרונות אני יותר מצליחה לשחרר. אני אציין את האכזבה הקוריאנית הראשונה שלי - The Snow Queen. בשלב מסוים אני חושבת שאפילו שיחקתי שולה המוקשים במקביל לצפייה
מה הייתה הדרמה שהכי ריגשה אותך? Yi San. הדרמה הזו לגמרי טלטלה אותי והחיבור הנפשי היה כ"כ חזק, אולי אפילו חזק מדי. צפיתי בחלק מהפרקים במקביל לאזעקות ב"עופרת יצוקה", מה שאולי העצים את החוויה.
מיהי הדמות הגברית הראשית שהכי אהבת? Yi San בגילומו של Lee Seo Jin. הייתי לגמרי מאוהבת במלך הזה
מיהי הדמות הנשית הראשית שהכי אהבת? זו כנראה סונג שי-וון מ-Reply 1997. למרות שהיא מאוד שונה ממני, ואולי דווקא בגלל זה
מיהי הדמות המשנית (גבר / אישה) האהובה עלייך? אני אבחר ב-Jo In Sung שבד"כ מככב בתפקידים הראשיים, אבל היה לו תפקיד משני מאוד מיוחד וחזק ב-Dear my Friends. הוקסמתי ממנו שם.
שאלת בונוס: באיזה דרמות את מתכננת להתחיל לצפות בקרוב? נראה לי שאתחיל לצפות ב-Rebel: Thief Who Stole the People. שמעתי עליה דברים טובים... מקווה שאצליח להתחבר.
אחלה שאלון!