שאלות, חדשות, בקשות

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
סופ"ש נעים לכולם

faery18

New member
מגניב לכן!
אחלה תמונות

לא יצא לי לצפות בשחקנית הזו אבל יפה להם שהם באו לפה

Rene Zeitune

New member
לא ייאמן כמה הציבור המקסיקני צבוע

לאחר כל הצלחותיו של גבריאל סוטו כשחקן ובמיוחד שכולם כעסו שסבסטיאן זכה בפרס בtvynovelas במקומו פתאום רק בגלל שעזב את גרלאדין לטובת אישה אחרת כולם כועסים עליו ובזים לו כאילו מעריצים שחקן בגלל התנהגות בלי שום קשר לכישרון למקצועניות או להתמסרות למקצוע
&nbsp
https://www.soycarmin.com/celebs/baile-sexy-gabriel-soto-y-sebastian-rulli-video-20180927-0012.html
&nbsp
פתאום סבסטיאן כן יודע לשחק ולרקוד וגבריאל סוטו לא אחרי שכולם העבירו ביקורת על סבסטיאן שזכה בפרס ולא גבריאל סוטו.
&nbsp
את גבריאל סוטו אני מחבבת לא כמו את סבסטיאן אבל יש לי סימפטיה אליו וזה לא השפיע עליי כל הפרשייה הזאת במיוחד שקמתי השכם כדי להפגש איתו במלון בהרצליה יחד עם חוליאן חיל. לא יודעת מה גרם לו לקום ולנטוש את אישתו לטובת אירינה באאבה, רק הם יודעים. הבעיה היא שהם מפורסמים וכל בלאגן קטן התקשורת עושה מזה הרבה רעש כמו הלייקים של סבסטיאן לחזאית החטובה שעשו מזה עניין כאילו הוא מנהל איתה רומן ובוגד באנג'ליק רק בגלל לייקים. לא ייאמן אפילו מישהו הגיבה לו שאם זה נכון נפרד מאנגליק מרוב כל כך הרבה שקרים של הצהוב.

faery18

New member
הסצנה ששמו שם מאימא מזעזעת

איך נותנים לילדה כזאת קטנה לשחק בסצנות כאלה?

בכל מקרה בגדול אני יכולה להבין למה הסדרה כל כך מדוברת, כיום משום מה אנשים אוהבים לראות הרבה דרמה בכי וזעזוע כמו ההצלחה האדירה לדוגמא של סיפורה של שפחה. אני אישית הכי לא מתחברת לדברים האילה ממש לא עושה לי את זה לראות ילדה או אישה שעוברות התעללות סדרה שלמה. איפה ההנאה שבצפייה? ועדיין אני חושבת שיש פשוט קהילה שלמה של אנשים עם שורשים טורקיים שמחוברים לשפה ולסדרות שלהם באופן טבעי כמו זו שראיינו בסירטון השני. יחד עם כל זה לא חדש שאני אישית סולדת מהיחס של טורקיה אלינו באופן כללי וחושבת שאנחנו לא צריכים לרכוש משם שום דבר, אבל באמת שגם אם הסדרות האילה היו ממדינה אחרת עדיין לא הייתי צופה כי זה בכלל לא קולע לטעם האישי שלי.

evglev1

Well-known member
מנהל
אחת הסיבות שלא צפיתי בהכול בשביל האהבה (ואני מצטער על זה)

מעבר לכלב שהרגו בפרק 2, היא שבתקצירים שקראתי כל הסדרה התעללות של הדודה בילדה, גם בלב פראי היה חלק נכבד מהסדרה התעללות במריקרוס.

אולי אימא או אישה זה לא הסגנון שלך, אבל יכול להיות שהיו טורקיות שהיית אוהבת אם לא היית מחרימה, כמו הטורקיות התקופתיות כמו צ'אליקושו שרנת וניר נטשו אותה בטענה שהיא ילדותית, וגם שורה וסאיט הייתה תקופתית נהדרת שהעיקר בא היא בכלל רוסיה שלאחר המהפכה וטורקיה היא בסך הכול המקלט שמצאו האצילים הרוסים לאחר המהפכה הבולשביקית, למרות שכמובן גם בקטעים ברוסיה של תחילת הסדרה דיברו בטורקית. והתקופתיות הקוריאניות נראו לך מוקדמות מדי, אז התקופתיות הטורקיות ששודרו בויוה פלוס היו אחת במאה ה-20 בשנות העשרה והעשרים ואחת במאה התשע עשרה.

faery18

New member
זה בכלל לא אותו הדבר

בלטיניות זה עשוי אחרת
&nbsp
ולגבי התקופתיות אני מתחברת רק לתקופתיות לטיניות

&nbsp
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת גם מישהי מפורום ויוה שמקודם כתבה בקבוצת הפייסבוק

על טלנובלות עדינה אהבה מאוד את הסדרה מאימא, אבל הזדעזעה מכך שנותנים לילדה כל כך קטנה לשחק כל כך הרבה בתור דמות מרכזית. אם כי הבנתי שהפרק הטורקי הוא לא כמו פרק טלנובלי ובטורקיה מצולמים ומשודרים פעם בשבוע פרקים של שעתיים או שעתיים וחצי וכבר בכתבה הזאת ויוה עשו מ-33 פרקים טורקיים, 85 פרקים כמו של משבצת טלנובלית, קרי 40-50 דקות. אז כן מעבר לסצינות מזעזעות, גם נראה שהילדה הייתה צריכה לעזוב את בית הספר לצורך הצילומים האינטנסיביים.

Rene Zeitune

New member
ציינו רק את הארגנטינאיות והטורקיות

אין שום איזכור על מקסיקניות או ברזילאיות ואפילו לא הזכירו את דרום קוריאה. לאורך כל השנים ראינו בויוה מקסיקניות ובתקשורת הישראלית מתעלמים לחלוטין. עד כדי כך שלא מפרסמים על בואם של כוכבי טלויסה/טלמונדו שהגיעו לפה בשנים האחרונות אפילו מילה על מריצה רודריגז שהתגיירה ובאה כמה פעמים לארץ. היחידה שזכתה לאזכור מחוץ כותלי הז'אנר הייתה מרלן פבלה שעשו כתבה עליה בגיא פינס ועל בן זוגה לשעבר הישראלי. רק לאלי, פקונדו ארנה, נטליה אוריירו ושאר אלילי הנוער הארגנטינאים עושים סביבם רעש. הנה אפילו ויוה לא פירסמו כלום על הגעתם של כרמן ויאלובוס ומאנה דה לה פארה לפה. רק אם אני אשלח להם הודעה הם יטרחו לפרסם משהו אבל הקדשתי לזה פוסט מקווה שחודש הבא שזה בעוד שבוע וחצי יסכימו לפרסם.

evglev1

Well-known member
מנהל
הם לא מעודכנים הם חושבים שהגל הטורקי התחיל עכשיו

אז הם משווים את לעליית הגל הארגנטינאי של אנדראה דל בוקה בכבלים, אפילו את בובה פראית הזכיר כאגב שהייתה הארגנטינאית האחרונה של צופה וים של מילים על אנדראה דל בוקה וגוסטבו ברמודס, אפילו גבריאל קוראדו מהיותר מאוחרות לא הוזכר.

אבל מה שנכון נכון לא מזכירים ביקור של שחקנים ממקסיקו ומטלמונדו ומנסים לתת לארגנטינה את הקרדיט על המצאת הטלנובלות.

גם בטורקיות הוזכרו רק אימא, הכלה מאיסטנבול, אישה ואהבה וחטא, ולא וונדטה ולא רסיסים ובטח לא מה ששודר קודם. מי שקורא את הכתבה כלא מעודכן יכול לחשוב שאימא היא אחת הטורקיות הראשונות שהביאו לארץ.

Rene Zeitune

New member
ציינו רק את הארגנטינאיות והטורקיות

אין שום איזכור על מקסיקניות או ברזילאיות ואפילו לא הזכירו את דרום קוריאה. לאורך כל השנים ראינו בויוה מקסיקניות ובתקשורת הישראלית מתעלמים לחלוטין. עד כדי כך שלא מפרסמים על בואם של כוכבי טלויסה/טלמונדו שהגיעו לפה בשנים האחרונות אפילו מילה על מריצה רודריגז שהתגיירה ובאה כמה פעמים לארץ. היחידה שזכתה לאזכור מחוץ כותלי הז'אנר הייתה מרלן פבלה שעשו כתבה עליה בגיא פינס ועל בן זוגה לשעבר הישראלי. רק לאלי, פקונדו ארנה, נטליה אוריירו ושאר אלילי הנוער הארגנטינאים עושים סביבם רעש. הנה אפילו ויוה לא פירסמו כלום על הגעתם של כרמן ויאלובוס ומאנה דה לה פארה לפה. רק אם אני אשלח להם הודעה הם יטרחו לפרסם משהו אבל הקדשתי לזה פוסט מקווה שחודש הבא שזה בעוד שבוע וחצי יסכימו לפרסם.

Rene Zeitune

New member
האקסית של השחקן אלפרדו אדמה כזאת מטומטמת

באיזו זכות היא חושפת דברים אינטימיים עליו ומשפילה אותו? לא הייתה לה שום זכות לחשוף פרטים אישיים ואינטימיים על מה שהיה ביניהם במיטה.

למעלה