שבוע חדש וטוב. מה לובשות?
ל להעלות ליגה New member 15/11/15 #2 את הג'ינס שקניתי אתמול מטוונטי פור סבן במחיר השערורתי של 99 שח בוי פרנד תכלת עם קרעים **לא מצליחה לצרף תמונה נועלת נעלי אולסטאר בצבע אפור עכבר ולובשת חולצה זרוקה חדשה גם היא מתמנון בצבע אפור כהה
את הג'ינס שקניתי אתמול מטוונטי פור סבן במחיר השערורתי של 99 שח בוי פרנד תכלת עם קרעים **לא מצליחה לצרף תמונה נועלת נעלי אולסטאר בצבע אפור עכבר ולובשת חולצה זרוקה חדשה גם היא מתמנון בצבע אפור כהה
ל לי וולף New member 15/11/15 #3 תתחדשי!! נדמה לי שזה הדגם זה? אם כן, הוא ממש (אבל ממש) מגניב! נשמע כמו שילוב קולי לגמרי
ל לי וולף New member 16/11/15 #9 תלוי בשילוב אני לא חושבת שזה בהכרח דגם צעיר מאוד. השפשופים מגניבים ולא מדובר בחורים של ממש. אם לא תשלבי עם 'חולצת גלידות' אין סיבה שזה ייראה צעיר באופן לא הולם
תלוי בשילוב אני לא חושבת שזה בהכרח דגם צעיר מאוד. השפשופים מגניבים ולא מדובר בחורים של ממש. אם לא תשלבי עם 'חולצת גלידות' אין סיבה שזה ייראה צעיר באופן לא הולם
R Rosie52 New member 15/11/15 #5 שמיקי בפריז אם את נכנסת לפורום אז הנה הכנתי כמה לוקים "פריזאיים" (בעיניי). רוזי