תחרות הפורום – שבוע 14

Yo-man

New member
תחרות הפורום – שבוע 14

כן, הסוף ממש מתקרב.
לחלק סוף העונה הסדירה הוא הסוף לחצי השנה הקרובה.
לאחרים סוף העונה הסדירה הוא תחילת הדבר האמיתי.
באופן מפתיע אף קבוצה בליגה עדין לא מסומנת כ-Clinched playoff birth.
אחרי סוף השבוע הקרוב, הסימונים יתחילו להופיע.
בינתיים התדהמה לא עוזבת אותי כשהשם של טמפה ביי, במאזן 2-10, עדין מופיע ברשימות של קבוצות שעוד יכולות לעלות לפלייאוף!

השבוע הופתענו מכמה משחקים, כולל 2 שהיו בתחרות והפילו רבים.
בולטימור הפסידו בבית לסן דיאגו בנקודה! 34-33. וקרולינה נכנעו למיניסוטה 13-31.
מלבדם אילי מאנינג עשה את הבלתי יאומן והפסיד לג'קסונביל 25-24. סינסינטי בקושי הצילו את כבודם וניצחו 13-14 את טמפה ביי.
אבל לא היו רק משחקים צמודים. השיא היה בסנט לואיס, שניצחו 52-0 את אוקלנד האומללים.
במשחקים יום חמישי ראינו יותר נקודות והפרשים בריאים, כשסיאטל ניצחו את סן פרנסיסקו ב-16 הפרש (19-3).
דטרויט ניצחו את שיקגו בהפרש 17 נקודות (34-17) ופילדלפיה ניצחו את דאלאס בהפרש 23 נקודות (33-10).

וכן, נשארו רק 4 שבועות של משחקים על לפלייאוף.
הרבע האחרון של העונה, והרבה מאוד עוד פתוח.

שידורי השבוע:
בין חמישי לשישי 03:25 בספורט 1: שיקגו בדאלאס (שידור חוזר ב-8:45 בבוקר)
יום ראשון 20:00 בפוקס: פנתרים בניו אורלינס
יום ראשון 20:00 במזרח התיכון: סטילרס בסינסנטי
יום ראשון 23:25 בפוקס: סן פרנסיסקו באוקלנד
יום ראשון 23:05 במזרח התיכון: קנזס סיטי באריזונה
סאנדיי נייט בספורט 5 + לייב: פטריוטס בסן דיאגו
מאנדיי נייט בפוקס: פאקרס באטלנטה

השאלות שלנו לשבוע הזה
1. פיטסבורג בסינסינטי:
סינסינטי מאבדת גובה, אבל ממשיכה לנצח משחקים. השבוע זה היה נגד קבוצה שלא נחשבת תחרותית העונה, אבל חשוב לזכור שכל קבוצה יכולה לנצח (זה אפילו קרה לג'קסונביל השבוע...). סינסינטי יכולה להפסיד את המשחק, ועדין להוביל את הבית הצמוד הזה. דאלטון נראה משומש, איי ג'יי גרין נראה בסדר, אבל לא העילוי שהוא היה בעבר. אפילו ג'יובאני ברנרד כבר לא נראה משכנע. אבל כאמור – הם עדין מנצחים משחקים. השבוע הם מארחים את פיטסבורג, שדווקא נראים כאילו הם מתחממים ככל שנהיה קר יותר. Having said that, השבוע הם הפסידו בבית לניו אורלינס, שלא מתהדרים בהגנה טובה. בעצם די גרועה. ועדין, עם כל הכלים ההתקפיים, הם הפסידו.
אז מה יהיה השבוע? איזו קבוצה נראה מפיטסבורג? איזה בן יגיע? זה שרואה המון דשא והיד שלו כואבת, או זה ששניה לפני שהוא נופל עוזב את הכדור, וזה נוחת לידיים של בראון (לרוב 30-50 יארד בעומק השדה) שעושה מזה טאץ' דאון?
בבית כזה צמוד כל משחק הוא מלחמה. כל יארד חשוב. וכל נקודה שתשימו יכולה ללכת לפח.

2. בולטימור במיאמי: לא שמתם לב, וכרגע מיאמי מאכלסים את המקום השישי ב-AFC, מה שאומר שאם העונה היתה מסתיימת היום, הכרטיס השני לוויילד קארד אצלם. מיאמי ניצחו את ניו אינגלנד בשבוע 1, השבוע ניצחו את הג'טס ולפני שבועיים את באפלו. הם במאזן 7-5, אבל אתם יודעים מי עוד במאזן הזה ורוצה מקום בפליאוף? באפולו, פיטסבורג, בולטימור, קליבלנד וקנזס סיטי. כל אחת מהן יכולה לנצח השבוע (לוגית אם מיאמי מנצחים אז בולטימור לא יכולים, אבל זו לא חידת הגיון).
בולטימור כועסים על השבוע שבו אפשרו לסן דיאגו לבעוט להם בתחת. והם ישמחו להוציא אם העצבים שלהם על קבוצה אחרת שנהנית לשחק בשמש גם בדצמבר (צפוי להיות מעונן חלקית עם 25 מעלות). פורסט צריך לזכור איך רצים. פלאקו איך מוסרים, ולצערם זה נגד קבוצה שמדורגת שישית בהגנה.
שתי הבוצות במאזן 7-5, כאמור. האם מיאמי ישמרו על הכרטיס שלהם עוד שבוע, או שבולטימור יקחו אותו מהם?

3. סיאטל בפילדלפיה: סיאטל התחילו את העונה ככה-ככה, ודווקא כשהם החליטו לוותר לגמרי על משחק המסירות, הם התחילו לנצח. הם מובילים את הליגה בהתקפת הריצה שלהם (הרבה בזכות הרגליים של ווילסון דווקא), אבל הם מקום 29 במסירות. אולי זו הדרך להימנע מאיבודי כדור? מה שכן, ההגנה שלהם חזרה לתפקד. מקום ראשון ביארדים, שלישי בנקודות, שלישי במסירות, חמישי נגד ריצות.
פילדלפיה ניצחו את דאלאס בטקסס והשתלטו על ראשות הבית (ג'אייטנס ורדסקינס מחוץ לתחרות כבר). ההגנה של פילי לא מדורגת גבוה (24), אבל קבוצת ההגנה והספשל טים מקום ראשון בדירוג הפנטזי בנקודות שהם עשו, ומובילים את הליגה עם 10 TD. הקבוצות הבאות בדירוג רק עם 5 TD. בהתקפה הם 4 ביארדים ובנקודות. 5 במסירות ו-6 בריצות.
מה – זה יהיה משחק של הגנות? לההההההה. לא יכול להיות. שתי הקבוצות עם 10 ימי מנוחה מאז המשחק בת'אנקסגיבינג. יהיה גשום בפילדלפיה (מה שלא זר לסיאטל בכלל), אבל יהיה חם. מה חם – שורף. מי יצא עם כוויות מהמפגש המאוחר והלא משודר הזה?

4. ניו אינגלנד בסן דיאגו: סן דיאגו ניצחו השבוע באווירה של "מעטים מול רבים", נגד כל הסיכויים. ניו אינגלנד פגשו בכוחות הצפון הנוראיים וחזרו הביתה עם הזנב בין הרגליים. השבוע הם נוסעים מערבה לפגוש את פיליפ ריברס. 2 הקבוצות בלי הרבה משחק ריצה (ניו אינגלנד בהתעקשות לא לתת לגריי לשחק אחרי שנתן משחק עם 4 ריצות ל-TD כי הוא אחר לאימון) ועם הגנות בינוניות. סן דיאגו (8-4) רק משחק אחד מאחורי פייטון. בריידי (9-3) 2 משחקים לפני באפולו ומיאמי.
בריידי זרק עד כה ל-3243 יארד ו-28 TD. ריברס זרק עד כה ל-3218 יארד ו-25 TD.
יותר צמוד ממה שחשבתם. אבל האם המשחק יהיה צמוד? האם סן דיאגו יוכלו לעשות לפאטס מה שגרין ביי עשו? האם הפאטס למדו מהטעויות שלהם ויראו איך עושים את זה נכון השבוע?

5. בונוס: ג'יי ג'יי וואט! השבוע הוא פוגש את ג'קסונביל. מקום 30 באיבודי כדור, ומקום 27 בנקודות שהם קיבלו בראש. עד כה העונה ג'יי ג'יי חטף כדור לרץ 80 יארד ל-TD. אסף פאמבל ל-TD ותפס 3 מסירות בדרייבים קרובים לאנד זון. השאלה השבוע היא – האם ג'יי ג'יי ישיג עוד TD במשחק נגד אחת הקבוצות העלובות (שניצחו את הג'איינטס השבוע, אני נאלץ לציין זאת שוב בהנאה) של הליגה?

סקר השבוע: נכון שאנחנו לא מתעסקים במה שקורה בעולם שמחוץ לפוטבול, אבל נגמרו לי הרעיונות, אז השאלה השבוע היא – למי תצביעו בבחירות?

חייב לכם תוצאות הסקר מהשבוע שעבר ותוצאות תחרות חג-מתן-תודה.
מקווה למצוא זמן לשניהם בסוף השבוע.
¼ עונה אחרונה פורה שיהיה לכולנו.

Shachar Manor

New member
פוש אחרון במטרה לכבוש את הפיסגה!

שבוע שעבר היה קשה, הרבה מן המשחקים יכלו להיגמר הפוך לגמרי, אבל It is what it is... אני סיימתי עם 6-9 עלוב ו 68-123 במצטבר.
נתחיל עם התחרות:
אנשי הפלדה בסינסי: איזה הזויים פיטסבורג... יכולים לנצח ולהפסיד לכל הקבוצות בליגה, סינסי נראית כמו קבוצה שנמצאת ממש מחוץ לטופ 8, כשהבעיה ששמה אנדי D היא מה שמונעת מהם לטוס למעלה.
שימו לב לנתון הזה: בשלושת המשחקים הראשונים של העונה, הבנגלז השאירו את היריבות שלהם על 11 נקודות בממוצע למשחק. הם יצאו לביי במאזן 3-0. לאחר החזרה ממנו, בששת המשחקים שאחרי היריבות שלהם שמו מעל 29 נקודות בממוצע למשחק. מה שגרר שלושה הפסדים, תיקו הזוי, ושני נצחונות. אחרי ההפסד המביך לקליבלנד בבית כנראה שמישהו שטף את ההגנה כי בשלושת המשחקים הבאים ניקוד היריבות צנח לקצת מעל 12. עכשיו נשאלת השאלה מה נקבל השבוע משחק של 60+ נקודות או משחק של פחות מ30. אם המשחק מגיע לסקור גבוה, פיט ינצחו, אם הוא נשאר על סקור נמוך אני רואה את סינסי פייבוריטית. אני הולך על 23-17 לסינסי. על

עורבים במיאמי: כבר כתבתי שמיאמי הולכים לפלייאוף לדעתי, הגנת המסירה שלהם מצויינת, לפלאקו הולכים להיות חיים קשים מולם, האם פורסט יכול להציל אותם? כן, הוא יסיים עם מספרים טובים אבל זה לא יספיק, טננהיל את לנדרי ינצח את המשחק הזה שיהיה מאוד מותח 30-27 פינס. על

עייטי ים בפילי: משחק חזק!!! ההגנה שנחשבת לטובה בליגה (?) למול ההתקפה שנחשבת הכי יוצאת דופן... מקלין הולך לישון בצילו של השרמינייטור, ואנחנו הולכים למלחמה של לינץ' מול מקקוי. המנצחת פה תגדיל מאוד את הסיכויים שלה לשבוע ביי. פילדלפיה מאוד הרשימו אותי שבוע שעבר ולדעתי סיאטל יקחו את המשחק שבוע הבא נגד הניינרז קצת יותר ברצינות. פילי ינצחו 24-23.
על

פטריוטים בסן דייגו: לא מהמר נגד הפאטס. עד שרויס/גרונק לא ייפצע הם יהיו טובים מאוד, אחרי הפציעה שלו הם יתחילו להפסיד. על

בונוס לא. גם לא יהיו לו יותר עד סוף העונה.

סקר-
אני יודע למי אני לא אצביע:
לא לביבי שכל מה שמעניין אותו זה התחת של עצמו.
לא לליברמן שמה שמניע אותו זו שנאה.
לא לבנט שיעביר את הכסף שלנו מבתי הספר לתשתיות בהתנחלויות.
לא לדרעי שיתן את הכסף לאברכים.
לא ללפיד כי מקומו הוא מול מצלמות הטלויזיה ולא בממשלה.
לא ללבני כי הרכבת הזו נסעה כבר.
לא לכחלון כי אני לא יודע מי זה.
לא לערבים כי אני יהודי.
לא לעבודה כי בוז'י.

מה נשאר?

שאר משחקי השבוע:
קאובואים בשיקגו: הפתעה! שיקגו מנצחת, הם נראו לא רע שבוע שעבר, ודאלאס בדאון רציני, לא יודע למה אבל מרגיש לי שמאט פורטה הולך להתפוצץ פה.

סילוניים במיניסוטה: כן טוב, אין לי מה לכתוב, ויקינגים מנצחים.
בדומה למשחק הקודם- הג'טס הולכים למנוע מהק"ב שלהם לזרוק, הם ירוצו וירוצו וירוצו עד סוף העונה.

ענקים בטנסי: הם הפסידו לג'קסונביל! יפסידו גם לטנסי.

איילים בDC: אל תצפו מההגנה של הראמז לתת את אותה תפוקה כמו מול אוקלנד, קולט מקקוי אולי נראה לא משהו מול הקולטס, אבל המשחק הזה לא בסנט לואיס, כבר כתבתי שהראמס לא יפסידו יותר העונה נכון?

פנתרים בניו אורלינס: קרוליינה אחת הרעות בליגה, הסיינטס בתנופה לקראת המשחק הגדול מול אטלנטה בשבוע 16, לא יפסידו כאן.

טקסנז בג'קסונביל: האם יוסטון יהיו בפלייאוף? 3 נצחונות ב4 שנשארו להם יתרמו מאוד. השבוע יהיה הראשון.

קולטס בקליבלנד: קליבלנד לא יעמדו בקצב, "משחק הנקמה" של טרנט ריצ'רדסון!! לאק W.

באקס בדטרויט: אם ההתקפה של דטרויט תמשיך להתחמם הם יהיו קשים מאוד בפלייאוף, ההגנה שלהם כבר חמה ותנצח את המשחק הזה.

בילס בדנבר: לבילס סוף עונה קשה עם מפגשים מול דנבר, גרין ביי וניו אינגלנד (ואוקלנד) הם יסיימו 8-8.

הצ'יפים באריזונה: יש לי הרגשונת שאריזונה יכולה להתרסק אל מחוץ לפלייאוף, אבל הצ'יפים לא יתנו לזה לקרות ויפסידו במשחק עם 50 פאנטים.

ניינרז באוקלנד: רייט, קאפ W.

נצים בגרין ביי: אהרון רודג'רז עם 350 יארד ו 5 ט"ד.
50-24 קליל.

שבוע טוב!

gadotmi

New member
הסברים פנטסטיים, אבל אין בשר לטופס השתתפות תקין....

Shachar Manor

New member
לפחות עכשיו אני יודע שמישהו אחד לפחות קורא את זה...

הניקוד שלי:
סינסי על 6.
מיאמי על 5.
פילי על 3.
ניו אינגלנד על 4.
&nbsp

RZnum5

New member
אלוהים, איזו עונה זוועתית הולכת לי פה

בוא נמשיך אותה!!
אין הרבה זמן הפעם, אז רק את הניחושים המוטעים, בלי הסברים..
1. פיטסבורג (4)
2. מיאמי (3)
3. סיאטל (5)
4. ניו אינגלנד (6)
5. אנערף.. כן.

סקר
אנערף.. כן.
סתם..מי יצביע לקדימה? יש להם בכלל מפלגה? בכל מקרה, לא מערבבים פוטבול עם חרא. מסרב לענות!

amirbc

New member
שלי

סינסי- 4
מיאמי- 5
סיאטל- 3
ניו אינגלנד- 6
לא- 2
לא יודע למי אצביע
בטוח שלא לברית ביבי- חרדים

regevs1

New member
שלי

סינסנטי - 6
מיאמי - 5
סיאטל - 4
ניו אינגלנד - 3
בונוס - לא ישיג TD

RGIII

New member
שבוע 14

סינסינטי 5
מיאמי 3
סיאטל 4
ניו אינגלנד 6
&nbsp
לא ישיג

moss84

New member
שלי

פיטסבורג - 4
מיאמי - 3
סיאטל - 5
ניו אינגלנד - 6
לא ישיג TD

Yo-man

New member
עמית מוציא שבת

1. בנגלס
2. מיאמי
3. סיאלט
4. ניו אינגלנד
5. לא
ציפי ליבני, אם הייתי יכול להצביע

gadotmi

New member
שעור בלשון: עמית שכח לנקד. זה מוריד המון מהציון במבחן !!!!

Yo-man

New member
משקלים

בנגלס - 6
מיאמי -5
סיאטל - 3
ניו אינגלנד - 4
&nbsp
תודה, גדי

philadelphia76

New member
שבוע 14

1. סינסינטי - 5
2. מיאמי - 6
3. פילדלפיה - 3
4. ניו אינגלנד - 4
5 - לא

טרם החלטתי, יש זמן (לא שהבטחות כאלה או אחרות יגרמו להחלטה, גם לא מועמדי אשליות - על בסיס פעולות בפועל תתקבל ההחלטה)

underdog36

New member
לשם שינוי ברגוע

סוף סוף אני ממלא את ניחושיי בנחת ולא מתוך יום ראשון עמוס בעבודה. אבל זה בטח לא יעזור לי...

1. סינסינטי 3. בעיקר בגלל הביתיות. סינסי עם 4-1-1 בבית, פיטסבורג עם 3-3 בחוץ.
  2. בולטימור 5. בולטימור שיחקו די טוב השבוע והפסידו, מיאמי שיחקו די גרוע וניצחו. חוץ מזה שבולטימור יודעת להתעלות על עצמה במאני טיים, ומיאמי לא ממש זוכרים מה זה מאני טיים מהעונות האחרונות.
  3. פילי 4. לפילי יש מאזן מושלם בבית 6-0. למרות השיפור אצל סיאטל, לא נראה לי שהם יכולים לעשות את זה נגד בית כ"כ חזק.
  4. ניו אינגלנד 6. אחרי ההפסד לגרין ביי הפטס ירצו לנקום ובגדול.
  5. כן. אפילו אם לא יהיה לו פיק-6 השבוע, עם התחביב החדש של יוסטון לתת לו לשחק התקפה אני בטוח שהוא יזכה לעוד ט"ד אחד.

סקר: אין למי לבחור. כולם חראות! אני אצטרך לחשוב על משהו...

שבוע טוב!

Hines86

New member
שבוע 14

פיטסבורג בסינסינטי: פח או לא, אני עם הסטילרס באש ובשלג. פיטסבורג על 4

בולטימור במיאמי: קרב של הגנות, לצערי זה נראה כמו משחק של חפירות שיוכרע על ידי הקיקרים ובתחום הזה לרייבנס יש יתרון מול כמעט כל קבוצה. בולטימור על 3

סיאטל בפילדלפיה: ההגנה של פיט קארול חוזרת לעצמה ומארשון לינץ' אף פעם לא הלך. סיאטל על 5

4. ניו אינגלנד בסן דיאגו: לא כל איצטדיון זה לאמבו. בריידי דורס. ניו אינגלנד על 6

בונוס: ג'יי ג'יי וואט: לא

Yo-man

New member
שבוע קריטי לכל כך הרבה קבוצות

1. פיטסבורג - 4. רק בגלל שסינסינטי נראים פעם ככה ופעם ככה, אני הולך עם פיטסבורג, שיש להם יותר אופי לקראת סוף העונה
2. מיאמי - 5. הלוטי נא(ג)טה מושעה ופורסט קווסצ'נבל, ומיאמי מביאים הגנה חזקה.
3. פילדלפיה - 3. משחק קשה לניבוי אז אני הולך עם הביתיות והלב.
4. ניו אינגלנד - 6. מישהו צריך לחטוף על ההפסדר של השבוע שעבר, ואלה יהיו הצ'ארג'רס המסכנים.
5. לא יעשה TD. יוסטון יפתחו פער די מהר, ולא יצטרכו תעלולים כדי לסגור את המשחק. בהגנה הוא יעשה נזק, אבל להמר על פיק-6 זה נראה לי יותר מידי.
&nbsp
סקר: בעיקר מקווה לשינוי. לא באמת ציפיתי שיצא משהו מהסקר הזה. באמת נגמרו לי הרעיונות.
&nbsp

ESPN

New member
שלי

סינסי - 4
מיאמי - 5
פילדלפיה - 3
ניו אינגלנד - 6
בונוס: המממ כן, שיהיה, למה לא.

clevelandrocks

New member
שלי