שרשורים חברתיים

קבוצה חדשה למטובעים בפייס

היי מצאתי בפייס קבוצה חדשה לאנשים אם טבעת יכולים להצטרף קוראים לקבוצה מטובעים הטבעת שלי ואני אחלה קבוצה

שרשור התפקדות

מי נמצא כאן עדיין?? וחדשים??אז אולי תכתבו איזה ניתוח עברתם או עומדים לעבור, כמה ירידה ובכמה זמן, קושי וטיפ להתמודדות (; ולמי שיש רעיונות להוסיף, הם יתקבלו בברכה!

רוייקו

New member
אהלן. סופ"ש נעים לכולכם. עברתי להגיד שלום

היי לכולם
ימבזמן לא הייתי כאן. נעלמתי כי אין לי מוזה יותר למחשב ולכתיבה. בשלב זה בחיים שלי אני הרבה מחוץ לבית, עובד הרבה ועסוק בהכל מסביב. סה"כ די מבסוט אם כי לא יזיק לי עוד קצת כסף לפנטזיות שלי

הפורום - הבייבי שלי - ממשיך בזכות אנשים טובים כמו אופירה וקובי וזה לא דבר של מה בכך. שולחן המחשב שלי נראה כיאילו ננטש לפני שנים רבות: בושה לי אם הייתי מצלם את השולחן שתראו מה המצב: מסך המחשב מבצבץ מבין ערימות ניירת, דפדפות עמוסות אבק. ככה זה כשהבחוץ הוא כל היום והלילה הוא רק לישון. אלמלא הכלב שלי שמחכה לי פה בשקיקה שאחזור אליו מי יודע כמה אבק עוד יצטבר
וזה המצב: חזרתי וראיתי ממשק חדש של מערכת הפורומים של תפוז: עריכת ההודעות ואפשרות לחזור ולערוך עד רבע שעה מכתיבת ההודעה, הוספת כל האינסטרומנטים, האינסרטים וכיוצא באלה בתוך עמוד ההודעה עצמו. אלה שינויים מרעננים.
הפעילות שלכם מבורכת ואם יהיה מפגש, אשמח לבוא
שבת שלום
רוייקו

קוביd1

New member
פייסבוק

אני מכיר קבוצה סגורה בפייסבוק של מטובעים ,קבוצה שהייתה פעילה בעבר במפגשים עכשיו הכל מת .ואני חבר בה ,
אס מצאת עוד קבוצה ,מה יש בה שונה מקבוצה אחרת ,והאם היא קבוצה סגורה אם פתוחה לכולם.

קובי

מתחילה ומקווה שיצטרפו

שנתיים אחרי טבעת, כמעט 40 ק״ג פחות, קושי יש לי עכשיו להמשיך בירידה כי אני לא מוגבלת כמעט וטיפ שלי הוא לסגור בהדרגה ולא להגיע למצב שהטבעת ננעלת פתאום כמו שקרה לי כשבתמימות הקשבתי לרופאה וסגרתי סגירה גדולה מידי אחרי פתיחה.
נשאר לי עוד 20 ק״ג לרדת בשאיפה ומחפשת את האנרגיה לחזור לתהליך של ירידה, אשמח לטיפים!

קוב י d1

New member
שבת שלום רועי

טוב לשמוע ממך ,אומנם לעיתים נדירות ,אבל אתה לא שוכח את הבייבי שלך ,ואיך אפשר לשכוח ,התקופה שלך עכשיו בחיים לוקחת אותך למקומות אחרים ,אני בטוח שאתה נהנה ממה שאתה עושה ומממש את הפנטזיות שלך
בהצלחה ידידי הרבה בריאות
אצלי אין חדש וטוב שכך
בנתיים ממשיך לעבוד עוד שנתיים עד הפנסיה
גוד שבעס
הממשק החדש שאפשר לשנות בו דברים ממש מועיל ,למי שכותב לפעמים דברים שהוא לא חושב מספיק על מה שהוא כותב ,יש לו זמן לחשוב שוב ולסדר את הכתיבה .

קובי

אופירA

New member
מנהל
חיים נורמליים נהנים מדינמיות משמעותית

וכל תקופה נכון שתהיה שונה ואפילו בהרבה מקודמתה.
רק מסכן הכלב, מספיק לו לצאת רק בבוקר ובערב? כל היום הוא לא צריך?

השינויים המרעננים והנוחים הם גם בממשק הניהול. יש חידושים בעריכה ובשרשור. נחמד.

הילד בפירוש שלך, ואנו משפחת האומנה החביבה שלו. לא מנסים לעשות משהו אחר ממה שאנחנו. לא רוצים לחקות אף אחד.
שני "קשישים" יציבים, שלא מחפשים חידושים ושינויים, אבל גם לא בורחים לשום מקום. הרבה ארנבות כבר הספידו את הפורום הזה (ואח"כ נרדמו), אבל הצבים ממשיכים לחייך בדרכם היציבה, והפורום נשאר ער וחי בדיוק כמותם - יציב, שורד, מחזיק, חי וקיים.

שכח ממפגש, זה לא הנישה. היום רובם כותבים עם כוכביות, ובכלל לא חוזרים לקרוא את התשובות ולענות על השאלות...
החיים דינמיים, שמת לב. במשך הזמן הכל יכול לקרות בעולם הבריאטרי. אולי כל הניתוחים יתחלפו בחדשים, אולי יחזרו דווקא לישנים, אולי מחר התפקיד שלנו יהיה כזה ומחרתיים אחר. הכל טוב. מה שיהיה יתקבל בברכה.

שתהיה לכולנו דרך צלחה.

קוב י d1

New member
אהבתי את התשובה שלך לרועי

שומרים על הבייבי שהוא הקים לפני 14 שנה וטוב שיש מקום להיכנס להתייעץ ,לקבל תשובה בדרך כלל ממך או ממני ,לפעמים גם משהו מועיל בטובו לענות
פורום יציב כמו שכתבת הרבה אנשים נכנסים עם כוכביות ,מקבלים תשובה ואני בטוח שהם קוראים אותה ,אבל לא מגיבים ולא עונים על השאלות שנשאלו ,ואי אפשר לקבל פידבק לדעת האם התשובות עזרו ,או שסתם קיבלו עיצת אחיתופל .
זה מה יש בנתיים ,זקן קשיש ואחת וצעירה ,שניהם יציבים
כמו שכתבת המצב מתקבל בברכה .בשלב זה .

קובי

עולם מוזר....

שלום לך רועי...אני קוראת באתר כבר מס חודשים ...אחרי ניתוח טבעת .... לפני הניתוח ואחריו נכנסתי לטראנס קריאה אינטנסיבית לאחור של כל מילה בפורום...ותהיתי לאן נעלמו כל מיני דמויות מפתח...פתאם אתה צץ... והמוזר הוא שמרוב קריאה לי כבר יש תחושה שאני מכירהאת האנשים.....:) זה כל כך הזוי...אז סתם רוצה לפרגן על הדרך הארוכה...כל מה שהוותיקים...כתבתם בשקיקה ושקידה תרם ותורם....אופירה קובי וכולכם.... הזדמנות לאמר תודה ..... אופירה - אני עדיין מסוחררת והוושט עם רגישות גבוהה.... אם לא יעבור בתחילת השבוע אגש לאבינוח... המשך שבוע טובבבב , נגה.

רוייקו

New member
הפורום בנה פה עולם ומלואו בכל הקשור לבריאטריה

תשתית יצוקה של מידע לו זקוקים מועמדים לניתוח ומנותחים. רוב המשתתפים קוראים בשקט ולא מגיבים בהכרח. קובי ואופירה תורמים פה את חלקם בלי לצפות לתמורה וכך עשיתי גם אני הרבה שנים עד ששבעתי כל כולי מהעשייה במרחב הזה, גם כי הרגשתי שאני אדם יותר שבע, נינוח. אני עסוק יותר ביתר מרכיבי החיים ודי טוב לי בסה"כ.
אני גאה בפורום הזה וב"הורים" שיש לו

קוב י d1

New member
התפקדות

רעיון מצויין בואו נראה מי יש לנו בפורום נראה מי עוקב אחרינו מה קרה לכל אחד מעניין אותי מה קורה עם השואלים שיש להם בעיות ,אשמח לשמוע א,ותי מעניין לדעת האם התשובות שניתנות פה הם עצות טובות ,או עצות אחיתופל
אותי כולם מכירים ניתוח ב24/12/2000 אוטוטו 14 שנה ירדתי 50 קילו בעקבות המתוקים עליתי 15 ק"ג ,הטבעת מתפקדת לא סוגר 11 שנה ,מאחל לעצמי עוד הרבה שנים טובות עם הטבעת

קובי

התפקדות כואבת...

היי אני כאן ועוקבת...נכון לעכשיו עדיין בכאבים באכילה ושתיה...פעם, לפני שבוע הכאב היה בכתף שמאל ...בימים האחרונים כל שתיה אכילה כאבים לכיוון כתף ימין מטופלת בתרחיף נגד פטריות בוושט וכדור להורדת חומצה בקיבה...בהנחיית דר אבינוח...די סובלת....מקווה לעבור את הסאגה הקשה ולהכנס לתלם....ליל מנוחה נגה.

אופירA

New member
מנהל
אמרנו עדכון כל יומיים, ועברו 17 יום בלי עדכון!

לא מדבר אלי בכלל הכיוון של ד"ר אבינוח. לא נראה לי כל כך הרבה זמן כאבים, למרות האוגמנטין.
עשו צילום וושט קיבה ותריסריון וראו שיש עדיין דלקת?
ראו שהטבעת במקום ולא זזה?
אבינוח פתח את כל הטבעת? בטוח שהוא שאב את כל הנוזל?

עשית בדיקות דם כלליות אצל רופאת המשפחה וראית את כל מדדי הדלקת?
אם לא, תעשי בימים הקרובים בדיקות דם ושתן, כולל CRP, ותתקשרי אלי עם התוצאות.

שבועיים לא קלים היו...

היי אופירה וכולם...הייתי במירוץ מטורף וכואב שטרם ממש הסתיים...דלקת בושט.... סדר הדברים:כאב עצום קבוע מתחת לצלע השמאלית.אשפוז וסיטי בסורוקה, אובחנה דלקת סביב הטבעת.מתן אנטיביוטיקה אוגמנטין פעמיים ביום 875 מג.הכאב השתחרר א ב ל הוושט התחיל לכאוב וכל לגימה או ביס זכו לכאביםבוושט ובכתפיים...דר אבינוח סובר שזה כתוצאה מהאנטיביוטיקה....התפתחו פטריות בוושט.טיפול : כדור לנטון בבוקר להורדת החומציות בקיבה.4 פעמים ביום בליעת תרחיף ניסטטין נגד הפטריות.כיום :ובעת פתוחה לגמרי.עדיין כאבים אבל קלים יותר במהלך הבליעה...פחות כאבים בכתף.שותה לא רציף ומעט יחסית.מזון בעיקר חם ורך עם מעט כאב במעבר.סחרחורות כבר יומיים.מצפה להחלמה מהירה.....מתגעגעת לבריאותי....וכן, לא הכי חשוב...14 קג פחות מאז 30 מאי 2014. חודשיים וחצי.בתקווה לטוב...רוצה לעבוד עם הטבעת בלי כאבים...

קוב י d1

New member
סיפור סיפור

נקווה שהאבחנות נכונות וטיפול אנטיביוטי יעזור ,שמח שאת יורדת במשקל אבל לא בכל מחיר.אלה לא חיים נורמלים אני מאחל לך שהמצב הוא זמני
נשמח לשמוע ממך

הרבה בריאות

קובי

אוי נגה כואב לי רק מלקרוא...

תרגישי טוב יקירה! מקווה שהסאגה תסתיים בטוס ובחיי נישואין מאושרים עם הטבעת....
&nbsp

קובי

היא קבוצה פתוחה הייתי רוצה איש כמוך בקבוצה אם הידע שלך אין להרבה רופאים אתה מוזמן להצטרף

קוביd1

New member
פייסבוק

פייסבוק רשת חברתית אני לא יודע כמה קבוצות למטובעים צריך ,אני נמצא בקבוצה כזאת לא קבוצה לעזרה לא קבוצה לפתירת בעיות ,
קבוצה למפגשים ,לשוחח אחד עם השני וזהו ,אני מאוכזב מהקבוצה בה אני נמצא ,בעבר נכנסה לפה מנהלת הקבוצה לגייס מטובעים בפורום \התוצאה אפס ,הכל היה בהתחלה בתרועה רבה מפגשים של עשרות אנשים עכשיו כלום מאחל לך בהצלחה ,אבל מניסיוני את תבני על זה
דעי לך שהרבה אנשים לא רוצים שידעו שהם עברו ניתוח ,וקבוצה פתוחה קצת בעייתי ,פה כל אחד בניק אחר אף אחד לא רוצה שידעו מי הוא
בקבוצה הסגורה שאני נמצא בה עכשיו אני יודע מי הוא ומה שמו האמיתי

בהצלחה

קובי

למעלה