חברות, תעברו דרך הקומונה.. יש חדש
ד דינה128 New member 9/1/15 #3 ליוצאים מהבית.. צפוי היום גל קור קיצוני.. התלבשו בהתאם יצאתי הכי פולניה בהודעה הזו, לא?
G Gypsy10 New member 9/1/15 #6 בוקר שישי מצויין למרות מזג האויר הקר והגשום העלוקה מידיעות אחרונות מדווח שאילנית ואלירז קיבלו טופס 4 וממליץ לכולם לעזור באריזות לקראת המעבר לבית החדש. שיהיה להם בשעה טובה ועם הרבה מזל ואושר
בוקר שישי מצויין למרות מזג האויר הקר והגשום העלוקה מידיעות אחרונות מדווח שאילנית ואלירז קיבלו טופס 4 וממליץ לכולם לעזור באריזות לקראת המעבר לבית החדש. שיהיה להם בשעה טובה ועם הרבה מזל ואושר
א אליזבת 101 New member 9/1/15 #7 בוקר שישי שמח ומאד גשום וקר אילנה אני גם הייתי דוחה..לא סובלת קור. יום נישואין שמח מאחלת לכם בריאות ומלא נחת אהבה ואושר.   אין חשק לעשות כלום.... הכי קל והכי מתאים חמין .. הולכת לטייל בקניון ..חם ונעים שם. .   א. א. שיהיה לכם הצלחה ומזל במעונכם החדש
בוקר שישי שמח ומאד גשום וקר אילנה אני גם הייתי דוחה..לא סובלת קור. יום נישואין שמח מאחלת לכם בריאות ומלא נחת אהבה ואושר.   אין חשק לעשות כלום.... הכי קל והכי מתאים חמין .. הולכת לטייל בקניון ..חם ונעים שם. .   א. א. שיהיה לכם הצלחה ומזל במעונכם החדש
ל לאה133 Well-known member 9/1/15 #9 בוקר טוב, אילנה מזל טוב והרבה נחת מהמשפחה בבריאות ובאושר עוד יומיים שלושה קור וחוזרים לשמש, תחשבו קדימה, הבית חם ולא חייבים לצאת עד שהשמש תצוץ לנו שוב
בוקר טוב, אילנה מזל טוב והרבה נחת מהמשפחה בבריאות ובאושר עוד יומיים שלושה קור וחוזרים לשמש, תחשבו קדימה, הבית חם ולא חייבים לצאת עד שהשמש תצוץ לנו שוב
ס סנון זהו שמי New member 9/1/15 #10 שישי-שבת שלום אילנה - מזל טוב ליום נישואייך אושר בריאות וכיף חיים כן ירבו השמחות אני מכינה כרגע עוד פעם לחמניות ועוגיות..וגם איזה עוף לשבת.. יאמ יאמ יאמ..
שישי-שבת שלום אילנה - מזל טוב ליום נישואייך אושר בריאות וכיף חיים כן ירבו השמחות אני מכינה כרגע עוד פעם לחמניות ועוגיות..וגם איזה עוף לשבת.. יאמ יאמ יאמ..
G geulaka New member 9/1/15 #11 דינה הסיפור מקסים ומלמד לכל ההורים שלא משחררים וחושבים שהם עוזרים לילדים כשמרחמים עליהם כשקצת קשה להם
דינה הסיפור מקסים ומלמד לכל ההורים שלא משחררים וחושבים שהם עוזרים לילדים כשמרחמים עליהם כשקצת קשה להם
א אילנה נשיא New member 9/1/15 #4 בור טוב לכולנו, היום הייתי צריכה לנסוע לצפון וביטלתי, לא מסוגלת בקור הזה לטייל , בעלי קצת כעס, יש לנו יום נישואים היום ,מכיון שבעלי לא יכול לטוס כרגע, הזמנו לצפון, לא חשבתי שיהיה כזה קור, ניראה שבוע הבא.
בור טוב לכולנו, היום הייתי צריכה לנסוע לצפון וביטלתי, לא מסוגלת בקור הזה לטייל , בעלי קצת כעס, יש לנו יום נישואים היום ,מכיון שבעלי לא יכול לטוס כרגע, הזמנו לצפון, לא חשבתי שיהיה כזה קור, ניראה שבוע הבא.
ד דינה128 New member 9/1/15 #8 יום נישואין שמח מה שכתבנו על העוגה של מאיה , נכון גם לכם: יפה האהבה לה נועדתם זו לזו. אמן והקשר היפה שיש ביניכם ימשיך לעוד הרבההההההההה שנים טובות
יום נישואין שמח מה שכתבנו על העוגה של מאיה , נכון גם לכם: יפה האהבה לה נועדתם זו לזו. אמן והקשר היפה שיש ביניכם ימשיך לעוד הרבההההההההה שנים טובות