4x04

Shiri from the block

Active member
המממ אז ככה

אנההההההההההההההההה

אני פשוט מאוהבת בשחקנית הזאת בדמות הזאת
היא עושה אותה כל כך גאוני!!!

&nbsp
שוב לא היה הרבה רג'ינה בפרק. מה נסגר?

&nbsp
ראמפל!!!!!!! ואו. הוא היה ממש אדיר בפרק הזה.. ממש ראמפל של עונה 1, אהבתי מאוד את כל הסצינות שלו!!
גם ממש מעניין הקטע עם הכובע, ומה היה עם המטאטא? נראה לי שפיספסתי משהו של דיסני ישן..
&nbsp
וויל (Knave) כזה חמודדדדדד, ממש אהבתי שהראו את הספר של אליס בארץ הפלאות וציור של המלכה האדומה!! אני מקווה שזה אומר שהוא לא יודע איך לחזור אליה, כי הם היו זוג חמוד ועד שהם התאחדו
(בוואנס IN וונדרלנד)
הלוואי והיו כמה סצינות של הדמויות משם בוואנס! אפילו לא בסטוריברוק עצמה, אלא סתם לראות את וויל מגיע לוונדרלנד ומתאחד עם אנסטסיה יהיה מגניב.
&nbsp
טוב, עכשיו לחלק העיקרי... למרות מה שאמרתי עליו בשירשור של הפרק הקודם
הוק הפרק הזה היה ממש טוב

גם חתיך!! גם לא מעצבן, גם מקסים, גם חתיך
גם חמודדדד וגם חתיך
!!
הרבה זמן עבר מאז שאהבתי סצינות שלו בסדרה, אבל בפרק הזה הוא היה ממש מתוקי וחתיכי, נמסתי ממנו מחדש לגמרי

וראמפל עיצבן אותי עם הטריק שהוא עשה לו על היד שלו
אבל באמת יהיה מוזר אם תחזור לו היד והוא יהיה פשוט "קיליאן" ולא קפטן הוק כי אז זה מאוד יאבד מהדמות..
&nbsp
היה פרק סבבה, רק בזכות ראמפל לא השתעממתי

Jason2

New member

אהבתי את שיתוף הפעולה בין העכבר שהיא הדמות הראשונה של דיסני לבין הדמות הכי חדשה.

reasonforall

Active member
פרק 4

הוק היה באמת מקסים בפרק. לא מעצבן כמו בדרך כלל.
&nbsp
דיוויד וסנו פתטיים מתמיד. נשארים ערים עד שהיא חוזרת מהדייט, מבקשים ממנה לספר מה היה. מה? היא פאקינג בת 16?!?!?!
הלוואי שיפסיקו עם זה, כי זה בהחלט מתחיל להרגיז.
&nbsp
וויל - אני מניח שקו העלילה הזה הוא בדיוק לפני הפגישה שלו עם אליס (כמו שקרה בסדרה המקבילה שחבל שבוטלה).
אני מקווה שיכניסו לנו דמויות נוספות מעולם ה Wonderland - אליס, ומלכת הלבבות - שאיכשהו זכור לי שזאת הייתה קורה
(אני צודק?), וג'יני.
&nbsp
שוליית הקוסם - זה היה בהחלט נחמד. עוד סיפור נכנס לתמונה. תגידו, הקוסם הוא מרלין?
&nbsp
מסתבר שבעונה הזו אני מתחיל לאהוב דמויות שלא אהבתי לפני, ולהפך.
&nbsp

Jason2

New member

זה לא יכול להיות לפני הפגישה עם אליס. בשלב הזה הוא היה ללא הלב שלו ואין סיכוי שהוא היה מתגעגע לאנה.

ובקשר לדיויד וסנואו קבלו תמונה

Lion_Heart

Well-known member
they are awesome

הם הדמויות האהובות עלי בסדרה...ו, איך הולך הציטוט? אה
- : It's impressive that we can still provide her with a few traumatic childhood memories at this stage of the game

Y. Welis

New member
יד שמאל של החושך

&nbsp
קשה לומר כי ההגיון מועט, בכל רמה (סיפורית, רגשית, דמותית ועוד). חזרה לסטנדרט.
&nbsp
הוק בוחר ביד, ומגלה שיש לה רצון משלה (מצער שלא חיברו עם 'משפחת אדאמס' - שם היד היתה דמות עצמאית ומגניבה). לא שמע על 'טובות' של קוסמים? שאין סיבה שראמפ' החזיק אותה בצינצנת? עדיין חושב שסחיטה תעזור (תעזור בסוף העונה, כנראה).
&nbsp
יוצא לדייט עם אמה (לפחות לבשה משהו מעניין, לראשונה מזה 4 עונות כמעט; מישהו עוד זוכר את הסצינה הראשונה שלה מהפיילוט?), אבל חושש מהיד... חבל שלא סיפר לה. אולי היתה מגלה עניין... בכלל שומר יותר מדי לעצמו.
&nbsp
עוד אמצעי כישוף (המצנפת הסגולה - מזכירה לי ספר ישן וקסום - 'מצנפת המכשפת') שמצטרף לרבים אחרים. האם ישנה משהו? ומה עם הנבואה מהעונה הקודמת על סופו של רמפל' שיבוא מהבן של אמה? העיקר שמקבל עבודה.
&nbsp

אביטל186

New member
שלום כולם! חדשה דנדשה פה! רציתי לשמוע את דעתכם פרק 4

רק אותי הוא מאוד מטריד ומבאס?
אני צופה התדרדרות ועוד קטסטרופות, עד שיש קשר שמתחיל להתבסס לאמה,
היא הולכת לאבד את זה בגלל הטיפשות של הוק, למה הוא סוחט את גולד? ולמה הכי גרוע הוא לא מספר לה כלום?
ואם מתי שהוא היא תגלה את הקלטת? ואם היא תגלה דברים נוספים שגולד הולך להכריח אותו לעשות?
מה שיקרה זה שהיא (וגם המשפחה שלה) יחשדו בו לחינם, יחשבו שהוא לא השתנה באמת, שהכל היה שקר היא תתרחק ממנו, יהיה משבר מטורף ואז בסוף אכשהו הם יחזרו.
ממש התבאסתי.
ומשהו יכול להסביר מה היה הטריק של גולד הזה עם היד שלו?
טנקס!

^^^|ספויילר| מעלי

אביטל קודם כל ברוכה הבאה

דבר שני, בבקשה לציין ספוילר בכותרת, חלק מהגולשים צופים בשידורי יס ולא במחשב.

אביטל186

New member
אה סליחה לא ידעתי.. בסדר. אז איפה חכמי הפורום?

שיביעו את דעתם, ויסבירו לי את הטריק של גולד עם היד? תודה!

shirush3

New member
כמו שאני רואה את זה

זה הולך להיות ממש ילדותי"הו לא! לא השתנת אנחנו לא יכולים להיות ביחד כי אתה בלה בלה בלה בלה"
אני מקווה שאני טועה

עוד אחד מהפרקי ההקדמה למשהו שיקרה בעתיד...

מאוד מזכיר את הפרקים בעונה הראשונה, שמהווים פרק ביניים אם המון פרטים שמתחברים ומבינים אותם מאוחר יותר בעונה

אמה בשמלת אפרסק, ניראת מקסים ומתנהגת כמו בת 16 טיפוסית, כנראה זו הייתה כוונת המפיקים
סנאו וצ'רמינג בני 80 משעממים כמו זוג גרביים עם חורים שזרקתי שבוע שעבר. לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל מעדיפה לא לראות אותם על המסך מאשר לראות את העוול שעושים לדמויות הכי מוצלחות של הסדרה
הוק. עד שהוא הפך לדמות שאפשר לחבב, והוריד את כמות האיילינר שהוא שם, חוזר להיות איש טיפש חסר עמוד שידרה
רמפל שחזר להיות רמפל הערמומי של עונה 1
רמפל שהפך להיות יותר גולד מרמפל.
שוליית הקוסם! אהבתי את הכובע. את השוליה שהופך להיות מיקי העכבר
רמפל. נילפייר מת. בשביל מה הוא צריך את הכובע? יש לו את החרב, הוא משרק לבל במצח נחושה... לא ברור
הנרי ורג'ינה. רג'ינה מתנהגת כמו ילדה בת 16, התנהגות מאוד לא ברורה שמזכירה את רג'ינה מהעונות הראשונות ולא דומה בכלל לרג'ינה שלמדנו להכיר בעונה הקודמת, עוד דמות שנשחקת ונהרסת
מלכת השלג אליזבת מיצ'ל ג'ולייט מהממת!
אנה, מעצבנת ומיותרת, למרות שהאיחוד של עם כרסיטוף נחמד. מאוד לא ברור לי אך היא איימה על רמפל....

למעלה