איזה לק נלבש באמצ"ש?

yaelsn

New member
שדרוג ללק שהתחיל לשעמם אותי

הייתי עם waltz של אסי, לבן שקוף מאוד יפה ועדין שאני ממש אוהבת
הבעייה איתו - הוא נמאס די במהירות. גם בגלל שהוא נוטה קצת להתלכלך, וגם כי ברגע שהציפורן מתחילה קצת לגדול - שמים לב להבדל בין הצבע של הלק לצבע המקורי של הציפורן
זה משהו שבד"כ לא מפריע לי בלקים אחרים, אבל דווקא בגלל שהוא יפה ומעודן, זה קצת הציק לי בעין

ברוח החגים
החלטתי לשדרג את הלק עם קצת נצנצים (Carnival של technic) והוספתי עוד שכבה של waltz כדי שיהפוך לjelly sandwitch יותר מיוחד:)

החותמת האדומה הייתה שם עוד קודם ולא התחשק לי להוריד אותה, למרות שהיא לא ממש קשורה לנצנצים שעל שאר האצבעות

אגב - לא יודעת למה, אבל הפלאפון מסרב לצרף את התמונה היפה, אז אני שמה תמונה קצת מטושטשת

danra

New member
Nfu.Oh - GS14

זה שחור עם מיקרו-גליטרים הולוגרפים בשלל צבעים. הורס חבל"ז!
כתבתי עליו בפוסט בזמנו.
בגלל שבתמונה קשה לראות בדיוק את האפקט ממליצה להציץ בסרטון

Nicki

New member

את לא יודעת מה עשית לי. מאד שקראתי את הפוסט שלך, אני מתבאסת לקנות לקים אחרים. חייבת חייבת חייבת לקנות את מס' 51. חייבת.

danra

New member

ממש אין לך מה להתבאס, למרות שנכון, יש להם לקים יפים ואם לקנות אז כמו שכתבתי בפוסט בגלל המחיר עדיף את המיוחדים לדעתי ולא את הקרמים שאפשר להשיג גם במותגים אחרים. ה- 51 אמנם הכי פופולרי שלהם, אצלי הוא לא מהפייבוריטים, אולי כי ציפיתי למשהו אחר. ובכל מקרה זהו לק שהאפקט שלו נראה במיוחד כשהוא מעל לק כהה. ויום אחד אני בטוחה שיהיה לך אותו

trilliane

Well-known member
מנהל
essie Blue Rhapsody

שבניגוד לשמו אינו כחול כלל ואפילו לא תכול... לא יודעת איך יש תמונות ברשת שבהן הוא נראה ממש תכלת; אולי גם כאן יש כמה גרסאות?
הגרסה שקיבלתי כסופה לחלוטין שבזוויות מסוימות, עם קצת דמיון והרבה רצון טוב, אפשר לזהות בה תת גוון עדין וחיוור מאוד של תכלת אפרפר. אלמלא ידעתי שהוא אמור להיות כחלחל לא הייתי מנחשת, אני חוששת.

אחרי שהמניקור הקודם השאיר לי ציפורניים תכולות משהו, ומכיוון שחלקן גם מתפצלות בחינניות יתרה (not!
) הייתי חייבת להסוות את הזוועה במהירות לפני היציאה הערב. בחרתי את האסי החדש מתוך הנחה שהוא ייתן כיסוי מלא בשכבה אחת ויתייבש מהר, כיאה ללק כרום שכמותו. ההימור התגלה כנכון ולא נזקקתי למייבש. עם זאת השתמשתי במתקן שקניתי והוא עזר לי קצת להתמודד עם המברשת העבה להחריד של גרסת הפארם. לא רק שבפורמולה הזו רואים משיחות מברשת, אני צריכה גם להתמודד עם תפלצת כ"כ עבה שאי אפשר לעשות איתה שום תיקונים ומוציאה בבת אחת כמות לק מטורפת (הייתי צריכה לנקות מסיבית על פיית הבקבוק). מזל ש-Dive Bar שקניתי הוא גרסת סלון עם מבקשת דקה, אחרת בכלל הייתי מתחרפנת (בפרט עם לק כ"כ כהה).

לא צילמתי כי כבר אין מה... ידעתי שהוא לא יחזיק הרבה ואכן קילופונים ראשוניים החלו כמעט מיד...
זה לגמרי לק ליום אחד (או אולי ליציאה אחת). עוד כמה דקות אסיר אותו ומחר אמרח כבר משהו אחר. אצלי הוא נראה משהו בין התמונה הזו (מתנצלת על הציפורניים המזעזעות, אבל זה מה שמצאתי) רק פחות מבריק לבין התמונה של הפולישהוליקית רק יותר מבריק... (בתמונה שלה הוא נראה ממש מט). אני מבינה מהתיאור בעמוד שזו התמונה שהיא צילמה בצל; בתמונות השמש שלה רואים שהוא תכלת, אז אולי זה באמת גוון שנראה רק בשמש. עליי הוא כבר לא יזכה לראות את אור השמש... לא הפעם לפחות. אבל אני מתכננת להשתמש בו לחותמות, אולי כבר מחר...

Plushable

New member
במטוס! איך ידעת? :)

קיבלתי חבילה ממש מושקעת מלאה בכל טוב..
יכול להיות שאעלה תמונות מאוחר יותר היום :)

yaelsn

New member
איזה כיף

ראיתי שכתבת בפייסבוק משהו על חבילת הפתעות שקיבלת:)

yaelsn

New member
ממש ממש יפה!

את מוכשרת ברמות!

ניסיתי להבין מהבלוג ולא כל כך הצלחתי - איך עשית את האגודל?

Plushable

New member
תודה D:

החתמתי בזהב, וצבעתי את כל מה שהה בגבולות ההחתמה.
אחר כך החתמתי שוב בשחור באותו המקום בדיוק.

trilliane

Well-known member
מנהל
וואוו, איזו השקעה! סחתיין, מדהים כתמיד...

ומגניב הרעיון להמשיך את הבובה (בישראל משום מה קוראים לזה בבושקה, הלכו ישר לסבתא...) עם האגודל! בתמונה בפורום לא חשבתי על זה.

למעלה