essie Blue Rhapsody
שבניגוד לשמו אינו כחול כלל ואפילו לא תכול... לא יודעת איך יש תמונות ברשת שבהן הוא נראה ממש תכלת; אולי גם כאן יש כמה גרסאות?
הגרסה שקיבלתי כסופה לחלוטין שבזוויות מסוימות, עם קצת דמיון והרבה רצון טוב, אפשר לזהות בה תת גוון עדין וחיוור מאוד של תכלת אפרפר. אלמלא ידעתי שהוא אמור להיות כחלחל לא הייתי מנחשת, אני חוששת.
אחרי ש
המניקור הקודם השאיר לי ציפורניים תכולות משהו, ומכיוון שחלקן גם מתפצלות בחינניות יתרה (not!
) הייתי חייבת להסוות את הזוועה במהירות לפני היציאה הערב. בחרתי את האסי החדש מתוך הנחה שהוא ייתן כיסוי מלא בשכבה אחת ויתייבש מהר, כיאה ללק כרום שכמותו. ההימור התגלה כנכון ולא נזקקתי למייבש. עם זאת השתמשתי במתקן שקניתי והוא עזר לי קצת להתמודד עם המברשת העבה להחריד של גרסת הפארם. לא רק שבפורמולה הזו רואים משיחות מברשת, אני צריכה גם להתמודד עם תפלצת כ"כ עבה שאי אפשר לעשות איתה שום תיקונים ומוציאה בבת אחת כמות לק מטורפת (הייתי צריכה לנקות מסיבית על פיית הבקבוק). מזל ש-Dive Bar שקניתי הוא גרסת סלון עם מבקשת דקה, אחרת בכלל הייתי מתחרפנת (בפרט עם לק כ"כ כהה).
לא צילמתי כי כבר אין מה... ידעתי שהוא לא יחזיק הרבה ואכן קילופונים ראשוניים החלו כמעט מיד...
זה לגמרי לק ליום אחד (או אולי ליציאה אחת). עוד כמה דקות אסיר אותו ומחר אמרח כבר משהו אחר. אצלי הוא נראה משהו בין
התמונה הזו (מתנצלת על הציפורניים המזעזעות, אבל זה מה שמצאתי) רק פחות מבריק לבין
התמונה של הפולישהוליקית רק יותר מבריק... (בתמונה שלה הוא נראה ממש מט). אני מבינה מהתיאור בעמוד שזו התמונה שהיא צילמה בצל; בתמונות השמש שלה רואים שהוא תכלת, אז אולי זה באמת גוון שנראה רק בשמש. עליי הוא כבר לא יזכה לראות את אור השמש... לא הפעם לפחות. אבל אני מתכננת להשתמש בו לחותמות, אולי כבר מחר...