ארץ הפלאות פרק 12

Macphista

New member
ראיתי!!! נפלא!!!

יו איזו סדרה משעשעת זו הפכה להיות!

אמארה!!!! סקסית

עכשיו תסלחו לי, רמפל, קורה, רג'ינה וכל עושי הקסמים למיניהם יכולים לרפא אנשים פצועים. לא משנה עד כמה הפצע חמור- הם מרפאים. אפילו רמפל חיבר את היד של דר. וויל.
כשגרג התאשפז אחרי התאונה, וויל ביקש מרמפל לתקן את גרג כי לא רצה לנתח אותו. ירו בבל! פוף! רמפל ריפא אותה.
אז... כשג'פאר תוקע זכוכית בחזה (כנראה באזור הלב) של סיירוס, אמארה לא יכולה פשוט לרפא אותו בכמה שניות וזהו? הרי הוא היה חי ופצוע כמה זמן והיא סתם החזיקה אותו בזרועותיה והתבכיינה. הלו! תעשי את היד שלך כחולה כזו ותרפאי אותו. לא צריך בשביל זה לחכות שהוא ימות, ואז לשתף פעולה עם ג'פאר כדי לשנות את חוקי הקסם ולהחזיר את כל המתים.

שוין.

בכל מקרה, פרק הבא פרק אחרון.
אני תוהה אם יש סיכוי שהם יכניסו את ג'פאר לתוך בקבוק והוא יהפוך לג'יני בעצמו. זה יהיה חתיכת עונש בשבילו.
הרי אי אפשר באמת להרוג את הדמות כי אולי יהיה מצב לקרוסאובר עם וואנס. וגם אי אפשר לוותר על סקסי מאדר פאקר כל כך מהר. אז נראה לי שרעיון טוב יהיה אם יהפכו אותו לג'יני וכל השאר יחיו בעושר ואושר עד עצם היום הזה.
ז"א, עד הרגע שהם יצטרפו בשלב כלשהו לעד עצם היום הזה ושם יהיו חלק מעוד בלגן.
נראה לי חבל לוותר על וויל, אנסטסיה, ג'פאר ואמארה. הם דמויות מגניבות.

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי
אמרה סקסית

אני גם לא הבנתי למה היא לא פשוט הוציאה את הזכוכית החוצה.. אולי הם לא כאלה מתוחכמים כמו הקוסמים מוואנס

אני חושבת שאם יסיימו את הסדרה כך שג'אפר יהיה בתוך הבקבוק זה יהיה סיום מושלם וגם תואם למה שהיה באלדין אז יהיה תוספת נחמדה בהחלט!
אבל כן קיוויתי לראות קצת מאלדין ויסמין, ואם לא יעשו משהו עם הדמות של ג'אפר בוואנס אני לא רואה את זה קורה

ואני גם חושבת שחבל לוותר על הדמויות האלה... למרות שלפי מה שקראתי באינטרנט בכל מיני אתרים כולם שונאים את השחקנים ואומרים שהם משחקים גרוע ושיש סיבה שזה בוטל ושלא יביאו אותם לוואנס חחח

Macphista

New member
הדמות של ג'פאר די דבילית

ג'פאר יצטרך קצת להשתנות.
אני יכולה להבין למה אנשים כל כך יורדים על השחקנים של וונרלנד.
לפעמים צופים מתבלבלים בין שחקנים לבין הדמויות שלהם.
נאווין אנדרוז מהמם ושחקן טוב, אבל הדמות שלו די דבילית.
באופן כללי, הדמויות של וונרדלנד הן מאוד מוחצנות, מאוד פלקטיות, מאוד... הקריקטורות של עצמן.
בוונאס הדמויות מורכבות יותר, מעודנות יותר.

בכל מקרה, אני לא רואה את ג'פאר עובר לוואנס במתכונתו הנוכחית.

Shiri from the block

Active member
אני בטוחה שזה 1 באפריל וגם אם לא ת'כלס הכי מתאים לו כי הוא כבר מכיר את סטוריברוק גם

הלדין

New member
פרק טוב

הסיבה לכך שהם הסבירו לנו את אופן פעולתו של הקסם בפרק הקודם היא להכין אותנו לסצנה הזו. ניתן להניח שאמארה, בדומה לקורה ורג'ינה, ממקדת את הקסם שלה באמצעות רגשות שליליים כמו כעס ושנאה. באותו הרגע, אמארה מלאה ברגשות מהסוג הלא נכון שהיא לא יודעת לתעל להפעלת אנרגיה מאגית. לא הכל צריך להאכיל בכפית. לגבי הפרק עצמו, מישהו מוכן להסביר למתרגמים שוויל הוא "אביר הלבבות" (Knave of hearts) - ברור מהפרק שהוא סוג של חייל בשירותה של קורה ולא בן אצולה מתפנפן כפי שתואר כמו "נסיך הלבבות" רומז עליו. לדעתי, כל הפלאשבק עם אליס ווויל היה עשוי טוב ונראה אפילו שאליס הייתה מעט מאוהבת בוויל לפני שנפרדה ממנו אם לשפוט מהחיוכים שלה. לי נראה שלא כדאי לבטוח בג'אברווקי - הפחד תמיד ישכון בארץ הפלאות. מאידך, אני מניח כי בדומה לג'ינים, הג'אברווקי לא תמיד ניזונה מפחד אם לשפוט מאמירתה שהיא לא תמיד הייתה מרושעת.

אני מאמין שבפרק הבא ג'עפר ייקבל את המגיע לו.

למעלה