ארוחת קונספט Mr Jack & Lady honey
מיזם "אוצרות הגליל", מזמין לחוויה קולינרית בסטודיו אוכל בבוסתן הגליל, ביום חמישי ה- 30/11 בשעה 20:00.
 
בארוחה במסגרת EAT WITH, יתארח אליעד זמיר, שגריר ג'ק דניאלס ישראל ומיקסולוג של חברת אקרמן משקאות.
 
אנשי האוכל, עידן רקיר ואביחי פחימה מסטודיו אוכל, הכינו תפריט ייחודי שמחבר בין אוכל לוויסקי משובח, בשילוב בישול מולקולרי-עדכני.
 
אליעד זמיר, שגריר ג'ק דניאלס ישראל ימזוג ויסביר על המגוון הרחב של משקאות ג'ק דניאלס, יפתח את הארוחה בקוקטייל על בסיס ג'ק דבש עדין וספייסי, וילווה את שאר המנות עם ג'נטלמן ג'ק, ג'ק סינגל ברל, ועוד.
 
בין המנות שיוגשו בארוחה:
* לפתיחה- פוקצ'ות אפויות על אבן שמוט עם קלמטה, פלפלים אדומים, עגבניות ערבה, שום קונפי, קרם פרש, לימון כבוש וצ'ילי מדורה;
* קובנייה ציידים - שייטל, צ'ילי ירוק, שאלוט, אורז בר, קוויאר דבש, חלמון כבוש בג'ק ואניס איולי. המנה תוגש עם ג'ק דניאלס סינגל ברל;
*ים יבשה - טרטר שרימפס קריסטל, אסאדו דלורית צלויה בג'ק דבש, שום, טימין, קרם פרש, סלסה הבנרו, מיקרו חמציץ. המנה תוגש עם ג'ק דניאלס שיפון;
* אדום מקומי - רוסטביף סינטה, קרם חציל מעושן, בצל מדורה, דמי גלאס בורבון, טוויל פריקי.
* תחילתו של סתיו - שוק טלה, טורטליני ארטישוק ירושלמי, ציר פורצ'יני וג'ק כוסברה. המנה תוגש עם ג'ק דניאל'ס אולד נאמבר 7.
* שלכת - טראפלס ג'ק דבש, גלידת ג'אנדויה וקרמל מלוח, קראמבל חמאה חומה, קרם לימון, בראוניז ג'ק, מוס עוגת גבינה, קרמו פטל.
 
מחיר הארוחה: 319 ₪ לאדם, יש להזמין מקום מראש- מספר המקומות מוגבל!
להזמנות: מיזם אוצרות הגליל: 077-2309959 או באתר האינטרט של אוצרות הגליל.