לבוש רביעייייי
R Rosie52 New member 22/3/17 #3 את חתיכית שזה משהו הנעליים משמיקי כל כך נהדרות, נוחות ומשתלבות לך בכל לוק. אחלה מתנה. אוהבת מאוד את השילוב שעשית היום וגם האיפור המעושן שווה.
את חתיכית שזה משהו הנעליים משמיקי כל כך נהדרות, נוחות ומשתלבות לך בכל לוק. אחלה מתנה. אוהבת מאוד את השילוב שעשית היום וגם האיפור המעושן שווה.
ש שרוני1ש New member 22/3/17 #4 טוב, אז כמובן שאני מתה על הפילה האלו, שנקנו בבודפשט לפני שבוע וחצי, בזיל הזול! נכון יפיופות?...
R Rosie52 New member 22/3/17 #6 תתחדשי הן ממש יפות והסקיני שלך מונחות בשלמות.   חוץ מזה אני יודעת שלא רק אני אבל כותבת בשמי... מ ת ג ע ג ע ת!    
תתחדשי הן ממש יפות והסקיני שלך מונחות בשלמות.   חוץ מזה אני יודעת שלא רק אני אבל כותבת בשמי... מ ת ג ע ג ע ת!    
ש שרוני1ש New member 22/3/17 #7 רוזלין היפה שלי! מתגעגעת המון המונים! אתן כל הזמן אצלי בלב ובראש, מתעדכנת בקורותיכן ובלבושכן על בסיס כמעט יומיומי!
רוזלין היפה שלי! מתגעגעת המון המונים! אתן כל הזמן אצלי בלב ובראש, מתעדכנת בקורותיכן ובלבושכן על בסיס כמעט יומיומי!
H Happy Goth New member 26/3/17 #8 יפיופיות אמיתיות, כמוך לדעתי אבל חובה לגרוב גרביים קטנות בלתי נראות כאלה כאן. העליונית השחורה מקסימה, אבל לדעתי היה עדיף משהו בהיר יותר כאן
יפיופיות אמיתיות, כמוך לדעתי אבל חובה לגרוב גרביים קטנות בלתי נראות כאלה כאן. העליונית השחורה מקסימה, אבל לדעתי היה עדיף משהו בהיר יותר כאן