שרשור שאלות לסוף השבוע! 6.12

denush

New member
מישהי ניסתה עיצובים בעזרת סלוטייפ?

בעקבות פינת האתגר ניסיתי השבוע ולא הלך לי! פעמיים! אפילו שקניתי סלוטייפ חלבי כמו ש- Plushable המליצה לי,
אני תוהה אם מישהי ניסתה, ממליצה לשים מייבש לפני הסלוטייפ?
אם מישהי ניסתה, תוכל לשתף?

תודה :)

yaelsn

New member
אולי תספרי מה בדיוק עשית?

כדי שנוכל לעזור לך למצוא את הטעות...

אני בעיקרון מחכה ליבוש, ולא שמה מייבש בד"כ (אלא אם זה לק מאוד בעייתי, או אם שמתי הרבה שכבות)

עוד משהו חשוב זה להסיר את הסלוטייפ מיד אחרי המריחה, לא לחכות שהלק ייתייבש, כי אם תחכי הוא יוציא לך מעין "חוטים" כאלה ויהרוש את העיצוב

אני משתמשת בstriping tape (אפשר לקנות באיביי. אני קניתי את שלי בWOW), שהדבק שלהם ממש לא חזק

denush

New member
ייתכן שחיכיתי יותר מדי לפני שהורדתי ..

לפני שהורדתי את הסלוטייפ, באמת יצאו החוטים שציינת. זה אומר אבל שצריך להשתמש בלק סמיך יחסית אם כך, כי אחרת שכבה אחת של חלק מהלקים לא מספיקה...?.
תודה!

MyRun

New member
כן, משתמשים רק בשכבה אחת

בנוסף את יכולה להשתמש בכל סלוטייפ, אני משתמשת בסלוטייפ רגיל ופשוט לפני השימוש מדביקה אותו למכנס/ליד ורק אחרי זה לציפורן, זה מחליש את הדבק והוא לא הורס את הלק מתחתיו.

denush

New member
מעולה! תודה

אני מבינה שהבעיה כנראה הייתה בזה שחיכיתי יותר מדי זמן להוריד את הסלוטייפ ולא הורדתי אותו כשהוא עוד יבש... טוב, אעשה ניסיון נוסף בקרוב ואשתף אותכן בתוצאות :)

sigaliot

New member
איך מדללים סש ויט בנחה שאין לי מדלל יעודי?

ניסיתי עם אציטון וזה לא דילל ואפילו לא נטמע בתוך המייבש אלא השאיר פסים לבנים כאלה.
יש איזה חומר זמין אחר?

trilliane

Well-known member
מנהל
אצטון הורס לקים (כפי שגילית...) במיוחד שקופים

שמעתי שיש בנות שמדללות עם מסיר לק, אבל גם עליו לא הייתי סומכת (בפרט אם הוא מסיר עם אצטון). אם את בלאו הכי צריכה לקנות, קני מדלל ייעודי, חבל להרוס סתם את הלק (או המייבש, במקרה הזה). אני ממליצה על המדלל של ביוטיקייר, הכי זול ועושה את העבודה מצוין.

פעם לא ידעתי מה ההבדל בין אצטון למדלל לק, אבל לימים הבנתי שאצטון או מסיר לק "שובר" את הלק כדי להסיר אותו, ואילו מדלל אמור כמובן לשמור על הפורמולה. לכן לא כל ממס מתאים למלאכה.

MyRun

New member
בעיקר לקים מקומיים

אחותי הייתה לאחרונה, והמחירים שם מבחינת OPI/Essie לא נמוכים מבארץ(לפחות במקומות שהיא הייתה בהם)

poynter

New member
אבל שווה להכנס לספורה

מבחינת הליין שלהם של הלקים, יש ממש מציאות. גם בגזרת OPI , מעודכנים בקולקציות הכי עדכניות. בכלל שווה לתת גיחה לספורה לדעתי.

yaelsn

New member
קיקו

כשאני נסעתי זה היה שנייה וחצי לפני ההתמכרות ללקים, אז לצערי לא הספקתי לקנות:(
אבל כל בנות הפורום שחוזרות מברצלונה משוויצות בלקים הזולים והשווים של קיקו חחח

LemonLimeLilach

New member
בהחלט קיקו

וגם ב H&M יש דברים שווים, אני קניתי טופ מאט באיזה יורו וקצת ויש להם כל מיני לקים.

(וספורה דווקא לא... אמנם הייתי במדריד אבל הOPI שם היה יותר יקר מבארץ!!)

yaelsn

New member
ושכחתי להגיד מה אני קניתי בברצלונה

קניתי לק אחד בודד, של shana
זו חנות בגדים מקומית בסגנון זארה / h&m ויש בה מציאות ממש שוות!
יש להם לקים ביורו אחד, וגם בושם ביורו או שניים

ממה שאני זוכרת הלקים היו די פשוטים, אני קניתי לק לבן כי בדיוק נזכרתי שאני צריכה לבן לפרנץ'

למעלה