שרשור שאלות 13.2-16.2

Chloe1988

New member
מכירות אולי בחברות העממיות?

כמו רבלון, לוראל, ג׳ייד וכו׳?
יש לעופרה גוון שנראה דומה בשם פוקסיה אבל אין לי מושג איך הוא על השפתיים רק בתמונה שלו הוא נראה קצת דומה

lilo4

New member
אולי לניקס יש

יש להם כמה סדרות של שפתונים ודיי הרבה גוונים... אני לא יודעת להגיד בוודאות אם יש, אבל את יכולה לבדוק באתר שלהם-
http://www.nyxcosmetics.com/c-18-lipstick.aspx

אני לא זוכרת שנתקלתי בגוון כזה בחברות העממיות בארץ...

inmybeautyway

New member
יש לי משהו דומה של wow מספר m555

אבל עצה שלי אם את סובלת משפתיים יבשות תתרחקי ממנו כי הוא מייבש עוד יותר .
מקווה שעזרתי :}

tempush

New member
יש לי את Violet של איל מקיאג'

והוא דומה, אולי מעט כהה יותר.

Nakuro

New member
המלצה למסקרה

היי,
אני מחפשת מסקרה טובה שמתאימה עם עדשות מגע...העיינים שלי די רגישות ואני מעדיפה לא להעמיס עליהן.
לא אכפת לי להזמין מהרשת.

תודה רבה:)

קרמיט524

New member
מעגל הריסים של שו אומוארה

(העליתי את השאלה גם בפורום יופי וטיפוח - אני מקווה שזה בסדר
)
בזמן האחרון שמעתי המון חוות דעת מצויינות על מעגל הריסים של שו אומוארה. אז רציתי לשאול, אם מישהי מכירה את המוצר ומשתמשת בו - האם הוא באמת כל כך שווה? ואם כן - אז למה? במה הוא יותר טוב מכל מעגל ריסים אחר?
אני שואלת כי יש לי ריסים מאתגרים, ועד עכשיו אף מעגל ריסים שניסיתי לא עשה את העבודה...
בתודה מראש ובברכה,

lilo4

New member
אני מאוהבת בו

קניתי אותו לפני קצת יותר מחודש, ואני ממש ממש מרוצה ממנו.
לפניו היו לי שני מעגלים זולים- של לייף ושל רבלון, ובסה"כ הייתי מרוצה מהמעגל של רבלון. הזמנתי את המעגל של שו אומורה כי קראתי עליו דברים טובים ובעיקר בגלל שמצאתי אותו במבצע ממש ממש שווה בסטרוברי.
אני מאוד מרוצה מהתוצאות שלו, הוא עושה עבודה יותר טובה מאשר המעגל של רבלון. הוא מעגל את הריסים יותר, נותן להם מראה יפה ומסודר. ומה שמדהים, אני יכולה לעגל את הריסים, לא לשים מסקרה והם יישארו מעוגלים גם כמה שעות אח"כ- משהו שלא קרה לי אף פעם.

אין לי ממש השוואה מסודרת ביניהם, אבל כתבתי בעבר פוסט סקירה על המעגל של לייף ואפשר לראות את התוצאות:
http://alteregobeautyblog.blogspot.co.il/2011/12/blog-post.html
ובאחד הפוסטים האחרונים שפרסמתי הראיתי גם תמונה של הריסים שלי אחרי המעגל של שו אומורה:
http://alteregobeautyblog.blogspot.co.il/2014/02/blog-post.html
אני מקווה שתצליחי להבין משהו מהתמונות...

אני יודעת שהמעגל של שו אומורה נכנס לא פעם למבצעים בסטרוברי, פשוט צריך להיות עם אצבע על הדופק כי לרוב המלאי אוזל מהר. אני רכשתי את שלי ב-40 ש"ח שזה אחלה מחיר

קרמיט524

New member

עכעשיו הוא עולה 80 ש"ח בסטרוברי. אבל נראה לי שאני הולכת לקנות אותו

lilo4

New member
לדעתי הוא שווה את הכסף

אחרי שקניתי אותו חשבתי על זה, והבנתי שהייתי משלמת עליו בשמחה גם 80 ש"ח.

אגב, אחרי שעניתי לך עשיתי השוואה קטנה בין שני המעגלים שיש לי, והפער ביניהם משמעותי. המעגל של רבלון מצליח קצת ליישר את הריסים ולעגל את הקצוות שלהם. המעגל של שו אומורה ממש מצליח להרים את הריסים בצורה הרבה יותר משמעותית

קרמיט524

New member
מעניין - הם נראים אותו דבר...

הזמנתי אותו אתמול, נראה מה יהיה... הריסים שלי מאד בעייתיים, ובד"כ העיגול לא מחזיק מעמד. הם לא מאד קצרים אבל ישרים מאד ונוטים כלי מטה (מתסכל ביותר ביחוד בהתחשב בעובדה שגם ככה יש לי עיניים מאד קטנות ושקועות) אבל ניתן לו צ'אנס.

קרמיט524

New member
אני כבר ממש במתח

לראות מה יש בו שמעורר כאלה חוות דעת חיוביות. מקווה שהחבילה תגיע מהר...

youngG

New member
לא ניסיתי את המעגל שלהם אבל

רכשתי בס"פ מעגל של מדינה מילאנו שנמכר במחיר מצחיק של 15 ש"ח בגלל שהם פושטים רגל. אני ממש ממש ממש מרוצה ממנו. אולי שווה לך לנסות אותו

למעלה