שרשור שאלות 21.3-24.3

malikago

New member
איפור-

היי,
אז ככה.
את נושא האיפור הזנחתי לגמרי, ועכשיו אני רוצה לחזור אליו בגדול אבל אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל.
הייתי רוצה שמישהו יראה לי איך להתאפר ובמה בדיוק להשתמש, מה שבעיקר אני צריכה זה מייק אפ וכל הכיסוי לפנים (סליחה על חוסר הבקיאות בעניין).
יש לי עור מאוד בעייתי, הוא רגיש ועדין ופצעים והרבה בעיות פלוס הזעה, והוא גם לא אוהב שמתעסקים איתו יותר מדי, בקיצור אני צריכה משהו שיהיה טוב לכל הסיפור הזה.

אני מתלבטת מה עדיף, האם קורס איפור אישי (אבל הבנתי שזה די מגביל אותי למוצרים של אותה חברה), האם מאפרת תעזור בעניין? האם אולי בכלל הדיילות בסופר פארם יהיו הפתרון למציאת המוצרים?

בקיצור, קלולס לגמרי..
כל עזרה, הצעה, עצה תתקבל יותר מבברכה.

ואגב, אני מבאר שבע, אז המלצה למישהי/משהו ספציפי גם תתקבל בברכה.

המון המון

lilo4

New member
לפי מה שאת מתארת

עדיף לפנות למאפרת פרטית שמעבירה שיעורים אחד על אחד. זה יותר יקר יחסית, אבל ככה היא תוכל להתאים לך מוצרים באופן ספציפי.
אני לא יודעת מהי שגרת הטיפוח שלך, אבל לעור בעייתי כדאי גם להיעזר בקוסמטיקאית ולשקול גם טיפול פנים. בעיניי כדאי להשקיע את עיקר הכסף בשגרת טיפוח טובה ואז אפשר להשתמש במייקאפ קליל יותר.

אל תסתמכי בשום פנים ואופן על הדיילות בפארמים! רובן לא מאפרות בכלל, הן עוברות הכשרות קצרות לפני תחילת העבודה, ורוב הדיילות הן מטעם חברות ספציפיות כך שיש להן אינטרס לדחוף לך מוצרים של אותה החברה גם אם הם לא מתאימים לך

אשמח להמלצה על מאפרת במאק

אפשר ברמת אביב או פתח תקווה או הרצליה,
בעיקר חשוב שתהיה מומלצת, בחיפוש נתקלתי בתרז, אבל עבר זמן ואין לי מושג אם היא עוד מאפרת במאק.

תודה מראש...

מ א י ל ה

New member
מחפשת פלטת צלליות תחליף לנייקד

היי, אני מאוד אוהבת צלליות חומות עדינות או שמנת וכו' כלומר בדיוק הגוונים שיש בנייקד, אבל חשוב לי שהן לא יהיו נוצצות בכלל או כמעט בכלל. כרגע הסיכוי להשיג פלטת נייקד קטן (וגם לא בטוחה שאני צריכה כ"כ הרבה גוונים) אז אשמח אם יש לכן המלצות לפלטות דומות בצבעים נייטרלים כאלו ואפשר גם יותר קטנות

מקווה שהבקשה הובנה =]
תודה

lilo4

New member
יש הרבה אפשרויות

לפי התיאור שלך את בעצם מחפשת צלליות בגימור מאט. אני גם חיפשתי עכשיו פלטה שעיקר הצלליות בה יהיה מאט, ויהיו תחליף לנייקד.
יש המון אפשרויות, אני חיפשתי פלטה גדולה, אם את מחפשת פלטה קטנה יותר את יכולה גם לקנות צלליות בודדות ופשוט להרכיב לעצמך את הפלטה, עם גוונים שאת אוהבת.

מה התקציב שלך? את רוצה רק לקנות בארץ או גם להזמין מחו"ל?

מ א י ל ה

New member
מעדיפה לקנות בארץ

אבל שיהיה במחיר סביר :)
וכן חשבתי על להרכיב אבל נראה לי יותר נוח לקנות פלטה מוכנה ואין לי גם זמן כ"כ אז רציתי בגלל זה לקבל המלצות מכן למשהו שיכול להתאים לי.. וכן קלעת בדיוק מחפשת צלליות מאט בעיקר
איזה את קנית? :)

lilo4

New member
אמממ...

יש לג'ייד שתי פלטות קטנות עם גוונים שמזכירים את הנייקד, לא בדקתי אותן ככה שאני לא יודעת אם הצלליות הן רק שימריות או שזה משלב גם מאט וגם שימר-
http://heb.gadecosmetics.com/HTMLs/page_2540.aspx?c0=16371&bsp=13170
אין לי מושג מה המחיר... הכי טוב לקפוץ לפארם ולבדוק בעצמך.
את יכולה לבדוק גם את הצלליות של קרליין- יש להם צלליות בודדות וגם רביעיות, אולי תמצאי משהו שתאהבי.

אני הזמנתי בסוף פלטה של טארט, שהיא פלטה גדולה ורובה עם צלליות מאט-
http://tartecosmetics.com/tarte-item-bow-and-go-eyeshadow-palette

למעלה