19.12 - אנגלית
T tomgely New member 20/12/14 #4 הממ לא זוכר את כל השש.. היה על אחת שמפסלת בשעווה, אחד על סיפורים קצרים ולא זוכר עוד. אבל שניים היו ממש קלים עם טקסטים יחסית קצרים, ואחד היה עם מלים קשות בהשלמת משפטים ואנסינים קצת ארוכים יותר.
הממ לא זוכר את כל השש.. היה על אחת שמפסלת בשעווה, אחד על סיפורים קצרים ולא זוכר עוד. אבל שניים היו ממש קלים עם טקסטים יחסית קצרים, ואחד היה עם מלים קשות בהשלמת משפטים ואנסינים קצת ארוכים יותר.
E Eldarui New member 20/12/14 #5 ממה שזכור לי על איזה יונק ששותה אלכוהול, התכתבות בין שני חברים, שוקולד,
N noysa77 New member 20/12/14 #6 לי היו 3 פרקים ואלה הטקסטים שהיו קקאו ושוקולד לוויתן ומערכת הנשימה שלו פסלת ומוזיאון שעווה יונק אלכוהוליסט (; מתיישבים כאלה שהגיעו לגרינלנד והסיפור הקצר.. למי שהיו רק 2 פרקים אשמח אם תגידו מה מהטקסטים היו ומה לא
לי היו 3 פרקים ואלה הטקסטים שהיו קקאו ושוקולד לוויתן ומערכת הנשימה שלו פסלת ומוזיאון שעווה יונק אלכוהוליסט (; מתיישבים כאלה שהגיעו לגרינלנד והסיפור הקצר.. למי שהיו רק 2 פרקים אשמח אם תגידו מה מהטקסטים היו ומה לא
N noysa77 New member 20/12/14 #9 וואי איזה באסה.. זוכר במקרה השמש או ניסוח מחדש? זוכר אם היה לך השלמת משפטים עם המצור של הרומאים או משהו על סימפטומים של אסתמה? או ניסוח מחדש על פסלת שעיצבה פסלים ענקיים? עם המילה colossal?
וואי איזה באסה.. זוכר במקרה השמש או ניסוח מחדש? זוכר אם היה לך השלמת משפטים עם המצור של הרומאים או משהו על סימפטומים של אסתמה? או ניסוח מחדש על פסלת שעיצבה פסלים ענקיים? עם המילה colossal?
H hendrix4 New member 20/12/14 #10 אני זוכר במעורפל.. בטוח היה לי סימפטומים של אסתמה ומשהו עם המילה COLOSSAL.. רומאים אני לא זוכר
H hendrix4 New member 20/12/14 #12 צודקת.. באנסין עם הסיפור הקצר היו שאלות עם תשובות שמשתמעות לכמה פנים זה היה קשה..
T tomgely New member 20/12/14 #15 שאלה למי שהאנגלית שלו היה בפרקים 2,7,8 פרק הפיילוט עם מוזאון השעווה והליוויתנים היה פרק 8 או 7?