ארץ הפלאות פרק 1 היום ב YES

ארץ הפלאות פרק 1 היום ב YES

אולי אנצל את ההזדמנות וגם אתחיל אותה היום.

ממי שכבר ראה - בבקשה בלי
עתידיים.

צפייה מהנה

Macphista

New member
ראיתי אתמול בערב עם אמא שלי

לא ברור למה זה לא משודר ב 9:15 כמו וואנס אלא בעשר בערב.
קיצור, התחלתי הרי לראות את הסדרה לפני כמה חודשים כשהתחילה וראיתי עד פרק 3. חשבתי לתת לה עוד צ'אנס עכשיו כשהיא ביס.
אבל... כל מה שלא אהבתי אז עכשיו היה מולי רק במסך רחב ו... אמא שלי נרדמה.

הלדין

New member
אליס בכנס העתידנים

השחקנים יודעים לשחק אך אין להם את הנוכחות הכובשת של הצוות המקורי. המלכה האדומה מעניינת - היא נראית כמו ילדה קטנה עם מניירות תואמות אך עם עורמה של אישה בוגרת. את ג'אפאר דימיינתי יותר כתככן הקר עם הקול החלקלק ולא כאיש אלים וקשוח.
לגבי אליס, חביבה ולא יותר מזה. לגבי סיירוס, נעזוב את הבחירה לתרגם "ג'ין" כ-"שד", אני חושב שמחלקת התחקיר שלהם כלל לא חקרה מה זה ג'ינים. ג'ין לא ימות בנסיבות שתוארו שם. אלה יצורים של אש ואוויר. הייתי מעדיף בהחלט שהם מצאו אותו נסחף לחוף.
זה גם היה משעשע אם אליס הייתה מוצאת אותו מתפלל לאללה אבל, נו טוב, אני מניח שגם אם היו יודעים, לא היו מכניסים התייחסות
דתית לשם. לגבי אביר הלבבות, בלי ספק, כריזמטי.

הבעיה עם האנימציה בסוף היא שעד כה הם השתמשו בסגנון שונה לחלוטין של אנימציה - יותר ריאליסטי - ואם הם עוברים לסגנון כזה שיעשו גם את הדמויות מהעולם האחר למונפשות.

Jimmy Kane

New member
כמה מסך ירוק

הסדרה התחילה באופן קצת יבש
אם אני מבין.. סיירוס זה ג'יני נכון? חשבתי שזה בעצם סידני גלאס שהפך בשלב יותר מאוחר למראה הזאתי משלגיה ושבעת הגמדים..
בסך הכל התחיל קצת משעמם אבל מקווה שישתפר בהמשך
ואהבתי את המלכה האדומה

יש גם משהו שאני לא מבין.. הסדרה מתרחשת בתקופה הוויקטוריאנית אז איך הראו את סטוריברוק אם היא נוצרה רק ב1983?

אה וג'פרסון היה חסר

הלדין

New member
הארנב נכנס לשתי תקופות זמן שונות.

האחת בסטוריברוק - ב-2011 - והשנייה - בתקופת אנגליה הוויקטוריאנית. וכן, ג'פרסון היה חסר. .

shirush3

New member
ג'פרסון ממש חסר

דווקא בשלב הזה פחות אהבתי את המלכה האדומה

Shiri from the block

Active member
ג'פרסון אולי חסר בפרק הראשון או השני אבל אחר כך לא הפריע לי בכלל. כבר נכנסתי לתוך הדמויות עצמם שלא היה צורך בדמויות ישנות מסטוריברוק שיופיעו גם פה.

אממממ לא נפלתי

אני מסכימה עם רוב שג'ימי כתב, וגם הטריד אותי למה לא הראו קצת יותר דמויות מוכרות בסטוריברוק? אתם כבר שם.

וג'פרסון ממש היה חסר.

המלכה האדומה יפה אבל לא מספיק מעניינת, לא תפסה אותי כמו שרג'ינה תפסה בפרק הראשון.

סיירוס (ישר חשבתי על סיירס שלי
), קצת חסר כריזמה, לא מוצאת אותו כמושך או מעניין במיוחד, אליס דווקא הייתה טובה.
הדמות שלצידה רוב הפרק היה חמוד בנתיים, לא יותר, חתיכת מבטא יש לו.

Shiri from the block

Active member
חכי חכי, באמת צריך להמשיך לצפות בזה אני לא אומרת שבהכרח תאהבו, אבל אני ממש התחלתי להתלהב מהסדרה מפרק 3 והלאה...
ג'אפר הוא אדירררר, אין לי ספק בכלל שהוא הדמות אהובה עלי שם. אני חולה עליו

אחר כך וויל נסיך הלבבות עם המבטא שלו והוא כזה חמודי

השאר פחות מעניינים חח אבל עדיין אליס וג'יני יותר נורמליים מסנואו וצ'רמינג.

shirush3

New member
הם באמת יותר נורמלים מהצ'ארמינגס

אני מחכה לראות קטעים של ג'פאר עם ג'יני-נייב
נייב בטח יהיה הורס

shirush3

New member
תני לזה כמה פרקים

זה משתפר ממש.

המלכה האדומה נורא בובת פלסטיק בפרקים הראשונים

לא אהבתי לראות אותה על המסך

נייב, הדמות שלצד אליס, דמות מעולה