ארץ הפלאות פרק 3

הלדין

New member
אליס ומצעד האיוולת של ג'אפאר

פרק טוב. אני ממליץ לכותבי "בארץ הפלאות" לתת לג'אפאר מעט נצחונות שיזכירו למה אנחנו צריכים לכבד אותו. עד כה שיטו בו בסדר הבא: סוחר אלמוני מאגרבה, אליס, המלכה האדומה וסיירוס. בינתיים, הוא כמו הבנדרסנאץ' - מפחיד אבל טיפש. בעיה אחרת עם הסדרה היא שלא הבנתי מה נחשב למשאלה ומה _לא_ נחשב למשאלה. עד כה סיירוס לימד את אליס להילחם בחרב, לימד אותה על הבאנדרסנאץ' וגם לקח אותה לים הבוער ויש לי הרגשה שעוד תקצר היד וזה לפני שאליס השתמשה במשאלות שלה. הקטע עם הגרנדל מאד הזכיר לי את "החיה" - הוא התחצף למכשפה והיא, בתמורה, הפכה אותו לחיה. הבעיה עם הזחל, בעקרון, היא שהם מציגים אותו כבוס אבל אתה מבין שהוא סתם היתקלות לעומת ג'אפאר והמלכה האדומה. בנייה יותר נבונה שלו הייתה לבנות את המתח בעזרת ציידי ראשים מטעמו במשך כמה פרקים לפני שנסיך הלבבות נאלץ לפנות אליו.

לגבי הטוויסט בסוף עם אנסטאסיה והמלכה האדומה, הם דווקא בנו את זה יפה בפרקים הקודמים. הדמות שלה מזכירה את הדמויות מעולם האגדות של העונה הראשונה שנראו לי תמיד כאילו הן על ממריצים. אני מניח שאנסטאסיה, בדומה להוק, הייתה פעם בארץ הפלאות ורצתה לשוב לשם. האם הראי המכושף של מליפסנט הוא אותו ראי מכושף שרג'ינה שלחה דרכו את קורה לשם? אני לא אופתע בהתחשב בכך שהיא מסרה לה גם את המגילה עם הקללה. עכשיו, באיזה עולמות מליפסנט הייתה פרט ליער המכושף עצמו?

הלדין

New member
תוספת

עד כה אהבתי את אלמנט משחק השחמט שהגיבורים והנבלים משחקים זה נגד זה. להבדיל מעלילת "ארץ לעולם לא" בה פיטר פן הוא, בפירוש, היחיד שמשחק, פה צמד ההרפתקנים זוכים למקום ולכבוד כשחקנים על לוח השחמט.

Jimmy Kane

New member
נכון.. לא חשבתי על זה דווקא

אם חושבים על זה.. אולי זו נקודת יתרון על הסדרה הראשית

Jimmy Kane

New member
צפיתי בפרק

אם כבר מדברים על מליפיסנט אז שיראו כבר את פאםםםםם

בסך הכל היה פרק נחמד, אני אוהב את הדינמיקה בין הנסיך לאליס

Macphista

New member
ראיתי סוף סוף

אכן פרק לא רע בכלל.
כבר שכחתי את רוב מה שהיה שם מהפעם הראשונה שראיתי לפני כמה חודשים.
וזה גם הפרק האחרון שראיתי אז, אז אני מקווה שההמשך טוב יותר ושיפסיקו עם הרקע המפגר.
כי רגע אחד יער רגיל ורגע אחר דרך האבנים הצהובות בCGI הגרוע בעולם... זה פשוט רע.

למעלה