ארץ הפלאות -פרק 4

הלדין

New member
אליס והזוחלים

פרק טוב לעומת קודמיו. בדומה לרג'ינה, המניע הראשוני של ג'אפאר הוא זעם קודם כל על אביו ואחר כל על כל מי שלעג לו (ובצדק, יש לומר בצער. הוא עושה אותן שטויות שעשה כשהיה שוליית נפח.) המנטורית/המאהבת שלו מעניינת יותר ממנו כדמות. למרות שאני מבין את הנקודה, הם גורמים לג'אפאר להיראות כקוף אחרי בן אדם כשהוא מחקה את מהלכיה של מאהבתו. במעשייה המקורית, המכשף נותן לאלדין טבעת עם ג'יני כדי שיחלץ את המנורה מהמערה כך שהפרשנות שג'אפאר מחזיק ברשותו כבר שניים סבירה למדי. מעניין איך הם ישלבו את הסצנה בה ג'אפאר מחופש לרוכל זקן במטרה להשיג את מטרותיו. לגבי האסיר השני, האם למישהו נראה שסיירוס היה מתרפס במיוחד בסצנה עם השומר? התחושה שקיבלתי היא שהנקודה הייתה שהאסיר השני לא מסוגל להבחין בין אסרטיביות זהירה לבין התרפסות משום שבעיניו שתיהן התנהגויות שפלות. כל הקטע עם השומרים היה מתוחכם - למרות שלכאורה הם עושים הכל נכון, הם מפספסים משהו שנותן לסיירוס אמצעי מילוט מכלובו.

לגבי המלכה האדומה, נאמר שאנשים רבים הגיעו לפוליטיקה כדי לזכות באהבת הבריות. נראה שהמלכה האדומה, בדומה לרג'ינה, היא אחת הבריות הללו. הדבר היחיד שלא ברור כאן הוא האם האנשים באמת אוהבים אותה כ-"מלכתנו הקטנה והקשוחה" או שזו העמדת פנים לצורך הישרדות.

טוב, הזחל נזכר עכשיו לשלוח ציידי ראשים. אהבתי את אליזבת למרות שנראה לי שהיא עזרה לאליס במטרה להניח את ידה על הנסיך ולזכות בפרס עליו.

Jimmy Kane

New member
התחיל להיות מעניין

לשם השינוי זנחו קצת את הסיפור אהבה הקיטשי בין סיירוס לאליס..

קצת חבל לי שג'אפר הסתלק יותר מדי מהר מהאישה הזאת כי אהבתי אותה דווקא, בהתחלה היא הזכירה לי את רג'ינה הפרסייה

כשהם דיברו על 3 השדים אז ידוע לנו שיש את סיירוס
חשבתי שאולי האסיר השני זה השד השני
והשד השלישי זה אולי סידני גלאס לא? כי הוא היה ג'יני לפני שהוא הפך להיות המראה הזאתי

מעניין אותי מה באמת הסיפור של אנסטסיה ו-ויל, איך זה נגמר וגם עוד יותר מעניין איך היא "גנבה" את הכס המלכות
ומקווה שנגלה את זה בפרקים הבאים

אגב חיבבתי קצת את ליזארד, מקווה שנראה ממנה עוד בהמשך

Macphista

New member
משאלותי התגשמו!

ג'פאר עם שיער חלק!

לאב לאב לאב

ולפרק- איכשהו חזיתי את זה שהוא יהרוג את המכשפה.
היה פרק נחמד, מעניין לאן ימשיכו.
עוררו את ענייני.

רק חבל ששוב חוזרים על מוטיב ה- ההורים שלי נטשו אותי ואני רוצה להחזיר להם ועל הדרך להתעלל בכל העולם.
כבר ראינו את זה מספיק בוואנס.

הלדין

New member
רואים את ראש הנחש עוצם את עיניו.

ג'אפאר צריך אותה בחיים לצורך הריטואל אך לא כשותפה אלא כשפחה הנתונה לשליטתו.

Macphista

New member
השפחה של ג'פאר? אוי, כן, הסדרה הזו מתקדמת

לכיוון טוב!

Macphista

New member
מנהל כלשהו של ABC מגיב לגבי וונדרלנד

ואומר שזו הייתה טעות לשדר אותה במקביל לוואנס ושהוא היה צריך להמשיך עם המחשבה הקודמת ולשדר את התוכנית בזמן הפגרה של וואנס והוא לוקח אחריות על הבחירה הזו.

מעניין מה זה אומר? יכול להיות שמשום מה ממש רוצים לעשות עוד עונה לספינאוף (בין אם זה יהיה וונדרלנד ובין אם עולם אחר) ולכן מנסים להצדיק את הרייטינג הנמוך ולקחת את האחריות על הרשת ולא על הסדרה? למה שיעשו את זה?

בכל מקרה, קראתי את הידיעה כאן- http://tvline.com/2014/01/17/abc-bo...erland-blunder-hints-at-racier-revenge-ahead/
ויש שם ספויילרים לנקמה נראה לי אז מי שרואה ולא רוצה לדעת שלא יכנס.

Jimmy Kane

New member
אני חושב שהם באמת טעו

אני חושב שהסיבה לרייטינג נמוך זה בגלל ש2 הפרקים הראשונים היו מאוד חלשים מדי וזה גרם לאנשים לוותר על הסדרה ולהמשיך לצפות בOUAT

אם זה היה משודר בזמן הפגרה אז כנראה הם היו ממשיכים למלא את השעה בצפייה בוונדרלנד

shirush3

New member

והם עוד שמו את הסדרה מול המפץ והמפץ היא בין התוכניות עם הכי הרבה רייטינג

אם הייתי צריכה לבחור לצפות בין המפץ לוונדרלנד הייתי בוחרת במפץ

shirush3

New member
זאת באמת הייתה טעות

המשבצת שידור שלה, לסדרה חדשה, הרגה לה את הרייטינג

אם היו משדרים עכשיו שהכל בפגרה ולאנשים גם ככה אין מה לראות אז זה יכל להראות אחרת...

Im All That

New member
אכן זו הייתה טעות

ויפה שהם מודים באשמה
ואני לא חושב שזה נכון לשדר אותה בפגרה.
הזמן הכי טוב לשדר סדרת ספינאוף היא מיד אחרי סדרת האם שלה.
ובוודאי לא ביום חמישי כשמולה עומדות הרבה תוכניות שמושכות הרבה יותר קהל.

בכללי אני מקווה שהיא לא תקבל עונה נוספת, רק בגלל שכל הקונספט שלה כבר קיים בוואנס ולדעתי זה מיותר שיהיו שתי סדרות שהם בעצם אותו דבר.
כמו-כן, אני לא רואה לאן הסדרה עוד יכולה להתפתח מעבר למה שהיא עכשיו.

Macphista

New member
הרעיון בספינאוף היה

once upon a time in: somewhere
ז"א שכל עונה תהיה בעולם אחר. העונה הראשונה הייתה וונדרלנד, אבל הם תכננו על עונות נוספות בעולמות אחרים כשכל עונה תסגור את הסיפור אותו התחילה.
אז אנחנו מצפים לסיום קו העלילה בוונדרלנד בעונה הזו.
השאלה אם תהיה once upon a time in מקום אחר בהמשך.

Shiri from the block

Active member
זה בהחלט היה טעות!!! ואני מאוד מאוד מקווה שוונדרלנד ימשיך לעוד עונה, או לפחות לעונה שלמה של 22 פרקים במקום 13

כי האמת קשה לי לראות איך זה יגרר עוד... אבל אני ממש אוהבתתתת

למעלה