ארץ הפלאות
|פטרייה|

Macphista

New member
ראיתי!

פרק חמוד.
אני מאוד אוהבת שאנסטסיה משתפת פעולה עם סיירוס ואליס.
לאורך הפרק חשבתי שגם אנסטסיה וגם סיירוס הרבה יותר בוגרים מאליס. הילדונת די טיפוס ילדותי...
נאבין אנדרוז היה מהמם כהרגלו.
לדעתי העניין עם ליזרד היה מטופש. יכלו לקצר את התהליך ושאנסטסיה היתה מוצאת את הבקבוק מיידית ולא סתם להחזיר דמות בשביל להרוג אותה.

Shiri from the block

Active member
איזה כיף שזה חזר!
התגעגעתי לג'אפר כל כךךךךךךך!!

סיירוס התנהג קצת מוזר הפרק... כאילו פחות היה דבוק לאליס כפי שחשבתי שהוא יהיה.. הוא היה מאוד מאופק כזה..

ווילללל!! התגעגעתי אליו!
וממש עיצבן אותי שהרגו את ליזארד! מיותר לגמרי.
ושמישהו יחזיר לוויל את הלב שלו כברררררר

shirush3

New member
^__^

ממש ממש ממש בא לי לראות את ההמשך כשוויל הוא הביטץ' של אנסטסיה!

הוא הורס בתור ג'יני

הלדין

New member
אליס ומחיר הקסם

כותבים יקרים, להרוג דמות מצוינת כמו אליזבת הוא פשע נגד האנושות. ועכשיו, אני לא מבין למה מישהו מאמין שלג'אפר יש סיכוי מול רמפליצקין? הוא, בכמה סקאלות, יותר ערמומי וחזק ממנו. הסצנה עם הג'אברווקי רק מוכיחה את האימפוטנטיות של הדמות שלו בקרב מול "האפל" (רק לי הפיגיון הזכיר את הפיגיון של רמפליצקין?) הטמטום בשחרור יצור שהוא לא מסוגל כלל לשלוט בו הוא בלתי נתפס מבחינת הדעת. נראה לי שהפרק הוכיח יותר כימיה בין סיירוס לאנסטאסיה לבין סיירוס ואליס. ניתן להבין למה אליס דורשת מסיירוס להוכיח שהוא לא פוזל לכיוונה. לגבי האיכרים, אנסטאסיה מכלתחילה מוצגת כאחת שמחפשת את אהבת הבריות. ראינו כבר בפרקים קודמים את החצר שלה מלאה בעותרים. אני מאמין שהעניינים מעט יותר מסובכים מכמה חזרונים... אחרי הכל, אם הייתה מוצאת פתרון לבעיה, העם היה מעריץ אותה.

למעלה