שאלות לתחילת השבוע

1שייכת

New member
האם יש לאקים שאתן מסתפקות במריחה אחת של

שכבה אחת בלבד שלהם?

אני שואלת כי קניתי לראשונה לאק של פופה ומריחה אחת נראתה מספקת - הלאק אטום ונראה יפה. אבל האם בכל זאת כדאי למרוח שתי שכבות, גם אם שכבה אחת נראית טוב, כדי להאריך את חיי הלאק?

אם אכן יש לכן לאקים שאתן מסתפקות בשכבה אחת שלהם - ספרו לי איזה הם...

denush

New member
אני תמיד שמה שתי שכבות..

ואני משתדלת שהן יהיו כמה שיותר דקות. אבל אני בטוחה שיש לקים שאפשר לשים גם שכבה אחת....

Nakuro

New member
יש כאלה שמספיקה אחת

אבל אני מעדיפה לשים 2 בשביל העמידות.
יותר מ2 ד"א מוריד את העמידות משמעותית.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, אבל לא זוכרת שמות למעט Get Reddy של רבלון

יש לקים שמספיקה מהם רק שכבה אחת ובכל זאת אני מורחת שתיים כדי להגדיל את העמידות, או אם אני יודעת שהמייבש עלול "לגרוף" לי קצת מהצבע... לעומת זאת אם השכבה הזו היא רק בסיס למשהו אחר (חותמת, פרנץ' או כל שפצור אמנותי) אני מעדיפה להסתפק באחת במידת האפשר כדי שיישאר דק. יותר מדי שכבות פוגמות בעמידות בסופו של דבר וגורמות ללק להתקלף מהר יותר.

צונית

New member
אני שונאאאאת לשים יותר משכבה אחת של לק

רק אם אני חייבת לחלוטין!

95% מהלקים שלי מספקים כיסוי מלא גם במריחה אחת. אני מורחת שכבה נדיבה, זה כן. אבל מנסה לא להגיע למצב של שתי שכבות.

מבחינתי כל השיקים למיניהם, להצ'טים, ג'יידים, קרליינים - כולם מספקים במריחה אחת עבה.

אני תמיד שמה שכבה אחת

ואם צריך 2 מבחינתי הוא לא טוב. גם שמתי לב ש-2 שכבות מתקלף לי יותר מהר מאשר 1.

1שייכת

New member
כשאני בוחרת לאק מהאינטרנט -

יש דרך לדעת אם הוא למשל ניאוני או מטאלי? לא ראיתי שזה מצוין באיזשהו מקום. האם פשוט להסתמך על מראה עיניים ותחושת בטן?

denush

New member
את יכולה לחפש את שם הלק ולראות תמונות

יש הרבה בלוגריות באינטרנט שדואגות לצלם איך הלק נראה עליהן, תוכלי לכתוב את שם הלק בגוגל ולראות בעצמך איך הוא נראה.
תוכלי לצרף קישור ללק שאת רוצה לקנות?

1שייכת

New member

Plushable

New member
תשובה

יש לי את שני האסי הראשונים, הראשון אכן מטאלי. השני בעל שימר מאוד חזק וזה נראה מטאלי (אבל זה לא. אגב זה לא בורדו ולא אדום יין, זה פוקסיה סגלגל במציאות), אבל אני אישית לא הייתי משייכת אותו לקבוצת המטאליים.
הצ'יינה גלייז לא מטאלי, רק בעל שימר יחסית עדין.

סתם שאלה מתוך סקרנות - למה חשוב לך אם זה מטאלי או לא? לדעתי מה שחשוב שתאהבי את הצבע ואיך שהוא נראה על הציפורניים. אם ראית תמונות של הלק ואהבת, אז לכי על זה :)

trilliane

Well-known member
מנהל
מסכימה עם כל דברייך ורוצה לשאול לגבי אסי

essie Beach Bum Blu – הוא מזכיר לי את האורלי שיש לי, ואני רואה שבחלק מהתמונות הוא נראה לגמרי תכלת ובחלק טורקיז (אם הוא תכלת זה בדיוק מה שאני מחפשת, אם הוא טורקיז זה כבר מה שיש לי...
).

1שייכת

New member
אני עכשיו בעניין של מטאליים -

אני אוהבת את הבולטות שלהם... הם גורמים לי להנאה גדולה כשאני מסתכלת עליהם על הידיים שלי.

אני גם מקבלת עליהם מחמאות, ובא לי להמשיך לקבל עוד ועוד...

trilliane

Well-known member
מנהל
אל תסתכלי בבקבוק אלא במה שבתוכו

או במילים אחרות, אל תסתפקי בתמונה של הבקבוק, תריצי חיפוש בגוגל כדי לראות תמונות על הציפורניים וכך תוכלי להתרשם טוב יותר.

הראשון בהחלט נראה מטאלי:
http://www.google.com/search?q=essi...aH0AWCj4D4Cw&ved=0CAQQ_AUoAA&biw=1120&bih=616

השני נראה יותר שימרי ממטאלי
http://www.google.com/search?q=essi...AXL_oDgCg&sqi=2&ved=0CC8QsAQ&biw=1120&bih=616

השלישי נראה לי קרמי, אולי עם שימר עדין לכל היותר
http://www.google.com/search?q=Chin...Ok0AWDg4CoCQ&ved=0CAQQ_AUoAA&biw=1120&bih=616

בקיצור, מסכימה עם מה שנכתב מעליי...

1שייכת

New member
תודה על התגובה המושקעת!

ושאלה של טירונית: מה זה שימרי? וגליטר זה נצנצים, נכון?

trilliane

Well-known member
מנהל
גליטר = נצנצים (בולטים); שימר = נצנוץ עדין

שימר זה פשוט תוספת של נצנצים גרוסים דק ללק קרמי או מטאלי. אני מחשיבה שימר כשהוא בעצם "תוספת" נפרדת מהצבע הבסיסי של הלק, אבל זו לא ההגדרה הרשמית (אם בכלל יש כזו). בעיקרון יש גם לקים מטאליים שהם שימריים במרקמם, כלומר הצבע הבסיסי שלהם נוצר ע"י נצנצים טחונים דק ודחוסים היטב ואז יש להם מרקם יותר גרגרי ופחות פנינתי.

למעלה