OUAT in Wonderland - 1X01

shirush3

New member
OUAT in Wonderland - 1X01

Down the Rabbit Hole

מישהו כבר ראה? חוויות? איך נראה לכם?

לא לשכוח לסמן

shirush3

New member
ממש חמוד! תגובה ללא ספוילרים

אז הרבה יותר נהנתי ב42 דקות האלה מאשר ב42 דקות של וואנס בתחילת השבוע.

יש כמה נקודות לשיפור.
עניין האפקטים והמסך ירוק הוא אותו סיפור כמו בוואנס (קצת מזעזע
), אבל מעבר לזה השאר בסדר.

הסדרה עצמה קצת יותר אפלה מוואנס. מזכירה קצת את המשחק מחשב שהוציאו לפני כמה שנים לאליס

היו כמה קטעים שהזכירו לי דברים בבאפי

אני אמשיך לפרק הבא

צפיתי בזה וזה כ"כ קשה לא לחשוב על מה שהולך לקרות... כאילו במשך כל הזמן דמיינתי את הסיפור המקורי של אליסה בארץ הפלאות וזה לא היה זה...

זה נראה חמוד לאללה ונראה לי שאמשיך לראות... עכשיו בגלל שזה משודר באותו זמן של "המפץ הגדול", אני אצטרך לראות את זה לא בלייב בגלל שאמא שלי אוהבת את התוכנית...

OohLaLa

New member
לדעתי היא בדרך להיות מבוטלת
!
!
!
!|

איזה דרמטית אני
למי אכפת.
ואני לא מתכוונת לצפות, ברקע שהחליפו את מלכת הלבבות במישהי אחרת במקום ברברה הרשי המדהימה ובלי סבסטיאן מבחינתי זה זילות בצופים.
הם לא יכולים לקרוא לעצמם ONCE בלי השחקנים האלה, כי זה ספין אוף.
זה כמו רייבנזווד עם כיילב אבל השחקן אחר או מה שיוצא מזה.
על פניו הפרומו לא מבטיח בכלל, אבל נו...
מסתבר שהאמריקאים חושבים כמוני והם השיגו רייטינג נמוך מאוד לפרמייריה ! ותחשבו שהמספרים רק הולכים לרדת. רק 5 ומשהו מיליון צפו... שתבינו עונות מתקדמות ב ABC לא מגיעות ל5 אחוז רייטינג.. לא ONCE המקורית לא נקמה ועוד...
חבל , לדעתי בכלל לא היו צריכים לעשות ספינאוף, אבל הכל עניין של גרידיות מבחינת הכותבים. היו צריכים להתרכז רק בתוכנית האם. אבל וול, בקרוב לא יהיה להם כבר בעוד מה להתרכז

זהו... לדעתי היו צריכים לבחור..

שעה ויום יותר טוב... לא להתחרות נגד סדרה שמצליחה כבר כמה שנים...

OohLaLa

New member
הבנתי שרשת ABC דחקו אותם לשעה הזו

בגלל שכאמור זו סדרה בטוחה, מאיזו בחינה בטוחה? כי העלילה מוכרת לכולם , כולם יודעים את הבסיס לעליסה, וגם כאמור זה פיילוט, אז חשבו שאת הבסיס , הגרעין של ONCE יראה את זה...
אבל הרייטינג אכזב ביותר, ציפו ליותר.... וכמו שאמרתי מפה זה רק ירד. לדעתי זה יהיה 3 מיליון צופים, אם זה היה ברשת CW היה מקובל אבל ABC ממש לא... 13 פרקים ונגמרה הסדרה

לדעתי..

כל סדרה חדשה שנגד הביג בנג לא תצליח... יש להם קהל די רחב והם כל הזמן שוברים את השיאים של עצמם...

אני אישית למשל לא יכולתי לצפות בOUATIW בגלל שאמא שלי אוהבת את ביג בנג והיא צפתה בזה...

OohLaLa

New member
כן צודקת לגבי הביג בנג

אבל תוכניות שמתמודדות נגד דה וויס פצצת הרייטינג גם מקבלות רייטינג יפה.. בקיצור לא יודעת
אני מגעילה נכון אבל אני רוצה שהתוכנית תרד... אין מה לעשות , זה נראה מרגע שהכריזו על הפיילוט שONCE המקורית מדרדרת

shirush3

New member
התוכנית שמתמודדת נגד ד'ה וויס

היא רוקדים עם כוכבים, שהיא גם פצצת רייטינג, אז זה מאוזן באיזשהו מקום.

מעניין אם הם יקבלו שכל ויזיזו אותה משבצת

אני לא רוצה שהסדרה תרד..

כאילו ראית רק פרק אחד זה לא מספיק בשביל לשפוט... ואני לא חושבת שOUAT מתדרדת... אני אוהבת את הסדרה איך שהיא...

Jason2

New member
זה אמור להיות רק 13 פרקים

אם זה יצליח (עדיין מוקדם להספיד או לחגוג) מתוכננות עוד סדרות על עוד סיפורים.

shirush3

New member
חבל שלא משדרים את זה ביחד עם וואנס

ככה זה היה גורם לאנשים לראות את זה "על הדרך"

OohLaLa

New member
תזכרו מה מאי פה אמרה פה עכשיו, בONCE עונה 4

לפחות 2 מהמשתתפים בוונדרלנד יהפכו להיות קבועים בעונה 4

זה ברור שהסדרה תחזיק עונה, וסוף עונה יהיה שכולם יגיעו לסטוריברוק ואז הם יהיו ביחד עם החבורה.

shirush3

New member
הגיוני

זה מה שיפה בספינאוף - אם הוא מתבטל תמיד יש את הסדרה השניה.

shirush3

New member
היא לא מלכת הלבבות

היא המלכה האדומה. אני חושבת שהן 2 דמויות נפרדות, לא?
בכל מקרה משהו בדמות/שחקנית מעצבן קצת.

למעלה