השירשור השבועי

החתולית

New member
השירשור השבועי


שירשור השבועי על פתיחות, סגירות, מבצעים, מנות מיוחדות, אירועים, כתבות מיוחדות ושאר ירקות.

השירשור אינו מיועד ליח"צנים, מסעדנים ומפרסמים, אשר מוזמנים לשלוח הודעות לכתובת האי-מייל: [email protected].

נא להימנע מניהול דיונים בשירשור השבועי, בעודו נעוץ.

סופ"ש נעים וטעים,

ברונו והחתולית
 

החתולית

New member
כתית מארחת את אריק וא לו

מסעדת כתית ומאיר אדוני, ממשיכים במסורת האירוח של שפים ממסעדות ממושלנות.

המפגשים הקולינארים המשותפים יתקיימו בכתית במשך שני ערבים בלבד, ימי חמישי ושישי ה- 22-23/5.

אריק ואן לו הינו השף והבעלים של מסעדת Parkheuvel ברוטרדם, הולנד. מאז שנת 2009 ועד היום הוא זוכה כל שנה מחדש בשני כוכבי מישלן.


הארוחה המשותפת הינה ארוחת טעימות בת שש מנות ומחירה 650 ש"ח לסועד.

בין המנות בתפריט:
מנת סקאלופס בשחור ולבן של השף אריק ואן לו - סקלופס צרובים, קרם פרש, קאוויאר אימפריאל, ומשחקים בשחור ולבן,

מנת נתח בר בקשקשי סלק אדום של השף מאיר אדוני - ריזוטו יוזו ורוטב דגים, קרם ליקריץ, חסת פירזה צלויה בגריל, שקדים טבעיים, קומפוט רוברב פטל אדום ולואיזה, ומנות נוספות.
 

החתולית

New member
חודש מאי במיזם JAFFA

ג'אפה הינו מיזם ערבי היין, הקולינריה והג'אז של דולב גבעון רוטר, אשר מארח בביתו 16 אנשים סביב שולחן.
החודש יתקיימו במיזם Jaffa שני ערבי יין.

ב-13 במאי, יום שלישי, יתארח בג'אפה יקב קסטל המשפחתי עם איתן בן זקן, שיספר על היינות, שאליהם יותאמו מנות של השף מאיר אלאלוף ממסעדת מסה.
בנוסף ליינות היקב המובחרים שיוטעמו, יוגשו גם מיינות היקב המתיישנים.

ב-15 במאי, יום חמישי, יתקיים ערב עם יקב ספרה והיינן דורון רב הון, שיארח את הסומלייה גל זוהר, כשלצד היינות יוגשו מנות של השף עומר מילר.
דורון רב הון וגל זוהר, יציגו כל אחד בתורו, את היינות הלבנים האהובים עליהם מהארץ והעולם.

2 הערבים יתקיימו בשעה 20:00, ביפו, ומחירם 380 ₪ לאדם או 700 ₪ לזוג.
 

החתולית

New member
יקב טוליפ מרחיב את שעות הפתיחה

ביקב טוליפ שבכפר תקווה, מרחיבים את שעות פעילות מרכז המבקרים שיהיה פתוח כעתצ בימים א-ו בשעות 9-15.

ההסברים והביקור במרכז המבקרים הינם ללא תשלום ואין צורך בתיאום מראש (למעט קבוצות).
 

החתולית

New member
באיירן - ארוחות בוקר בימי שישי

מסעדת באיירן בתל-אביב, מציעה ארוחות בוקר שיוגשו בימי שישי החל מהשעה 9.

בין ארוחות הבוקר בתפריט:
שטראמר מקס - שתי ביצי עין מונחות על שפק ופרוסת לחם שחור עם חמאה, מוגש עם סלט כרוב אדום, מלפפון בחומץ וצנון (53 ש"ח);
באוורן פרושטוק - מאפה ביצים עם תפוח אדמה, בצל ושינקין, מוגש עם סלט כרוב אדום מלפפון בחומץ וצנון בליווי סלסלת לחמי הבית (53 ש"ח);

הבוקר של הקייסר (קייזרשמרן) - עוגת מחבת אוסטרית עם צימוקים ואגוזים מוגש עם קומפוט פירות וקצפת (42 ש"ח).

ארוחות הבוקר מוגשות עם שתיה חמה וקרה לבחירה. חצי ליטר בירה עם ארוחת הבוקר יעלה 20 ש"ח.
 

החתולית

New member
טעימת יינות אוסטרליים של מרש

מרש יינות איכות אוסטרליים, מקיימת טעימת יינות הפרימיום מהמשלוח החדש מאוסטרליה, בחדר הטעימות של חנות היין "בין 281" רח' דיזינגוף 281 תל אביב ביום חמישי ה- 29/5 ב- 20:00 לצד כיבוד מפנק.

ניתן יהיה לרכוש במקום, מן היינות שייטעמו:


Kellermeister The Boots Riesling Reserve 2011

Kellermeister The Funk Wagon GSM 2011

Tscharke The Potter Grenache 2011

Noon Eclipse 2012

Noon C/S Reserve 2012

Kaesler Old Vine Shiraz 2010

Noon Shiraz Reserve 2012

Standish Andelmonde Shiraz 2012



מספר המקומות מוגבל, ויש להזמין מקום מראש.
 

ההוגה

New member
יוקה
, זו של המרק, נפרדת לשנה


יוקה פרסמה הודעה בפייסבוק שהם נוסעים לשנה ליפן, למי שכמוני התמכר למרקים הנהדרים שלה, זו בשורה מעציבה. הפעם האחרונה להזמין ממנה היתה להיום (ובהחלט ניצלתי אותה).
שנה הבאה הם יחזרו. שיעבור מהר ושתביא לנו עוד אוכל יפני מעולה עד הבית.
 

גסטרו

New member
סדנה מומלצת במטבח של מאיר השמן

סדנת אירוח מרוקאי עם אתי אלימלך

יום שישי, 16 במאי, שעה 10:10 במטבח של מאיר השמן

אתי אלימלך, הזכורה מהסדנה האינדונזית - אחת הסדנאות האהובות במטבח - חוזרת אלינו אחרי החגים בסדנת אירוח מרוקאי.

אתי חוזרת למקורות ומביאה לנו מנות אירוח מהנות וקלות להכנה מהמטבח של אמא.

בתכנית:
- מג'וג'ין ("מחותנים"): סרדינים ממולאים פיקנטיים
- פסטייה חגיגית
- סיגרים במילוי טונה בצ'יקצ'ק
- תבשיל ארטישוק ופול ירוק
- סלט תפוזים פיקנטי
ואם ישאר זמן - קינוח הפתעה

מחיר הסדנה: 200 ₪, תרומה להמשך פעילות המטבח

ההרשמה באתר של מאיר בחתימה שלי

 
למעלה