מה תוכניותיכם לסערה?

נראה לכם הגיוני ש"סוגרים את ירושלים"

בגלל 10 ס"מ שלג? זאת לא היסטריה מוגזמת?

revavonet

New member
כירושלמית

אני יכולה להגיד לך ששנה שעברה הייתה חוויה קשה לחלק מהאנשים פה.
היו גם כאלה שנתקעו בדרך ונשארו יומיים באוטו קפואים והמשטרה לא יכלה לחלץ אותם, אז החליטו שכל מי שרוצה לראות של, עדיך שיבוא לירושלים יום לפני, ישן במלון ואם יתקע לפחות לא יצטרכו לחשוש שיקפא מקור או יסבול מרעב, והפעם יסגרו כבישים רחוק מירושלים במקום שאפשר יהיה לסובב את התנועה

mmw2008

New member
מצד אחד אולי זה לא הכי נחמד, אבל אחרי שנה שעברה, כנראה כדאי.

שנה שעברה באמת היו רבים שהיו תקועים בקור ואף בסופו של דבר נגמר להם הדלק בשביל לחמם את הרכב.

נראה לי שבשנה שברה זה היה חריג

והשנה - בגלל שנה שעברה - לקחו יותר מדי מקדמי בטחון

YULI9

New member
זה לא מוגזם

אני ירושלמית, הבעייה היא שקשה לדעת מתי בדיוק יתחיל לרדת השלג.
פעם אחת התנסיתי בנהיגה בשלג, לא הערכתי נכון את זמן ההתחלה, אם להגיד בלשון המעטה זו חוויה מאוד מפחידה.
כמה דקות אחרי שמתחיל השלג לרדת ומצטברת שכבה של 1-2 סמ' הרכב מתחיל להחליק וקשה מאוד לבלום, ככל שהשלג מצטבר יותר קשה יותר לשלוט ברכב ובבלמים, כל הרכבים עוברים לנסיעה של לא יותר מ 20 קמ'ש מה שיוצר פקקים מטורפים, תוסיפי לזה ראות אפסית עם שלג שמצטבר על החלונות מכל הצדדים(בסופה הוישרים לא ממש עוזרים).
הגעתי הביתה רועדת מפחד ומקור.
תמיד יש לפחות רכב אחד שמחליק או נתקע וחוסם את הכביש.
אם השלג מתחיל בזמן לימודים ההורים מתחילים לנהוג בלחץ כדי להספיק ולאסוף את הילדים מה שמוסיף לסכנה והלחץ בכביש.
בקיצור, זה כמעט בלתי אפשרי לחזות את הזמן והעוצמה של השלג, נהיגה בשלג מאוד מאוד מסוכנת., במיוחד לחסרי ניסיון לכן הגיוני ונכון לקחת מקדמי ביטחון.

גםצופה

Member
מנהל
"סוגרים את ירושלים"

מרכבים הבאים מחוץ לעיר.
&nbsp
בגלל שבסערה שנה שעברה, הרבה אנשים נתקעו בדרך, נתקעו בירושלים (והרכבים ממש היו שקועים בשלג...) החליטו לא לאפשר כניסה לעיר.
&nbsp
נדמה לי ש-10 ס"מ זה דע הרבה לרכבים....

למעלה