דברים שלא ידעתם 4

E l S i

New member
דברים שלא ידעתם 4

השבוע אנחנו חופרים לתוך המקורות הסודיים על היימיטץ' ריצ'רד אברנת'י.

1) כן, קראתם נכון- ריצ'רד. בעבר נהגו בבתי הספר בפאנם לתת שמות אמצעיים עתיקים לכל הילדים, ולהשתמש בהם בטקסים רשמיים.
2) עוד לפני שקטניס נולדה, היו מגעים ליצור סרט על חייו האישיים, בשם "משחקי הטעם המר" (The Bitter games).
3)מעדיף תמיד בירה לבנה על שחורה, אבל הכי אוהב את הבירה הכסופה של הקפיטול.
4) לא הסתרק בעצמו מאז גיל עשר, וגם זה רק תחת איומים מצד אמא שלו.
5)לכן שכיח למצוא מזיקים בשערו (ואני לא מדברת רק על כינים) בתקופות שאינן תקופות המשחקים.
6)כשהוא במצוקה ורוצה לפרוק, החל מהספר הראשון והלאה, פונה לחבר האמיתי היחיד שלו- באטרקאפ.
7) הקיא בערך פעם ביומיים מאז 93'

נו, אז: מה ידוע לכם על המשפחה שלו? מה הוא רואה כשהוא מסתכל במראה? איך הוא מתמודד עם לב שבור? ולמה הסרט עליו לא התפתח מעבר לתסריט?

N o R i K o

New member
ברור שהסרט עליו לא התפתח

כשהוא הקיא על הצלם, בסדר, על המפיק, בסדר... אבל הבמאי לא עמד בזה והחליט לוותר מראש על הסרט "משחקי המרירות" (מתקנת כי זה היה אמור להיות התרגום
). אגב, אין בירה כסופה בקפיטול, את מתבלבלת עם גזוז מנטה, את זה היימיץ' פשוט לא סובל...
לחברת הילדות שלו קראו באטרקאפ, היא גם הייתה ארוסתו כשהוא יצא מהמשחקים
זה למה הוא התחבר כל כך לחתול. הוא, אגב, נתן לו את השם, הוא סיפר עליו לאבא של קטניס בכירה, אבא של קטניס סיפר לפרים, פרים אימצה את השם... והשאר הסטוריה.
חוץ מזה, הוא צופה קבוע בעקרות בית נואשות ובימים אלו ממש הוא בדיכאון טראגי על סופה של הסדרה.

פאנגירל

New member
הממ.

- הוא חובב 'הנסיכה הקסומה' זה למה הוא כל-כך אוהב את השם באטרקאפ.
- הוא תמיד חלם להגיד לסנואו 'my name is haymitch abernathy, you !'killed my parents and my girlfriend, prepare to die
- הוא חובב מושבע של בוריטוס, ותמיד מבקש מפיטה שיכין לו טורטייה.
- תמיד חלם להיות קארבוי, כך שבעצם הפאה של וודי כן מתאימה.

Mrs Wing

New member
היימיץ'

אז,
1. יש לו פוסטר של פיטר דינקלג' בחדר.
2. הוא קורא לקטניס "מתוקה", רק כי אין לו שמץ אין קוראים לה באמת..
3. גם הוא חי בהכחשה - אין באמת בגרות במתמטיקה מחר!!

E l S i

New member
2 בטוח נכון!

ו1- שלחת אותי לבדוק מי זה בכלל... אבל אני מאשרת :)

3- לא.. זה היה לפני שנה. רגע- יש עוד אחת?
בהצלחה גם לך. היימיטץ' כבר מקרה אבוד, אין טעם לאחל לו בהצלחה.

למעלה