שרשור השראה

MeshiNS

New member
שרשור השראה

כל האנשים שגרמו לנו להסתכל שונה על הצורה שבה אנחנו מתלבשים, אנשים שנתנו לנו רעיונות לשיפור ואנשים שאפילו סתם השפיעו על הPOINT OF VIEW שלנו

יאללה תתחילו לשתף

אני אתחיל עם אנטיונט שכבר עשיתי עלייה שרשור לפני שנה בערך (אם מישהו זוכר).
מה לקחתי ממנה? את העניין שאפשר להיות אלטרנטיבי גם בסביבה שמחייבת אותך לקוד לבוש מסויים כדי להתקבל לעבודות "מכובדות".
(האישה הזאת היא מורה במקצועה היומיומי...בעבודה היא לובשת בגדים 'נאותים' ופאה שמסתירה את הצבע שיער שלה)
אני יודעת שהרבה אנשים מתלוננים על העובדה הזאת שיש מקצועות שאי אפשר לעבוד בהם בלבוש אלטרנטיבי אבל בסופו של דבר צריך לזכור שלפעמים צריך להתפשר, להיות אלטרנטיבי אפשר גם אחרי שסוגרים משמרת

MeshiNS

New member
אקסל רוז

בעיקר בכיתה ט'-י' אני זוכרת את עצמי ברחבי הבית ספר מסתובבת עם בנדנה על הראש, מעיל עור (עם הריצ'רץ' בצד) ולפעמים כובע מצחייה, ממש סטייל שנות השמונים

MeshiNS

New member
אנג'לה (ארץ' אמני)

כי מסתבר שאפשר להיות אישה בסצטנת מטאל, ואפילו סקסית

(כן, פעם חשבתי שמטאליסטים חייבים להיות סופר קשוחים וגבריים. גם נשים )

MeshiNS

New member
סימון (אפיקה)

קצת יותר נשית מאנג'לה...הייתה תקופה שאני הייתי הולכת רק עם ג'ינס וטישרט עד שגיליתי שאפשר גם ללכת עם שמלות וחצאיות בלי שזה יפחית מהקשיחות שלי (שלא נדבר גם על חולצות צמודות!)

MeshiNS

New member
הבחורה הזאת

שאין לי מושג איך קוראים לה חח. אני זוכרת שראיתי את הערוץ שלה ביוטיוב וביום שלם ראיתי את כל מה שהיא פרסמה במשך שנה.... ומאז אני לא מוצאת את העמוד שלה יותר

בכל מקרה, הסייבר גות' הכניס לי קצת צבע לחיים, גיליתי שאפשר לחיות גם עם צבעים שהם לא שחור. גם זה עזר לי להתפתח בתחום האיפור=]

Blue Emptiness

New member
אוי האמת

שתמיד עולה השאלה הזו במסגרות כאלה ואחרות של "מה משפיע עליך? ממה אתה שואב השראה?" ואף פעם אין לי תשובה על זה.
כמובן שאני מושפעת מהסביבה שלי וממה שאני רואה, זה בלתי נמנע, אבל אין לי משהו להצביע עליו ולהגיד שמשם לקחתי השראה לעצמי. יש הרבה דברים שאני אוהבת ולמדתי מהם כמו הפורום הזה, וזה השפיע עלי ועל הלבוש והמראה שלי, אבל לא ברמה של דברים ספציפיים כמו שאמרת על הלוק האקס רוזי, אין לי אייקון ש"הלכתי אחריו" או סגנון שאימצתי (לא שזה רע).

innocence

New member
ממש.

היו דברים שעזרו לי להיכנס ללוליטה, א דברים כאלו, אבל אני רוצה להאמין שיש לי את הסגנון שלי, ושגם אם אני שואבת השראה, אני עושה מזה משהו שהוא שלי.

שחר ד32

New member
אני קניתי שחשרת של אופניים וחיברתי אותה

לשרשרת של הארנק שלי חחח יצא ממש מגניב :p

למעלה