סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: הוא עבר מהר

&nbsp
משהו רע שקרה השבוע: הפעלתי מכונת כביסה ברגיל. הלכתי לעשות כלים. הלכתי לבדוק מה עם מכונת הכביסה, גיליתי שכל המים מצינור הביוב יצאו החוצה וחצי מהסלון שלי מוצף. כיף גדול, אתם לא מבינים עד כמה.
&nbsp
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני והחברה נוסעים בסופ"ש הבא לצימר בצפון, חייבים קצת להירגע אחרי תקופה עמוסה מאוד.. אני רק מקווה שמזג האוויר יהיה טוב ושגם המצב בצפון
חוץ מזה, אני חייב להתגלח

&nbsp
התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את At Last של אטה ג'יימס שהוא אלבום לא פחות מנפלא!
&nbsp
סרט השבוע: ראיתי אתמול בערב את "צלף אמריקאי", סרט מצוין! הוא מרגש מאוד, ברדלי קופר בהופעה הכי טובה שלו שראיתי (זה מדהים איך הוא משתפר מסרט לסרט, איך הוא מתפתח, איך הוא מעז יותר, נותן מעצמו יותר). קלינט איסטווד בסרט שלא משעמם לרגע שמצליח להעביר לא מעט מסרים אנטי-מלחמתיים. חוץ מזה, הסרט הזה היה יכול להיות פרפקט לעבודת הסמינר שעשיתי בזמנו על פוסט טראומה של חיילים כפי שמוצגת בקולנוע.. יופי שלא כל הסרט ניתחתי אותו

&nbsp
סדרת השבוע: "המירוץ למיליון". לא ראיתי בכלל את העונות הקודמות, לא רציתי לראות גם את זאת, אבל חברה שלי גררה אותי בכל פעם מחדש ונדבקתי.. דאמט.
&nbsp
ספר השבוע: לא המשכתי עם "מחפשים את אלסקה", מקווה שזה יקרה בהמשך השבוע
&nbsp
שיר השבוע: Elastic Heart של סיה שהקליפ שלו גרם לי לצפות בו כמה וכמה פעמים
&nbsp
אלבום השבוע: Gold Shadow, החדש של אסף אבידן, שמשתפר בכל האזנה. אותו הדבר כמו בראשון רק קצת אחרת ויותר טוב.
&nbsp
מאכל השבוע: פיצה. אכלתי 4 מגשים בשבוע (וקצת) האחרון.. אל תשאלו

&nbsp
ציטוט השבוע: אין לי הפעם כי כרגיל, אני גרוע בדברים האלה
&nbsp
תמונת השבוע: לא יודע למה אבל לא אוהב להעלות לכאן תמונות.. מה, להתחיל לחפש וזה. זה יותר ממה שאני יכול לתת

&nbsp
תכניות לסופ"ש: לפני כחצי שנה ההורים שלי חגגו יום נישואים 30 ואני, אחי ואחותי קנינו להם כרטיסי טעימות בשוק הפשפשים והם מאוד התלהבו. ואז אמא שלי עברה את הניתוח ההוא בגב, עשתה טבעת בקיבה והגענו למצב שהכרטיס כמעט פג תוקף ואמא שלי לא יכולה כמעט לאכול. מפה לשם, הם הזמינו אותי ואת החברה להצטרף אליהם ושילבנו כולנו בין טעימות, הסתובבות באזור מ-10 בבוקר עד 5 אחה"צ, אכלנו המון, קנינו כמה שטויות (כי זה בכל זאת שוק הפשפשים
) ובקיצור היה ממש כיף! אח"כ בערב הלכנו ל"צלף אמריקאי" עם חבר שלי וארוסתו והיום אחה"צ יש יום הולדת לאחותה של החברה אז גם זה יקרה.. וזהו, סופ"ש כיפי בסה"כ :)
&nbsp
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני רעב אבל אין לי כוח להכין אוכל, מה לעשות?

DAN1EL

New member
לקחתי את ההמלצה שלך על "צלף אמריקאי"

ואני מתכוון לראות אותו. :)
&nbsp
כל מה ששמעתי מהחדש של אסף אבידן היה מעולה!
אני רק לא מבין את ההחלטה שלא למכור אותו ברשתות.
כאילו...אז איפה כן?
לא קצת הזוי מצידו להסתמך על מעריצים שיקנו את האלבום באינטרנט/הופעות בלבד?

ערן1987

New member
אני יכול להבין את ההחלטה שלו

כי כמו שסופרים רבים מתלוננים על האחוזים הגבוהים שהרשתות הגדולות מבקשות לקחת מהם (דרך ההוצאות לאור הכוונה) אז כנראה שזה ככה גם אצל מוסיקאים, אפילו אם הם עצמאיים כמו אסף אבידן (שהוא בעל חברת התקליטים של עצמו). הרי כמה אמנים עצמאיים מפיצים ברשתות האלו? ("רשתות" אעלק) אסף יכול להרשות לעצמו כי הוא אמן מבוסס מאוד. מה גם שלדעתי לשלם 50 ש"ח על אלבום חדש שלו ולקבל את זה במשלוח עד הבית (אם אתה מזמין באתר שלו) זה יותר משווה, או שמתאמצים קצת ומגיעים לחנויות עצמאיות סטייל מוסיקה נטו, האוזן השלישית, דיסק סנטר ועוד.
&nbsp
אני מניח שבעתיד האלבום יופץ בצורה רחבה יותר, השאלה תוך כמה זמן זה יקרה.

DAN1EL

New member
לא מבין את זה בשום צורה, אבל שיהיה לו לבריאות.

2Dirrty4U

New member
מאז שיצא הטריילר של צלף אמריקאי רציתי לראות אותו

נראה מסוג הסרטים שאני אוהבת ואני שמחה לשמוע ביקורות טובות עליו. חייבת לראות!

ערן1987

New member
לדעתי תאהבי אותו

רק קחי בחשבון שזה לא סרט אקשן פר אקסלנס, יש בו רבדים אחרים. יותר דרמת מתח.

DAN1EL

New member
ראית סרטים אחרים של איסטווד מהשנים האחרונות?

אני די בטוח שכן, ואני די בטוח שגם אהבת אותם (אם ראית), אם הבנתי נכון את הטעם שלך.

ערן1987

New member
תכל'ס, מתאים לה לאהוב את הסרטים שלו

אולגה, אם לא ראית את "מיליון דולר בייבי" אז תשלימי אותו בדחיפות!

ערן1987

New member
מ-2004, עם הילארי סוואנק ומורגן פרימן

שזכו על התפקידים שלהם באוסקר (מוצדק) וקלינט עצמו. זה סרט על אישה שרוצה להיות מתאגרפת ועל הדרך שלה לפסגה. מעווווווווווווווולה

2Dirrty4U

New member
אני לא מקשרת בדר"כ שמות לבמאים

תזכיר לי כמה מהאחרונים שלו

ערן1987

New member
אני חייב להגיד שלא התרשמתי מ"ההחלפה"

עם אנג'לינה, היה קצת.. משעמם.
&nbsp
"דגלי אבותינו" היה מצוין! אני צריך לראות את "מכתבים מאיוו ג'ימה" מתישהו. גם "גראן טורינו" מצוין.

למעלה