מסכמ"ש!
משהו טוב שקרה השבוע: הוא עבר מהר

משהו רע שקרה השבוע: הפעלתי מכונת כביסה ברגיל. הלכתי לעשות כלים. הלכתי לבדוק מה עם מכונת הכביסה, גיליתי שכל המים מצינור הביוב יצאו החוצה וחצי מהסלון שלי מוצף. כיף גדול, אתם לא מבינים עד כמה.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אני והחברה נוסעים בסופ"ש הבא לצימר בצפון, חייבים קצת להירגע אחרי תקופה עמוסה מאוד.. אני רק מקווה שמזג האוויר יהיה טוב ושגם המצב בצפון
חוץ מזה, אני חייב להתגלח

התחדשות השבוע: קיבלתי מ-eBay את At Last של אטה ג'יימס שהוא אלבום לא פחות מנפלא!

סרט השבוע: ראיתי אתמול בערב את "צלף אמריקאי", סרט מצוין! הוא מרגש מאוד, ברדלי קופר בהופעה הכי טובה שלו שראיתי (זה מדהים איך הוא משתפר מסרט לסרט, איך הוא מתפתח, איך הוא מעז יותר, נותן מעצמו יותר). קלינט איסטווד בסרט שלא משעמם לרגע שמצליח להעביר לא מעט מסרים אנטי-מלחמתיים. חוץ מזה, הסרט הזה היה יכול להיות פרפקט לעבודת הסמינר שעשיתי בזמנו על פוסט טראומה של חיילים כפי שמוצגת בקולנוע.. יופי שלא כל הסרט ניתחתי אותו

סדרת השבוע: "המירוץ למיליון". לא ראיתי בכלל את העונות הקודמות, לא רציתי לראות גם את זאת, אבל חברה שלי גררה אותי בכל פעם מחדש ונדבקתי.. דאמט.

ספר השבוע: לא המשכתי עם "מחפשים את אלסקה", מקווה שזה יקרה בהמשך השבוע

שיר השבוע: Elastic Heart של סיה שהקליפ שלו גרם לי לצפות בו כמה וכמה פעמים

אלבום השבוע: Gold Shadow, החדש של אסף אבידן, שמשתפר בכל האזנה. אותו הדבר כמו בראשון רק קצת אחרת ויותר טוב.

מאכל השבוע: פיצה. אכלתי 4 מגשים בשבוע (וקצת) האחרון.. אל תשאלו

ציטוט השבוע: אין לי הפעם כי כרגיל, אני גרוע בדברים האלה

תמונת השבוע: לא יודע למה אבל לא אוהב להעלות לכאן תמונות.. מה, להתחיל לחפש וזה. זה יותר ממה שאני יכול לתת

תכניות לסופ"ש: לפני כחצי שנה ההורים שלי חגגו יום נישואים 30 ואני, אחי ואחותי קנינו להם כרטיסי טעימות בשוק הפשפשים והם מאוד התלהבו. ואז אמא שלי עברה את הניתוח ההוא בגב, עשתה טבעת בקיבה והגענו למצב שהכרטיס כמעט פג תוקף ואמא שלי לא יכולה כמעט לאכול. מפה לשם, הם הזמינו אותי ואת החברה להצטרף אליהם ושילבנו כולנו בין טעימות, הסתובבות באזור מ-10 בבוקר עד 5 אחה"צ, אכלנו המון, קנינו כמה שטויות (כי זה בכל זאת שוק הפשפשים
) ובקיצור היה ממש כיף! אח"כ בערב הלכנו ל"צלף אמריקאי" עם חבר שלי וארוסתו והיום אחה"צ יש יום הולדת לאחותה של החברה אז גם זה יקרה.. וזהו, סופ"ש כיפי בסה"כ

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני רעב אבל אין לי כוח להכין אוכל, מה לעשות?