האם קובי אפללו מביא את הנאחס על אבי לוי ?

rak dan

New member
האם קובי אפללו מביא את הנאחס על אבי לוי ?

זה אני ששואל אתכם, היתכן שהיוצר אבי לוי הוא גרופי שפוט של קובי אפללו ?
הסטטיסטיקה מסתבר אינה משקרת. בזכותו של האיש האחד ירון מישר שעושה "שרות לאומי" כל השנים, בעבור הרוקדים, המרקידים ועמישראל, כך יש לרשותנו את המידע המפורט עדכני ומתוחזק. לא צריך ניחושים שאבי לוי שרוט על קובי אפללו, כומו שמוצאים את האישום הזה בתיק של אבי לוי באתר "רוקדים", ושוב תודה לירוני מישר.

תיראו אין לי משהו אישי כנגד אנשים מוכשרים מאשדוד, ואין ספק שלאבי לוי יש את זה, וגם טעם משובח בבחירת בנות זוג "שאפות" אשדודיות, להדגמת ריקודיו החדשים. מה עוד שאחת מבנות הזוג שלי לריקוד, היא מהבנות הראשונות שנולדו בעיר אשדוד בעת שהוקמה, ומאז ובנתיים אין לי על מה להתלונן.

הגענו אל הנאחס, שיש לאבי לוי מקובי אפללו על ריקודי הזוגות שיצר לשיריו עד הלום, ולסטטיסטיקה: עד היום נוצרו ס"ה 19 ריקודים לשיריו של קובי אפללו. רובם שיכים לאבי לוי 14 ריקודים ובהם 6 ריקודי זוגות. למיטב ידיעתי ריקוד הזוגות היחיד שצלח את מבחן ההישרדות בהרקדות ברמה הארצית, הוא "תפתחי לי את הלב". אנא תקנו אותי אם אני טועה.
חמשת הריקודים הנותרים לשיריו של קובי אפללו נוצרו ע"י 5 יוצרים אחרים שיצרו ריקוד אחד ולא יספו עוד ? ! האם ירון בן שמחון, דודו ברזילי, אלי סגל, ערן ביטון, ודנה מונט, הבינו משהו ב-"נאחס" שאבי לוי בעצמו עוד לא מבין. היתכן כזאת שנסיך הכתר גדי ביטון בכבודו ובעצמו, מתעלם במתכוון ממבחר יצירותיו של האפללו "דיאלנה" שהוא עצמו בשר מבשרנו שלנו.

עכשיו יש לדאבוננו הרב נדוש כצפוי, ריקוד זוגות חדש של אבי לוי לשירו וביצועו של קובי אפללו "לצידך" מודל 2015. כבר אמרנו, גם הסטטיסטיקה של הנאחסים עובדת שעות נוספות. אפלילו קשה לומר שהריקוד הוא פאר היצירה מבית לוי. סתאאאם אחד מ- 250 ריקודים חדשים לשנה זאת. עוד ריקוד חד פעמי ב-נאחס ? ימים יגידו.

ish50

New member
ואם נניח , לצורך העניין שכן....

מה זה בדיוק אמור להפריע לציבור הרוקדים?

אבי לוי הוא ללא ספק יוצר נפלא

וגם שיריו של קובי אפללו הם נפלאים (לפחות בעיני ואני בטוח שגם בעיני רבים אחרים)

ואם כך אני שואייל....
מה בדיוק מפריע לך מכך ? וממה אתה באמת מוטרד ?
מהקרירה של אבי לוי?
באמת?

נגיד........שהיינו מוחקים מההודעה את השם אבי לוי ורושמים....

רפי זיו
מהות ההודעה היתה משתנה.
או שיותר נעים לכתוב למישהו שלא פוגשים.
ואיך יד אחת כותבת תלונה והיד השניה מוציאה
כסף מהארנק ומשלמת לאותו יוצר שיוכל להמשיך
לייצר ריקודים.
והנ אותו אבי לוי בריקוד מקסים
http://www.rokdim.co.il/rikudim/f_rikud.asp?rikudId=10989&mode=info

משהא11

New member
rak dan ידידי, מבלי לגרוע מהכתבה שלך תוספת קטנה למידע.

אבי לוי התחיל כיוצר ריקודי עם בשנת - 1998. עד היום במשך - 16 שנים יצר - 82 ריקודים רשומים. יותר מ - 5 ריקודים
כל שנה, אולם בשנים הראשונות היה פחות והתגבר בשנים האחרונות שהביאו אותו ל"ליגת המוזמנם כל שנה למחנות בחו"ל.
ריקודים שמחים ובריאים
אורי גבעוני

אליק 31

New member
אני די מבואס מהישראלים שהפכו את אפללו לזמר, עאלק.

לא מבין איך בחור עם קול נשי, צורמני, בלתי יציב, חלשלוש
נעשה זמר בישראל.
האם השם אפללו מעורר אצל הישראלים איזו ערגה למשהו אחר?

בואו ננסה לחשוב:
אפללו=אפל ( מיסתורי...)
אפללו=אפילו ( מזמין למשפט המשך)
אפללו=אפלולי ( עוד יותר רומנטי ממיסתורי)
אפללו= תפוח גן עדן ( APPLE OF PARADISEׁׂ)
אפללו=אף, לה ולו ( כאילו, האפים של שניהם מתחככים...)

חבר'ה,
נגמרו לי הרעיונות, אנא תוסיפו עוד כמה...

למעלה