המשחטה: נפרדים ממארבל

N o R i K o

New member
המשחטה: נפרדים ממארבל

אז בשבוע השני החלטנו להפרד מהמיועד ממחוז 1, הקרייריסט הקשוח מארבל! לאות פרידה, בואו נסכם את ה... מעט שיש לנו לומר עליו ועל יופיו האינסופי.

אז מי הוא מארבל?

מארבל הוא המיועד של מחוז 1 במשחקי הרעב ה-74, קרייריסט - לא ידוע אם מתנדב או לא. כבר בתחילת המשחק חבר לחבורת הקרייריסטים, אך לאחר רצח רו הוא נהרג על ידי קטניס כנקמה.

מה יש לכם להוסיף?

pennylane11

New member
כשהוא הרג את רו.

הייתי ממש בשוק, האמת. ציפיתי לאיזה רצח מרושע ומתוכנן היטב. כמובן שמה שקיבלנו היה טוב יותר ועצוב יותר, אבל זה תפס אותי לא מוכנה. אני חושבת שיותר מתאים להרחיב על זה כשיגיע תורה של רו, אבל רק רציתי להגיד שבעיניי זה הדבר הכי משמעותי שראינו את הדמות עושה ולכן עיצבנו (לפחות אני, עיצבתי) את הדמות הזו בדרך מסויימת בראש שלי, כנראה אחרת ממה שהוא היה מחוץ לסצנה הזאת.

N o R i K o

New member
אמת

אין באמת מה לומר עליו מעבר כי הוא באמת דמות שולית כל כך, ואני עם דנה - זוכרת אותו קריטית רק בגלל הפרצוף המכוער שלו בסרט
אבל תמיד זכרתי את המיועד ממחוז 1 בתור "ההוא שרצח את רו".
בכלל אני חושבת שההתנהגות שלו היא סוג של דוגמה של מה שכנראה מכניסים לקרייריסטים ולאנשי הקפיטול לראש... שלמי אכפת מהעובדה שהיא ילדה קטנה, ולמי אכפת מערכי החברות ומהקשר שלה ושל קטניס... העיקר זה הניצחון.

E l S i

New member
בספר הראשון קטניס מתייחסת אליו כ"המויעד ממחוז

1" (נכון שהייתם במתח?)
ורק בסבב הניצחון היא מגלה איך קראו לו (שם מגוחך)

Sexy Darren

New member
הרגע הבלתי נשכח כשגילינו כמה שהוא מכוער?

מארבל לא עשה הרבה. בעצם חוץ מלהיות ההרג הראשון של קטניס, שזה גם כבוד

N o R i K o

New member
השחקן: ג'ק קוייד

יליד אפריל 1992, הבן של מג ראיין (כשהארי פגש את סאלי, נדודי שינה בסיאטל) ודניס קווייד (היום שאחרי מחר). לצערנו, היופי לא עובר במשפחה.

משחקי הרעב היה למעשה תפקיד המשחק הראשון שלו! מאז הוא הספיק לשחק גם בסרט קצר בשם "Sitting Babies" וב- "Just 45 Minutes from Broadway".
ו... גם עליו אין יותר מדי לומר.
הנה הדף שלו ב-IMDb -
http://www.imdb.com/name/nm4425051/

pennylane11

New member
אני חושבת שהוא לוקח בקטגוריית

השחקן הכי מכוער שלוהק לסרט הזה... כאילו, אין לו את זה ביותר דרפיות כללית? זה פשוט רע, באמת. ויש לו כ-אלה גנים טובים שזה קצת מטומטם שהוא כזה מוזר!

N o R i K o

New member
נכון?!

פשוט הייתי ככה: "
" כשגיליתי שהוא הבן של מג ראיין. ווטפ?!!?!?!? אבל היא כל כך יפה!@#%@#$

E l S i

New member
מבחינת הצרעות, הלכלוך והשחצנות

אני מאמינה שהדביקו לדמות פנים מתאימות

Black Stain

New member
הוא הבן של מג ראיין???

אומייגאד איך הוא יצא ככה?? אמא שלו ממש ממש יפה!!
האמת הוא אחת הדמויות השוליות אני זוכרת אותו רק בגלל הפנים הבלתי נשכחות שלו בסרט

למעלה