המשחטה: נפרדים מצוות ההכנה

N o R i K o

New member
המשחטה: נפרדים מצוות ההכנה

אז בשבוע הראשון החלטנו ברוב קולות לומר שלום לשלישייה החביבה והמשעשעת, פלביוס, ווניה ואוקטביה, הלא הם צוות ההכנה של קטניס, אלו שדאגו ליישם את עצותיו של סינה ולהפוך אותה מסתם קטניס לנערה הלוהטת

אז לאות פרידה הגיע הזמן שנסכם את כל מה שיש לנו לומר על השלושה

אז מי הם צוות ההכנה?

פלביוס - הצלע הגברית בשלישיה - ג'ינג'י מתולתל שאחרי על עיצוב השיער של קטניס
רגיש ונחמד
וניה - הקשוחה שבשלישייה, ידועה בעיטורי הקעקועים המיוחדים שלה, ואחראית בעיקר על עיצוב הגבות וטיפולי השעווה של קטניס

אוקטביה - ירקרקה וחביבה, מתוארת כמעט שמנמנה. אחראית על עיצוב הציפורניים של קטניס.

וטוב, נראה לי שכאן בערך אפשר לסכם את מה שיש לומר עליהם...
יש סיבה לכך שהם עפו ראשונים.
יש לכם מה להוסיף?

Black Stain

New member
MJ וCF

בקושי זכרתי אותם בספר הראשון.. אבל בספר השני הם ממש ריגשו אותי כשהם באמת הצטערו שקטניס הולכת שוב למשחקים

וכשקטניס ביקשה מסינה שיגיד להם לא לעשות את זה יותר
הם כאלה חמודים!!

ובמוקינג'יי ממה שאני זוכרת כי קראתי את זה מזמן אז אחד הקטעים שטלטלו אותי כבר בהתחלה זה כשקטניס וגייל מגלים שהם היו ב'שבי' בתת תנאים ב13.. וכשמשחררים אותם והם לא מתרגלים לחיים לא בקפיטול זה ממש קורע את הלב..;[

למה העפתם את צוות ההכנה?? הם מקסימים!!

N o R i K o

New member
אז... הם יודעים מה הם עושים?
MJ

רענון זיכרון קל: בספר השלישי, אוקטביה שמגיעה ל-13 הצבאי והקשוח מהקפיטול הפתוח, מרשה לעצמה לגנוב פרוסת לחם, ומובילה את כל צוות ההכנה להיכלא תחת משטרה של קוין. קוין מצפה מקטניס להעריך את המעשה, אבל קטניס מזועזעת ולא מבינה איך ייתכן שהם זוכים ליחס המשפיל והנורא הזה בגלל... פרוסת לחם.
גייל מסביר לה אחר כך את נקודת המבט של קוין, שהיא גם קצת נקודת המבט שלו - הם הובילו אותה למוות. השלשה הזו, משעשעים ורגישים ככל שיהיו, דאגו לטפח אותה, להבריק ולשייף אותה כדי שבסופו של דבר תוכל להישחט.
אז... עד כמה לדעתכם צוות ההכנה מבין מה הוא עושה? נראה לכם שהם קולטים שהם באמת מכינים את קטניס למוות?
מה בכלל עובר בראש של אנשים כאלה? אנחנו יודעים שהשנה ה-74 זו השנה הראשונה של סינה במשחקים, אבל מה לגביהם? כמה עוד מיועדים יכול להיות שהם צחצחו לפני מותם?
קטניס מציינת ביציאה מהמשחקים הראשונים שהתפיסה שלהם למשחק היא מאוד אנוכית. כשהם מדברים על רגעים קריטיים הם לא חושבים על השחקנים במשחק אלא דווקא על עצמם - "בדיוק הייתי במקלחת!"
נראה לכם שהם הצליחו לנתק את עצמם מהמשחקים כל כך עד שהם לא באמת קולטים את העובדה שקטניס הולכת למות? או שהם לחלוטין מבינים מה הם עושים ופשוט רגילים לזה כל כך?

Black Stain

New member
לדעתי כשמשהו נהיה כלכך.. רגיל
CF

כבר לא מייחסים לו חשיבות..
כמו שאנחנו לא נדהמים כל בוקר מחדש מהעובדה שאנחנו יכולים ללחוץ על משהו מרובע וקופסת פלא תתחיל להקרין אנשים קטנים..
זה הפך לשגרה ולנורמה אז אני לא חושבת שהם קרי לב או משהו.. זה כבר קורה 74 שנים זה חלק מהתרבות שלהם..
אבל כן רואים שכשהם התחברו לקטניס וגילו שהיא צריכה לחזור שוב לזירה וקרוב לוודאי לא תצא משם אז הם כן הזילו דמעה והיו דרמטיים ואני בטוחה שבסיבוב הזה זה היה אחרת לגמרי..
כמו שפתאום בקופסא הקטנה יופיע כל הזמן החבר הכי טוב שלך, הפעם זה כן יהיה אירוע משמעותי

~כותרת~

אין להם מספיק מעורבות רגשית בשביל להזדעזע מהמוות. אבל אני לא חושבת שהם לגמרי שונאים את המחוזות, או שלגמרי לא אכפת להם. פיטה כנראה הבין את זה, אז הוא ניסה לעורר את האמפתיה של הקפיטוליסטים על ידי שימוש בדברים שכולם יכולים להזדהות איתם כמו אהבה ראשונה, אישה בהריון... זה עבד, כי הקפיטוליסטים הם לא חסרי לב, הם פשוט שטופי תרבות שלנו נראית אכזרית אבל הם רגילים אליה.
עוד תהיה: כמה השכלה אתם חושבים שיש בקפיטול? במחוזות אנחנו יודעים שמלמדים אותם קצת, את מה שהם צריכים לדעת. אבל קצת לא ברור איך קטניס יודעת דברים שאפי לא יודעת. (כמו איך הופכים פחם לפנינים)

למעלה