מתקשרים - תיקשורים

רותי 11

New member
מתקשרים - תיקשורים

אחד הדברים שמעצבנים אותי ואפילו מרתיחים אותי בתחום התקשור אלה הם אותם מתקשרים שמשתמשים בהפחדה -
מזהירים מכל דבר מפחידים שמא יקרה למטופל משהו אם הוא לא יעשה כך או כך או אם הוא לא ישמע להם וזה כל כך
לא נכון.
תקשור המטרה שלו לייעץ לנו ממקור גבוה ללא שיפוט וביקורת אלא באהבה גדולה - ואהבה ופחד אלה הן 2 אנרגיות
שלא הולכים ביחד הם ניגודים.
תקשור תפקידו להעביר מסר אוהב ומסביר מה הדרך המומלצת לנו ביותר עם הסבר שהכול ניתן לשינוי והכול ללא יוצא מן
הכלל לכן אין באמת גזרות וכאלה דברים שאנשים הרבה פעמים יוצאים עם תחושה לא טובה ממתקשרים מסוימים, והסכנה
בזה שזאת תהיה נבואה שהגשימה את עצמה.
כשיוצאים ממתקשר צריכים לצאת עם אנרגיות טובות ועם תקווה ואור בלב.
אל תלכו שבי אחרי מתקשרים כאלה כי באמת יש מתקשרים נפלאים ומה לעשות כמו בכל דבר יש כאלה שחושבים שהם
המציאו את אלוהים

elar84

New member
מקסים!

תודה שכתבת את זה.
קראתי בפורום מסויים על בחורה שסיפרה שמתקשרת אמרה לה שהיא לא תתחתן לעולם.
זה כל כך הכעיס אותי.
התקשור ניתן במתנה על מנת לסייע להאיר ולא להחשיך.

Mr Utterson

New member
כל כך נכון

במיוחד בכל תחום של ייעוץ וטיפול. לפעמים אנשים באים למטפל ומרגישים רע יותר מלעומת שבאו, וזה לא צריך להיות ככה. אני חושב שצריך לאמץ את המשפט שכתבת בתור מוטו - שהאדם השני יצא עם אנרגיות טובות ועם תקווה ואור בלב.

comingof01age

New member
נו ו"כמה שערים" לשליליות נכתבו?

תדמיין את זה - תעשה את זה.. יש שער להתמודדות עם פחד - שער להצלחה - מאיזה "תיקשור" "אלוהי" - זה הגיע?

comingof01age

New member
רותי - את בעצמך השתמשת בחרדות ופחדים..

"ומה לעשות כשיש שער לפחד ושער לחרדה ואיך את יודעת איך לעורר ולעזור לעצמנו במצבים של חרדות ופחדים - ואין מאומה בידייך - אז? שוב שקר מעורבל עם אמת?

אני - כמו תמיד - אפנה לסוף הודעתך - ולא לסוף דעתך -

"כשיוצאים ממתקשר צריכים לצאת עם אנרגיות טובות ועם תקווה ואור בלב." - לא. אנחנו לא נכנסים למתקשרים כדי להרגיש טוב - תקחו כדור - גם תרגישו טוב לזמן מוגבל - מה הקשר? אז שנתמכר למתקשרים כי הם עושים לנו הרגשה של אופוריה בלב? ממש לא. אם אין לנו כוונות לשנות את חינו - לטובתנו - שזה לטובת הסביבה והחיים הפרטיים שלנו - מה הקשר ללכת למתקשר "בשביל ההרגשה הטובה" מתקשר לא פה כדי לגרד לך את הגב בבוקר - הוא כאן כדי להדריך. יש כאלה שנספו בגאוותם - ואת יכולה להרגיש שהם "באים ממקור לא טוב" בעצמך, או אחרכך - ויש מתקשרים , יותר נכון, מורי דרך רוחניים - שיעזרו לך להיכנס לעולם הרוח - ולעזור לאחרים - את לא ק תרגישי "מחויבת" לעזור אחרים (כמאמר "הערבות" של לייטמן וספאיו) - את/ה/ם תרצו לשנות ולעזור. - ושום בצע כסף לא ימנע ממך להרגיש מה נכון עבורך. אף אחד. אם אתם קמים יום אחד אחרי שקראתם ספר או הלכתם להרצאה- ואתם קמים בהרגשה של "אני רוצה לשנות את החיים שלי ואיך שאני מתנהג בהם - לעצמי ומשליך על האחר- אני רוצה לקום ולעזור ללא תמורה" - שינוי. זה ההקשר בין "המתקשר" - לדרך של הנשמה שלכם - ולא יותר מזה. אתם בוחרים את הנתיב בחיים - ואחרכך תמיד חושבים - האם זה באמת עוזר? האם משהו בחיים שלי משתנה? האם בכלל טרחתי לנסות לשנות? או שסתם כתבתי על השינוי. זה כ"כ פשוט - לרצות לעזור - לא לרחם, לא לחמול, לא לקרוא על צניעות וענווה ותיקשורים - אלא לקום מהכיסא - אחרי שקראת - ולהתחיל להחזיר לחברה מה שאתם בוחרים לשנות בעצמכם. כי אתם לא תשתנו - אף אחד אחר לא יקשיב לכם. והחברה לא כאן כדי שתתעללו בה כספית או נפשית. הם כאן כי יש נשמות שצריכות לחבור עימן הלאה.. כמשפחה.

comingof01age

New member
אחד הדברים שמסקרנים אותי..

"המטרה שלו -לייעץ- לנו. ממקור גבוה (איך את יודעת בתיקשור מה מגיע ממקור גבוה ומה מגיע ממקור של שקר?) ללא שיפוט וביקורת אלא באהבה גדולה" - ואת לא מכירה את האדם שמולך - אז תחבקי ותחייכי אליו לחינם כדי להגיד לו שהתיקשור היה "מוצלח" ו"טוב אנרגטית"? תשקרי? ו-כולם- בפורום מיסטיקה מתקשרים עם ישויות גבוהות? או כאן? על כל "הנה האתר שלי" ומספר הטלפון - של "חמדה" או "בני" ה-"מתקשרת מוסמכת על"פי הקבלה" - וכן הלאה.. משקרים על הקטע הקבלי כבר שנים כ"מתקשרת מוסמכת" - מי הסמיך אתכם? ואולי עדיף שלא נדע? כל ה "מתקשרים עלומי שם" - ויש אלפים כאלו. והם - מתקשרים ממקומות נאורים? חשבו שנית. או שתשלמו להם שנית - עד שתלמדו. רוחניות זה לייעץ לאדם על נתיבו הפרטי - ולא לעשות מסיבת מזומנים על כל המבקש עזרה. ואז אתם מוכרים להם מרצ'נדייס לעזרה בבית - מה שדופק אותם שוב - רוחנית, בביתם הפרטי. "אני ממליצה לך לרכוש.." וכך זה מתחיל.

למעלה