TB - ATL ספויילר פציעה

kibibo1

New member
TB - ATL ספויילר פציעה

דאג מרטין סיים את העונה עם קרע בכתף ...
לכל מי שיש שחקנים שיקרים לליבו בקבוצת הפנטזי שלי מוזמן להציע לי טריידים אחרת הם יילכו בדרכם של מרטין , סטיבן גקסון , שיין ורין , מייקל ויק , מרק ברון ושאר הפצועים בסגל המדולדל שלי....

ESPN

New member
איפה קראת את זה?

רואה מלא פציעות אחרות אבל דווקא את זה לא

RoyBehar

New member
זה נכון

יש עידכון על הפציעה שלו, potentially season ending
נהדר. בדיוק מה שהייתי צריך להעלאת המורל היום. גם ככה הוא היה בחירת סיבוב ראשון די מאכזבת, עכשיו בכלל הלך.

metalgod1

New member
ספויילר פציעה אינדי

רג'י וויין מסיים את העונה עם ACL קרוע בפציעה די מוזרה לדעתי כשאף אחד לא נוגע בו הוא פשוט מסובב את הברך, פשוט חבל, הבן אדם פתח 189 משחקים ברציפות
והיה קרוב משחק אחד מלעלות למקום השני בכל הזמנים בתפקיד הרסיבר מבחינת הופעות רצופות, עכשיו לאינדי ולי יש נשק אחד פחות :(

kibibo1

New member
עוד אחד קטן

גם בריאן קושינג גמר את העונה עם קרע בברך ... לא שיוסטון נראים בדרך לאינשהו

omrili77

New member
זה לא עוזר אם לא יודעים על מה הספוילר

בחייאת, לפחות תנסה

Shachar Manor

New member
עצוב מאוד *ספוילר פציעות*

באחת הליגות שלי בפנטזי, שני הWR שלי היו ג'וליו ג'ונס ורג'י ויין.
היה לי את רג'י בוש שנותן עונה מעולה, והחלטתי שכיוון שהוא שביר להחליפו בעד דאג מרטין, יום אחרי הטרייד, מרטין גומר את העונה.

omrili77

New member
סליחה שאני מציק, אבל אין שום משמעות לכותרת

"ספוילר פציעות" לא עוזר לאף אחד לדעת לאיזה משחק זה מתייחס.
זה פחות גרוע מלכתוב את הספוילר עצמו בכותרת, כמובן, אבל אתה סתם גורם לאנשים שבמצב רגיל היו קוראים את הפוסט שלך לא לקרוא מחשש לספוילר עלום, ולהפך.
במקרה הזה היה צריך להיות ספוילר אטלנטה-טמפה ואינדי-דנבר, ואולי אפילו דטרויט-סינסי.

ואגב, זה חוליו, לא ג'וליו

Chi Town

New member
תגידו אם אני אפנה כאן לאחד הפורומים

של התמיכה נפשית של סה"ר, ואספר להם על הפציעה של מרטין וקאטלר השבוע, ואיך שזה הולך לרסק לי את העונה גם בפנטזי וגם של הברס.

הם יקשיבו לי?

אני פשוט מרגיש שאני חייב לדבר על זה

למעלה