מג עמית היקג,המסג הועבג חביבי
שלום לכל חבגי הפוגום ולמנכ"ל הפוגום היקגים והיקגות (יש גק בחוגה אחת, יגדנה בבו)
אתמול בשעות העגב הופנתה תשומת ליבו של לוויסטו לשיחת טלפון מאדון טוקאלה.
לוויסטו- "שלום טוקאלה, מה שלומך? איך הבגיאות? איך היתה גיצת העגב? האם אתה מגגיש שגופך בוגד בך? האם אתה מעוניין לשתות כל בוקג דשא מחיטה מלאה?"
טוקאלה- "עזוב אותך לוויסטו הקטון, הקטון! קיבלתי היום פנייה ממנכ"ל הפוגום היקג. הוא חייב את עזגתך".
לוויסטו- "תעדכן אותי בבקשה במה מדובג. אני אשמח לעזוג, כמו תמיד".
טוקאלה- "שמע לוויסטו, המצב של הפוגום בכי גע, גוסס, עזבו אותו מיטב הפגשנים.עמית צגיך את עזגתך בכל הכוח כדי לשפג את האוויגה ולהחזיגו לימיו הטובים".
אז ככה.
עמית, אני אישית מאוד ניפגעתי שלא פנית אליי ישיגות, טוקאלה הוא לא עוגך דין.ואם אתה צגיך אחד אז יש מישהו תותח שמשכנע את כולם לא ללמוד את המקצוע בשביל שתישאג גק לו עבודה.
ותשובתי היא, כמו תמיד- אשמח לעזוג.
קצת חומג גקע על לוויסטו:
לוויסטו בעל השכלה אקדמית ססגונית, השקיע את מיטב שנות העשגים ללימודים אקדמאים והצליח לאפלסט תואג BA בחקג למדעי הטגול מאוניבגסיטה נימוחה ואיכותית שלא אציין את שמה (גמז- היא ממוקמת בתל אביב).
ואנחנו נתחיל קודם כל להסיג את עניין הצבעים בפוגום. כולם שווים, אין הבדלי צבעים בין אנשים וגם טגולים הם בני אדם.
ואנחנו נגייס את יגדנה בבו שתכניס עוד בחוגות לפוגום שיפלפלו את האוויגה ויתבלנו אותה ב- MMA נשים (בסדג.., כאילו סייבוג וכל השטויות האלה של הנשים עניין פעם מישהו).
ואחת לשבוע אנחנו נפגסם מתכונים איכותיים בעלי מגקם ססגוני ומגנין, ונתחיל כמובן מהמתכון הסודי של חומוס פאג התותח. אבו אדהם ואבו חסאן עלי קגוואן בונים עליך.
מיקי שמו, דודו אוטמזגין, גולדין, חמדה עוגות, הנס בגטלה, ישגאל אהגוני, השף של אדוגה שבגח לי שמו, מאיג אדוני, קגין גוגן- את כולם אני אגייס ונעשה כאן הגגלה שבועית.
את הקטע הזה תשאיג לי, מנכ"לוני היקג.
בגגשי כבוד והעגכה,
לוויסטו