magtgol

New member
ליוטו דה דגגון

ליוטו דה דגגון, אדון יוגין (urine=ugine) הנכבד...

ענה לי על שאלה פשוטה:
מדוע סיגבת לקחת את הקגב?
מה עם המשפט הנצחי שלך- וואט אבאוט א טייטל שאט?

בבגכה,
לוויסטו הטגול, טגול המקוג (מג טגול)

danielmo1

New member
המשפט הנצחי שלו הוא

קום און, איי קאן דו דאט

והוא סרב לקרב כי הוא ידע שזו ההזדמנות האחרונה שלו לקרב על התואר מול ג'ונס

misyetgol

New member
החידון של לוויסטגול (לוויסטו הטגול)

חבגי הפוגום היקגים.

מידי יום אני אעלה חידון קצג, החידון מונה שאלה אחת ונושא פגסים
ססגוניים ויקגי עגך.

והשאלה להיום- איזה מבין התשובות הבאות היא האהובה על מג דגקון יוגין מצ'ידה:

1. הדגקון שונא את הפועל ואוהב את מכבי (צהוב עולה זה מכבי),
2. הדגקון לא מפחד להיות חולה בצהבת,
3. כשהדגקון אוכל ביצה הוא אוהב את החלמון (החלק הצהוב) ולא החלבון,
4. בתמונה המצוגפת- הדגקון שותה לגוויה מיץ לימונדה,
5. כל התשובות נכונות,
6. תשובות 1, 2, 3 נכונות.

בין הפותגים נכונה תוגגל גיטגה חשמלית מחבגת פנדג סטגאטוקסטג.

בהצלחה לכולם,
לוויסטו הטגול

tukalle1

New member
מנסה לענות תשובות ססגוניות

5. כל התשובות נכונות?
האם זכיתי בפנדג סטטוקאסטר? אסתפק גם בטלקאסטג.
לוויסטו הטגול אתה גאון מקדים את זמנו.
אני גוצה לאחל לך שלא יחסמו אותך ואת השיר דגים לאבג של בובי דאגין!

adonlawisto

New member
במקום שחבגי הפוגום ידסקסו

על האיגוע, אז כולם ממוגמגים בגלל שהוא לא התקיים.
וגבגת דנה היקגה- אל תאשימי אחגים, את היחידה שגצחת את האיגוע, את ה"מוגדגג" היחידה.

היינו יכולים הבוקג לבדוק את ההמגות ואת ההימוגים שלנו, לשבח ולפאג את החומוס הססגוני של פאג, שממש נימוח בפה.
גבגת דנה- במו ידייך הגסת את היואפסי, גגמת לכל כך הגבה מעגיצים "לצאת מהלופ" ולהיות ממוגמגים.

שיהיה לכולנו שבוע נהדג וגק בשוגות טובות,

ניג אנדגו

tukalle

New member
ניג אינדגו ידעתי שזה אתה!

גדול! בעיקג הקטע עם החומוס הססגוני של פאג. דווקא לא כזה ססגוני, יש שמועות שבחדג המיטות של יאיג בג ויגדן בו הגיחות הססגוניים עדיין לא חלפו ממפגש הפוגום הקודם...

adonlawisto

New member
החומוס של פאג- פאג היציגה

איזה מפגש ססגוני זה היה, מושגה באוויגה איכותית.
תגיד, עם מי אני צגיך לדבג כאן בפוגום על מנת לקבל את הצהוב שלי בחזגה?
למיטב זכגוני זה היה אדום אבל אני מעדיף צהוב בגלל הדגקון המדהים שאני כל כך מעגיץ. למגות העובדה שבקגב לפני האחגון הוא נפל אגצה כמו שק תפודים.

יגדנה באבו ויאיג בג- כל הנושא הזה זו תופעה בפני עצמה.
אתה מבין, אני נחשב כאן כטגול למגות שיש כאן זוג שמעלה את הזוגיות שלו על גבי הפוגום...
היא עומדת מאחוגיו והוא כותב. ואז מתחלפים- הוא עומד מאחוגיה והיא כותבת. כמו משחק הכיסאות.לא בא לי טוב כל הנושא הזה.
צגיך לחקוג אותו לעומק...כנגאה לא המכללה של גולידג וגם לא גבגת סופג נני יעזגו במקגה הזה. זה כבג משהו יותג חמוג.
אז מה הפיתגון, טוקאלה? מגוב התסכול בא לי לשבוג על הגאש מאווגג תקגה כאשג סייבוג ודוינק דה קלאון תלויים עליה, בו בזמן שסייבוג מזגיקה טסטוסטגון לווגידים ודוינק מוגח צבעים על הפנים. כמו דייזי החמוד.
כמובן שלוויסטו גאון מקדים זמנו מצא פיתגון גם לזה.
מצוגף קישוג של איש הקשג של יגדנה באבו, צגיך לחקוג את נושא יגדנה. אתה מוזמן לבגג איתו, מג טוקאלה.

http://media.tumblr.com/tumblr_l95pypHn3x1qzct2x.gif

מחכה לתשובה
ניג

tukalle

New member
שמע נא אדון לוויסטו הקטון

זה מזכיג לי סיפוג. פעם אחת, עוד לפני שהתחתנו, יגדן בו באה ליאיג בג הביתה, לשחק במחשב או משהו- הם היו אז קטנים.
יגדן שיחקה במחשב בזמן שיאיג בג התקלח ולא ידע על בואה. הוא יצא עגום כביום היוולדו וגאה אותה בחדג ומיד אחז במבושיו וצעק: "סליחה! סליחה!". למה אני מספג את זה ואיפה הקשג ל- MMA אתה שואל? וואללה לא יודע, אבל אני מת לגאות את לסנג מפגק את פידוג

adonlawisto

New member
זעקת "סליחה, סליחה"

אני מקווה שהיא לא הלכה וסיפגה על כך לכל השכבה ביום למחגת.
בהמשך הסיפוג- שניהם הלכו שמחים וטובי לבב לבית הפגסי להחליף משחקי PC בגגפיקה של מעל 95%.
וכבג אז יצא הסוד, לא היו צגיכים לחכות ליום שלמחגת.

תגאה איך טעות בשמיעה יכולה להיות כל כך קגיטית, כשהוא שמע "תפתח פה" במקום המסג האמיתי..
היה חוסך לו בושה של מעל עשגים שנה.

אגב, לא מאמין שלסנג-פידוג יצא לפועל..
וביננו- שניהם גמוגים. פידוג הקשיש ולסנג עם הצהבת (מעניין ממי הוא נדבק..)

tukalle

New member
אוי ניג אינדגו, איזה כיף שחזגת לפוגום

ככ חסגת לנו. ואם נחזוג לעיקג, אתה חושב שהשתן עלה לליוטו לגאש? איך זה הסתדג עם חוסג החמצן למח בעיקבות החניקה של ג'וני "עצמות" ג'ונס? אתה חושב שדן המסוכן יכול לסכן את עצמות? אולי שוגון גואה בשיאו יכול?
"if you have a dgeam, go ahead!" thank you gogan!

maglawisto

New member
מג עמית היקג,המסג הועבג חביבי

שלום לכל חבגי הפוגום ולמנכ"ל הפוגום היקגים והיקגות (יש גק בחוגה אחת, יגדנה בבו)

אתמול בשעות העגב הופנתה תשומת ליבו של לוויסטו לשיחת טלפון מאדון טוקאלה.
לוויסטו- "שלום טוקאלה, מה שלומך? איך הבגיאות? איך היתה גיצת העגב? האם אתה מגגיש שגופך בוגד בך? האם אתה מעוניין לשתות כל בוקג דשא מחיטה מלאה?"
טוקאלה- "עזוב אותך לוויסטו הקטון, הקטון! קיבלתי היום פנייה ממנכ"ל הפוגום היקג. הוא חייב את עזגתך".
לוויסטו- "תעדכן אותי בבקשה במה מדובג. אני אשמח לעזוג, כמו תמיד".
טוקאלה- "שמע לוויסטו, המצב של הפוגום בכי גע, גוסס, עזבו אותו מיטב הפגשנים.עמית צגיך את עזגתך בכל הכוח כדי לשפג את האוויגה ולהחזיגו לימיו הטובים".

אז ככה.
עמית, אני אישית מאוד ניפגעתי שלא פנית אליי ישיגות, טוקאלה הוא לא עוגך דין.ואם אתה צגיך אחד אז יש מישהו תותח שמשכנע את כולם לא ללמוד את המקצוע בשביל שתישאג גק לו עבודה.
ותשובתי היא, כמו תמיד- אשמח לעזוג.
קצת חומג גקע על לוויסטו:
לוויסטו בעל השכלה אקדמית ססגונית, השקיע את מיטב שנות העשגים ללימודים אקדמאים והצליח לאפלסט תואג BA בחקג למדעי הטגול מאוניבגסיטה נימוחה ואיכותית שלא אציין את שמה (גמז- היא ממוקמת בתל אביב).
ואנחנו נתחיל קודם כל להסיג את עניין הצבעים בפוגום. כולם שווים, אין הבדלי צבעים בין אנשים וגם טגולים הם בני אדם.
ואנחנו נגייס את יגדנה בבו שתכניס עוד בחוגות לפוגום שיפלפלו את האוויגה ויתבלנו אותה ב- MMA נשים (בסדג.., כאילו סייבוג וכל השטויות האלה של הנשים עניין פעם מישהו).
ואחת לשבוע אנחנו נפגסם מתכונים איכותיים בעלי מגקם ססגוני ומגנין, ונתחיל כמובן מהמתכון הסודי של חומוס פאג התותח. אבו אדהם ואבו חסאן עלי קגוואן בונים עליך.
מיקי שמו, דודו אוטמזגין, גולדין, חמדה עוגות, הנס בגטלה, ישגאל אהגוני, השף של אדוגה שבגח לי שמו, מאיג אדוני, קגין גוגן- את כולם אני אגייס ונעשה כאן הגגלה שבועית.
את הקטע הזה תשאיג לי, מנכ"לוני היקג.

בגגשי כבוד והעגכה,
לוויסטו

למעלה