sf5 (יש סרטון שלי בפנים) דיג'ימון פפ15, שובל נייט, DMC 4.
SF5 : מביך לראות כמה ירדתי בדירוג נעבוד על זה בשבת, יכולתי לשים סרטון שאני בדירוג גבוה יותר אבל רציתי משהו מהיום חחח.
פפ15: וואו כמה שנהנהתי מהדמו וואו! הקרבות נגד מפלצות חלשות די משעממים ואפשר כמובן לנצח אותם בלחיצה ממושכת על עיגול בלי לעזוב.
היופי של מערכת הקרב מתגלה במלואו רק בבוס של סוף הדמו. (כמו עם הדמו הקודם ובהמות)
שם פתאום המשחק מקבל הרגשה של משחק פעולה איכותי לכל דבר. גם אם אתם בוחרים ללחוץ על עיגול בלי לעזוב, עדיין אתם חייבים להתחמק, לחסום מכות ולהשתגר וצריך אחלה רפלקסים לזה.
היופי הוא שאם אתם רוצים לתת לחיצות רגילות בקרבות הבוסים, שם זה פתאום דומה יותר למשחקי אקשן, זה פתאום לא משעמם/מיותר.
למכה שלכם יש משקל שונה והרגשה שונה בהתאם לנשק שתבחרו, נגיד חרב גדולה תרגיש לכם ממש חזקה ואתם תרגישו טוב עם עצמכם עם כל מכה שהיא תתן, אבל היא גם תרגיש כבדה ואיטית ובכלל תענוג להילחם בבוס.
אני בהחלט מצפה למשחק, הולך לראות את האנימה עכשיו.
הגרפיקה עצמה טובה יותר מהדמו הקודם ולדעתי חוץ מuncharted 4 אין משחק שמתקרב אליו בגרפיקה בנתיים
דיג'ימון: יו בקושי שיחקתי בגלל SF5 והמתים המהלכים והשרשור חדשות ומה לא.
אני ממש בהתחלה קצת אחרי שהגעתי למבצר של האקרים שיש שם, בבוס שמה.
אני מקווה השבוע לתת כבר גז במשחק ולשחק בו יותר מכל המשחקים האחרים.
אני עושה דיג'גדל לאגמון ולדיג'מון רוח שלי כשהם מגיעים לcap שלהם. אין לי כוח
לשנמך אותם ואז לאמן אותם
![Frown :( :(](data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7)
נסתדר בלי הgrind הזה.
יש לי אגומון שחור וסוס חד קרן שחור (שכחתי איך קוראים לדיג'ימון הזה) אבל אני לא מתייחס אליהם לא אהבתי את העיצוב שלהם.
שובל נייט: משחק חלום. מזכיר לי את הילדות אני צריך לסיים אותו הסופש.