מה שיחקתם השבוע?

sf5 (יש סרטון שלי בפנים) דיג'ימון פפ15, שובל נייט, DMC 4.

SF5 : מביך לראות כמה ירדתי בדירוג נעבוד על זה בשבת, יכולתי לשים סרטון שאני בדירוג גבוה יותר אבל רציתי משהו מהיום חחח.

פפ15: וואו כמה שנהנהתי מהדמו וואו! הקרבות נגד מפלצות חלשות די משעממים ואפשר כמובן לנצח אותם בלחיצה ממושכת על עיגול בלי לעזוב.

היופי של מערכת הקרב מתגלה במלואו רק בבוס של סוף הדמו. (כמו עם הדמו הקודם ובהמות)

שם פתאום המשחק מקבל הרגשה של משחק פעולה איכותי לכל דבר. גם אם אתם בוחרים ללחוץ על עיגול בלי לעזוב, עדיין אתם חייבים להתחמק, לחסום מכות ולהשתגר וצריך אחלה רפלקסים לזה.

היופי הוא שאם אתם רוצים לתת לחיצות רגילות בקרבות הבוסים, שם זה פתאום דומה יותר למשחקי אקשן, זה פתאום לא משעמם/מיותר.

למכה שלכם יש משקל שונה והרגשה שונה בהתאם לנשק שתבחרו, נגיד חרב גדולה תרגיש לכם ממש חזקה ואתם תרגישו טוב עם עצמכם עם כל מכה שהיא תתן, אבל היא גם תרגיש כבדה ואיטית ובכלל תענוג להילחם בבוס.

אני בהחלט מצפה למשחק, הולך לראות את האנימה עכשיו.
הגרפיקה עצמה טובה יותר מהדמו הקודם ולדעתי חוץ מuncharted 4 אין משחק שמתקרב אליו בגרפיקה בנתיים

דיג'ימון: יו בקושי שיחקתי בגלל SF5 והמתים המהלכים והשרשור חדשות ומה לא.
אני ממש בהתחלה קצת אחרי שהגעתי למבצר של האקרים שיש שם, בבוס שמה.

אני מקווה השבוע לתת כבר גז במשחק ולשחק בו יותר מכל המשחקים האחרים.
אני עושה דיג'גדל לאגמון ולדיג'מון רוח שלי כשהם מגיעים לcap שלהם. אין לי כוח
לשנמך אותם ואז לאמן אותם :( נסתדר בלי הgrind הזה.

יש לי אגומון שחור וסוס חד קרן שחור (שכחתי איך קוראים לדיג'ימון הזה) אבל אני לא מתייחס אליהם לא אהבתי את העיצוב שלהם.

שובל נייט: משחק חלום. מזכיר לי את הילדות אני צריך לסיים אותו הסופש.

amithas190

New member
סיימתי את באטמן סוף סוף , מחר אני מתחיל את metal gear solid

ממש השקיעו בעלילה של באטמן, נהנתי ממנו מאוד

קיבלת את הסוף האמיתי בבאטמן?

העלילה היתה נהדרת. הופתעתי גם, ממש הייתי רוצה לשחק בבאטמנים של הדור הקודם אבל בטח אין לי טעם בכלל בגלל הספוילרים של אקרהם נייט.

amithas190

New member
מה זה אומר הסוף האמיתי ?

ברוס ויין נחשף לציבור ויש לו לילה אחד לסגור ענין ולרדת למחתרת.
הג'וקר ננעל במרתפי הזכרון.
&nbsp
הקודמים טובים אבל בזה העלילה הכי מושקעת.

PlayGirl3

New member
טרילוגיית R&C

שיחקתי בכמה מהמשחקים של ה-PS3 אבל מעולם לא שיחקתי במשחקים של ה-PS2. הטריילרים של המשחק החדש עשו לי חשק להתחיל את הרימאסטרים האלה. כבר מהמשחק הראשון רואים שזה מותג נהדר, אפילו שלעומת המשחקים החדשים יותר יש שם פחות אופציות כמו שדרוג נשקים למשל. ראטצ'ט וקלאנק הם פשוט גיבורי הפלטפורמה הכי טובים של סוני. לא רואים את ג'ק ודקסטר או את סליי ראקון. המשחקים כיפיים, מצחיקים ואפילו די מאתגרים בשלבים מסויימים. לא יודעת איך ילדים אמורים לסיים אותם בעצמם.
אני עכשיו לקראת סוף המשחק השני. מהראשון לשני העלו הילוך בטירוף של הנשקים, הרבה יותר כיף לשחק עם הארסנל שבמשחק הזה לעומת הראשון ועכשיו גם אפשר לשדרג אותם. מקבלים חלק מהנשקים שהיו לך במשחק הראשון אם יש לך את השמירה משם אבל הם פשוט לא יעילים לעומת החדשים. מחכה כבר לראות איזה נשקים יהיו לי במשחק השלישי.
אחרי שסיימתי את המשחק הראשון ראיתי שוב את הטריילרים של הרימייק וחלק מהשלבים נראים אחד לאחד כמו במקור וחלק מהם כנראה שלבים חדשים שנוספו. נראה שגם שינו חלק מהנשקים. יהיה מעניין.

אני רציתי שהם יעשו ריימיק ל2 האמת.

המשחק השני היה הכי מאתגר בטרילוגיה והיו לו רגעים שהוא אפילו התקרב לרמה של השלבים הסודים במריו (ברור שמריו מאתגר בהרבה בשלבים הסודים, אבל יחסית לפלטפורמר של סוני האתגר היה טוב!)

המשחק הראשון נהדר ויש לי המון נוסטלגיה אליו ולכן גם ההתרגשות הגדולה מהריימיק, אבל אני לא יכול לברוח מהתחושה שעם כל הליטוש של הריימיק, זה יהיה משחק קליל שנגמור אותו מהר.

כאילו המשחק הראשון רוב הקושי שלו נבע די מהבוסריות שלו, השני היה טוב כי הוא פשוט היה טוב.

הקטע הזה של השידרוגים העיף לי את המוח בזמנו :)

sky121

New member
לדעתי..

המשחק השלישי בטרילוגיה - הוא הכי טוב.
&nbsp
ההומור, הנשקים, עיצוב השלבים והבוס הראשי. כל המרכיבים האלו יצרו משחק מהנה במיוחד.

PlayGirl3

New member
אגיע אליו בקרוב

אני כבר ב- challenge mode של 2. ברגע שאקבל את הפלטינום אתחיל את 3.

הבוס של 2 היה בדיחה לעומת המשחק הראשון...

למעלה