נעשה שרשור תמונות

Macphista

New member
התאומים מתאחדים שוב!

בהמשך לסיפור המרגש על איחוד התאומים האבודים, רפלסטילסקין וד"ר ראש מלפני מספר חודשים, זוהה רגע איחוד מרגש נוסף שחמק מתחת לאפים שלנו!

אם זה קטן מדי, אז בחלק העליון ד"ר ראש שואל את רמפל:
so they attacked Pan without an exit plan?

Macphista

New member
חפשו את דוכן ציורי הפנים

של רמפלסטילסקין ביריד הקרוב לביתכם...

Macphista

New member
משפחה ביולוגית VS משפחה מאמצת

כדי שחלילה לא יראה כאילו אני עושה העדפות כלשהן לדמות אחת בלבד...

Shiri from the block

Active member
עיצבנו אותי בעבודה אז אין לי כוח לעבוד והחזירו לנו את הפייסבוק והכל (לפחות לבנתיים טפו טפו טפו
) אז אני מעסיקה את עצמי בלעלות לפה תמונות
)

Macphista

New member
אז תגידי... ספויילר מש"ש

מה הקטע של כל התמונות האלה שעלו ביומיים האחרונים?
סנואו עם שיער ארוך, צ'רמינג, אורורה, פיליפ, רג'ינה כמלכה רעה, בל בשתי שמלות שונות (אחת הצהובה), הוק, ניל בבגדים של הובו, כל הגמדים וגראני ביער המכושף-
מה הקטע?
רק לפני שבוע ראינו את הוק בניו יורק עם אמה.
וזה לא יכול להיות פלאשבק רגיל כי אורורה נפגשה עם סנואו לראשונה רק אחרי הסרת הקללה וגם את בל לא הכירו לפני ובכלל ניל לא היה כבוגר שם, והוק בכלל בניו יורק.
לא מצליחה להבין מה קורה שם בתמונות האלה.

Shiri from the block

Active member
אז ככה... לפי העידכונים האחרונים
מש"ש אנשים אומרים שהקללה החדשה החזירו אותם לזמן של היער המכושף, לפני שרג'ינה הטילה את הקללה שהעבירה אותם לסטוריברוק.. או משהו כזה o_O

אני מחפשת עכשיו את מה שכתבו אבל אני לא מוצאת את זה משום מה!
כשאני אמצא אני אעתיק לך לפה את כל מה שהבחורה כתבה, אולי את תביני שם דברים שאני לא הבנתי חח

Shiri from the block

Active member
מצאתי!!!
מש"ש So I have an inside source in OUAT, and some people know who she is. But she's never up front with me. I asked her what's coming for episode 11 unto 12 and most can be lies, but some obviously are true. I'm not saying I'm 100% accurate. But let's see if she's going to be right.

"Someone dies...Rumple gets out of the box...and there's a curse, a huge one. Henry is alive but because of a price/trade off. Regina is separated from her son. Henry might be older than you think he is. There's a potion and a spell. And people find themselves in FTL again just as the day the curse was cast. Regina does not die. Hook gets arrested and there's a new character...a girl. To end it all off, don't give up hope on Swan Queen just yet although separation is coming."

אבל עדיין לא הבנתי איך הוק הגיע לשם פתאום

למעלה