צפייה חוזרת! 1X07 1X08

Macphista

New member
צפייה חוזרת! 1X07 1X08

אנחנו ממשיכים עם זה, יש ביקוש?
כי שבוע שעבר לא הייתה יותר מדי היענות...

נתחיל עם הפרק השביעי The Heart Is a Lonely Hunter
https://www.youtube.com/watch?v=o0ZzrdwkAPs
בו השריף האהוב עליו קצת נזכר מי הוא באמת, יוצא למסע ביער ונפגש בגנן הרשמי של סטוריברוק- מר גולד.

ונמשיך עם הפרק השמיני Desperate Souls
https://www.youtube.com/watch?v=W7ED865PO3E
בו אנו פוגשים לראשונה בבלפייר הצעיר ואביו הנכה, ובסטוריברוק מר גולד יוצר סצנת סוואנקווין שתזכר לדורות.

מה אף אחד לא רואה?

רק אני לא הצלחתי להתאפק ונשארו לי שני פרקים לסיום העונה הראשונה...?

בגלל שפספסתי את השרשור של הפרקים הקודמים, אני חייבת לציין (זה משהו כללי לכל העונה אבל היה בולט ממש בפרקים הקודמים)- איזה מעצבןןןן הנרי בעונה הזאת! כבר שכחתי מזה כי בעונה השלישית הוא היה נסבל איכשהו!
מה הוא כל כך נעלב כל הזמן? "אבל איך זה שאתם חושבים שאני משוגע? אני בסך הכל ילד בן עשר שמנסה לשכנע את כולם שהם דמויות מהאגדות ובעוד כל מיני דברים לא סבירים בעליל! איך אתם לא מאמינים לי??" באמת אם אני הייתי הפסיכולוגית שלו הייתי מזמן מאשפזת אותו בחשד לדלוזיות והזיות חמורות... יש דמיונות של ילדים ויש את זה... וחוץ מזה הוא גם ממש מתנשא בתוך ילד בן עשר ומתנהג כאילו הוא יודע הכל (וזה שהוא צודק בכלל לא משנה!)
כל הסדרה נסובה סביבו, המניע העיקרי של שתי הדמויות הראשיות זה האהבה שלהן אליו, אז לא יכלו לכתוב דמות קצת יותר loveable?? (אחרי העונה השלישית הגעתי למסקנה שהבעיה היא הכתיבה ולא השחקן עצמו)

טוב אחרי שפרקתי את זה... הפרקים של השבוע היו סבבה

Macphista

New member
ראיתי אתמול את פרק 7

מקווה להכניס היום את פרק 8.

אני קצת חולקת עליך בעניין הנרי.
הוא היה די חמוד בעונה הראשונה. ילדון קטן כזה ונחמד.
לדעתי ככל שהוא גדל הוא נהפך לבלתי נסבל.
אני גם תוהה עד כמה תמשיך הקריירה שלו. כי הרבה ילדים שחקנים שהיו חמודים כשהיו קטנים גדלים להיות טנאייג'רים מוזרים ומבוגרים לא יפים במיוחד ו... אני תוהה אם הוא בכיוון הזה...

בכל מקרה, פרק 7 היה חביב.
אמה בלתי נסבלת כהרגלה, ורג'ינה נראית מבוגרת יותר בעונה הראשונה מאשר בעונה השלישית, אבל מעבר לזה היה אחלה פרק.
שכחתי כמה חמודה הייתה מרי מרגרט בעונה הראשונה.
והופתעתי שגרהאם מת כבר בפרק 7 אבל נשאר אהוב כל כך לאורך כל הסדרה.

Macphista

New member
ואכן הספקתי לראות את פרק 8

וגולד/רמפל פשוט היו מושלמים הפרק.

וואו, העונה הראשונה. וואו.

תכלס, הפסד שלכם שאתם לא עושים צפייה חוזרת ונזכרים כמה טוב היה פעם.

שהבנתי שיש אותה בהוט מחקתי הכל מהמחשב

ואז הבנתי שהסלון בבית לא רק שלי

בקיצור הסופש הזה אני מתכננת לצפות בפרקים האלה (שכולם ילכו לישון) ואחזור לשרשור.

Lion_Heart

Well-known member
הגעתי, הכל בסדר

בקשר לפרק שבע, חייב לאמר שהסוף דיי התפיע אותי(כן זאת מילה...או שהמקלדת שלי ממציאה מילים בראנדומליות) העובדה שהיא רצחה אותו לא היתה צריכה להפתיע אותי
אבל זה קרה,הופתעתי

בקשר לפרק השמיני...
ווואווו...הייתי צריך לנחש מראש שהבחור האפל ירצה להסיר מעצמו את הקללה ולהעביר אותה למישהו שנואש ל"כח" ורמפלי היה גם דיי נואש וגם דיי חלש כך שזה הסתדר דיי טוב לכולם...חוץ מלאפל שמת ו...גם לראמפל שהפך ל...מה שהוא (אין לי מושג מה הוא,האמת,זה אפשרי שפספסתי את זה)...אז זה לא הסתדר טוב לאף אחד
חוץ מלאמה שעכשיו היא השריף החדש של סטוריברוק
רק בלי השפם

למעלה