שרשור שאלות 17.2-20.2

sonrisita

New member
שאלה לגבי מכירה

אם אני מעוניינת למכור 3 סמקים של מאק שבקושי השתמשתי בהם ( אני פשוט לא מסתדרת עם ההנחה שלהם), איפה ניתן לפרסם את זה?

rcdance

New member
עזרה לחברה שלא יודעת להתאפר

היי
אני צריכה את עזרתכן
חברה לעבודה ביקשה ממני שאלמד אותה איך להתאפר. לא איפור מלא וסגנונות אלא איפה לשים את הסומק / ברונזר ומה להגדיש בלי שהיא תצטרך יותר מידי מוצרים וזמן.
היא יודעת שאני לא מאפרת אלא רק חובבת מאוד מאוד את התחום ויש לי קצת ידע מקריאת בלוגים, צפייה בסרטוני יוטיוב וניסיונות על עצמי...
אך כשאני באה לחשוב איך להדריך אותה אני לא כל כך יודעת מה..
איזה טיפים אתן יכולות לתת לי שאתן לה ?

lilo4

New member
אמממ...

מאחר ואת מכירה את העולם הזה את יכולה פשוט לחפש כל מיני סרטונים או פוסטים שמסבירים על איפור בסיסי, ולשלוח לה.
אם יש לה מוצרי איפור בבית את יכולה להסביר לה איך להשתמש בהם, ואם אין לה אז את יכולה לעזור לה לחפש, ולנסות לבדוק איתה מה היא מעדיפה.

לדעתי הטיפ הכי טוב בכל מקרה הוא להתחיל בקטן- קצת מסקרה, גלוס או שפתון בגוונים טבעיים, סומק בגוון טבעי וכו'

rcdance

New member
כן, זה מה שחשבתי...

ךהפנות אותה ליוטיוב בעיקר
ולא לוותר על מסקרה וקצת סומק..

מקווה שיהיה בסדר :)
תודה

מחפשת מאפרת לאירוע בשישי בצהריים

שלום בנות,
מחפשת מאפרת לאירוע בריתה ביום שישי בצהריים ב 28.2 בראשון לציון.
יש פה מישהי שפנויה בתאריך הזה ומעוניינת?
מהו מחיר סביר לאיפור צהריים? ( הפעם היחידה שחיפשתי מאפרת הייתה בחתונה שלי )
איפה בכלל מחפשים מאפרת? האם אלה אותן מאפרות של כלות?

תודה,

rcdance

New member
אחותי מאפרת וגרה בראשון לציון

אם את רוצה לדבר איתה אז תשלחי לי במסר את הטלפון שלך ואעביר לה

scene queen

New member
איליינר ג'ל של מייבלין

לפני שבוע וחצי נכנסתי לסופר פארם לקנות את האיליינר הזה (שאני מכורה אליו קשות כי הוא עמיד עליי לאורך כל היום) ואני מגלה
שהאריזה שלו השתנתה. אמרתי טוב,זאת רק אריזה אבל לא! האיליינר באריזה החדשה נמרח לי ממש בקלות וכשחזרתי הביתה
כמעט ולא היה זכר ממנו

זה הגיוני? הם שינו את הפורמולה? איך לעזאזל אני משיגה את הקודם?

תודה

lilo4

New member
אוי, איזה באסה

אני ממש אוהבת את הג'ל ליינר שלהם...
יש למייבלין עמוד פייסבוק, את יכולה לשאול אותם שם אם החליפו את הפורמולה או שיש שתי סדרות מקבילות או משהו

tempush

New member
המלצה על מברשת

היי,

קניתי לראשונה בחיי אייליינר ג'ל (של מייבלין), והוא הגיע עם מברשת. עוד לא ניסיתי אותה האמת, אבל רציתי לדעת אם יש לכן המלצות על מברשת מתאימה למריחה, גם הזמנה מהאינטרנט זורמת.

תודה :)

fairytale10

New member
היי. ראשית, האיליינר מעולה. אני מאוד נהנית

ממנו וזה אחרי שהיה לי את של עפרה ושל מאק. עם המברשת שלו אני לא כל כך מסתדרת
ההעדפה שלי היא לצייר איליינר עם מכחול. יוצא לי יותר יפה מאשר עם מברשת זוויתית אבל כל אחת וההעדפה שלה.
אני אוהבת את הזוויתית של סיגמא angle brow
מכחול איליינר עפרה מס' 41 אאל"ט, עם ידית מאוד נוחה לאחיזה אבל צריך לקחת בחשבון שהמברשת הזו לא מאוד דקה..
יש לי מכחול של מיקיילה מאוד מוצלח ולא יקר יחסית באזור ה-50 ש"ח
ויש את המברשת איליינר של ריל טכניקס. אם הייתי צריכה לבחור אחת לא הייתי בוחרת אותה אבל טוב שיש אותה כגיבוי, בסופו של דבר אני משתמשת בכולן כי אני דוחה ודוחה את שטיפת המברשות.
אגב, עכשיו על הזמנה מסיגמא מעל 30$ מקבלים מברשת איליינר מוקטנת במתנה וראיתי שהקיטים האחרונים שלהם לטשטוש והנחת צלליות יוצאים משתלמים, גם עם דמי משלוח (יותר זול מהיבואן בארץ) ושניהם בדרך אלי.

glossberry

New member
יש באייהרב מברשת מעולה לאיילנר ג'ל -

של דליום טולס, אני ממש אוהבת אותה כי היא דקה ונוחה. אני פחות מתחברת למברשות זויתיות לאיילנר.
ועולה פחות מ-7$!

http://www.iherb.com/bdellium-tools-studio-line-eyes-710-1-eye-liner-brush/45978?rcode=dlt653

(אם זו הזמנה ראשונה מהאתר, בכיסה מהלינק יש הנחה של 5$ בקניה מתחת ל-40$ ו-10$ בקניה מעל, אם כבר עושים קניה אני ממש הייתי ממליצה לקנות על הדרך את המברשות של real techniques!)

מ צ ד ה

New member
דואר ישראל איבד חבילה - מה עושים?

2 חבילות שהגיעו יחד מאייהרב - לשתיהן היו פתקים מהדואר. בבואי לדואר נמצאה רק חבילה אחת. כעבוק מס' ימים סניף הדואר מכחיש את קיום החבילה הנוספת וטוען שהפתק נכתב בטעות. למי פונים? האם דואר ישראל יזכה על החבילה?!

lilo4

New member
מתי ביצעת את ההזמנה?

יכול להיות שבדרך לכאן שתי החבילות התפצלו, אחת נתקעה במכס יותר זמן לדוגמא וכו', ולכן יש עדיין סיכוי שהיא תגיע בנפרד.
אני חושבת שאפשר להגיש בדואר תלונה על אובדן של חבילה, בהסתמך על הפתק שקיבלת. כדאי לבדוק מה הנוהל ועד מתי ניתן להגיש תלונה כזו.
במקביל כדאי לפנות גם לאייהרב ולעדכן אותם שחבילה אחת הגיעה וחבילה אחת לא.

אני לא יודעת מתי ביצעת את ההזמנה וכמה זמן עבר מאז שקיבלת רק חבילה אחת... אם זה עדיין בטווח סביר- תסתפקי רק בדברים האלה כרגע.
אבל אם את רואה שעובר זמן ואת לא מקבלת תשובות מהדואר או מאייהרב את תמיד יכולה לפנות לחברת האשראי ולהתלונן על כך שלא קיבלת מוצר שהזמנת. יש ביטוח לדברים כאלה, וחברת האשראי תבטל את החיוב [זו פרוצדורה מסוימת, אני לא יודעת בדיוק מה הנוהל ומה התהליך]

מ צ ד ה

New member
תודה עך תגובתך! לא ידעתי שיש ביטוח. אני שמחה

כי הרי אייהרב לא מפצה/מזכה.

אבדוק כל מה שציינת.

שוב תודה!

lilo4

New member
בשמחה

אכן, חברת האשראי מחזירה את הכסף במידה והמוצר לא הגיע. אני לא יודעת מה הפורצדורה המדויקת... החיסרון הוא שבניגוד לפייפאל אין החזר במידה והמוצר הגיע כשהוא פגום [שזה לא רלוונטי במקרה שלנו]

dbd1981

New member
כמה שאני יודעת

תמיד חייב לחות לפני פריימר זה לחות,פריר ואז מייק אפ....
להמתין רק שהלחות תיספג...

למעלה