שרשור שאלות 19.5-22.5

Unleashed2

New member
המלצה לקרם פנים

שלום, אבקש את עזרתכן במציאת קרם פנים המתאים עבור עור שמן אך מלחח במידה מספקת, מכיוון שיש לי יובש מתחת לשפה התחתונה ובצידי האף.
לא משנה לי המחיר, ניתן לקנות גם אונליין.

תודה לכל העוזרות:) מתנצלת מראש שאני פונה בבקשה זו בפורום איפור וציור גוף אבל אני ממש סומכת על דעתכן!

lirone9

New member
במקרה כזה

את אמורה להבדיל את האזור שבו יש לך יובש משאר הפנים. אם עור הפנים שלך שמן ורק באזור קטן מסוים יש ממש יובש, את צריכה לטפל באזור הקטן בקרם אחר.
אני ממליצה לך לחפש קרם שיתאים לעור שלך - מהסיבה שלעור שמן קרם עם יותר מדי לחות יכול להוציא פצעונים. לאזור היבש תשתמשי בקרם מרוכז יותר שמיועד לעור רגיל עד יבש, או אפילו במעט קרם עיניים אם יש לך (בדר"כ קרם עיניים עשיר יותר בלחות)
לגבי קרם - העור שלי מעורב והHydrationist של אסתי לאודר נהדר עבורי - הוא מלחח במידה אבל לא מוציא פצעים או גורם לך להבריק. החיסרון שלו הוא שהוא די יקר (מחיר מלא כ350 ש"ח). יש גם אלטרנטיבות מצוינות זולות יותר, לי קשה להמליץ כי לא מצאתי קרם אחר שמתאים לי...

איפור לחתונת צהריים

שלום לכולם!

אני הולכת לחתונה בשישי בצהריים ואני אשתתף גם בצילומים של המשפחה, כך שחשוב לי להיות מאופרת יפה.
איך תמליצו להתאפר לאירוע ביום? (מבחינת צלליות-כן/לא, אודם-כן/לא, וכולי...)
אני בהירה, עיניים ושיער חומים ואלבש שמלה ורודה בהירה.

תודה רבה

magicpie

New member
אייהרב

היי, למישהי היו לאחרונה בעיות עם אייהרב?
הזמנתי מהם לפני 3 שבועות, לירושלים. בד"כ כמה ימים ראשונים להזמנה,מס ההזמנה שרשום באתר מורכב רק מספרות ואחרי כמה ימים משתנה לאותיות ואז ספרות.אבל עכשיו כבר 3 שבועות מס ההזמנה זה ספרות...אני מתחילה לדאוג.
שלחתי להם מייל והם אמרו שהם יבדקו.
לעוד מישהי זה קורה?
הזמנתי מהם בהתחלת השנה לירושלים והחבילה לא הגיעה (אבל כשהזמנתי לכרמיאל לדוג אז החבילות כן הגיעו,וכשהזמנתי מאתרים אחרים לאותה כתובת בירושלים אז החבילות כן הגיעו).
כמה זמן בדכ לוקח לחבילה מאייהרב להגיע אליכן?
אני ממש מבואסת...אחרי שחבילה אחת לא הגיעה ולקח לי הרבה זמן להוציא מהם את הכסף בחזרה נשבעתי לא להזמין מהם יותר,אבל יש דברים שאפשר להשיג רק אצלם אז נשברתי :(

מ צ ד ה

New member
אצלי לוקח בד"כ חודש. גם לי קרה שחבילה לא

הגיעה וזוכיתי (לטענתם באופן ח"פ).

הבעיה היא שהמשלוחים שלהם ללא מס' מעקב
!

מציעה לך להמשיך ולחכות. במיוחד היות שחודש שעבר הייתה שביתה בדואר.

למעלה