שרשור שאלות 21.4-24.4

שאלת איפור - בעבר הייתי מתאפרת והייתי מכורה

לפורום... עם השנים הפסקתי להתאפר ואבדו לי "הכוחות". היום אני לא יודעת להניח איליינר

איך אני לומדת בחזרה? מאוד בא לי להתאפר, יש לי את הכל - הכל של מאק כולל מברשות, השקעתי הון לא קטן במזוודת איפור שלי.
כשאני יוצאת אני שמה את הבסיס - מייקאפ, פודרה לעיתים, סומק, מסקרה, גבות, אודם - הכל יוצא לי מעולה אבל איליינר וצלליות אין לי מושג כבר איך מניחים.

lilo4

New member
נראה לי שזה בעיקר עניין של תרגול

את יכולה לחפש ביוטיוב סרטונים שמראים איך להניח אייליינר, ולשוטט קצת ולהסתכל על סרטונים אחרים שמראים סגנונות איפור שונים כדי לקבל השראה.
אני בטוחה שזה יחזור בסופו של דבר

אני משתמשת במייקאפ מינרלי של "מינרלז"

אני משתמשת קבוע, חורף וקיץ, במייקאפ המינרלי של מינרלז.
העור שלי שמן-מעורב עם נקבוביות יחסית גדולות, ואני אוהבת כיסוי מלא.
יש למינרלז כל מיני רמות כיסוי - מלא, בינוני, קל, מאט, מואר... החלק הטוב הוא שאפשר להזמין דוגמיות ולהתנסות לפני הקניה. אני בזמנו קיבלתי ממש עזרה אישית משרית (הבעלים) באמצעות המייל להתאמת הגוון - וההתאמה ממש מושלמת.

העניין המרכזי עם מייקאפ מינרלי הוא איך מניחים אותו - הדרך הכי טובה היא עם מברשת קבוקי דחוסה מאוד. אני משתמשת בF80 של סיגמא, שיש לה ראש שטוח, או בקבוקי עם ידית ארוכה של חברה ששכחתי את שמה. אם אני רוצה רק כיסוי קליל מאוד, אני משתמשת במברשת הסומק ורק שמה מעט על איזור T והאף.

לגבי שומניות של העור והברקות - כדאי וחשוב לשים לחות אחרי שטיפת פנים, זה דווקא עוזר להפחית את השומניות כי העור לא מיובש ולא מלחח את עצמו באמצעות השומן.

אני משתמשת בספריי לקיבוע מייקאפ של SKINDINAVIA - שהוא פשוט נס ופלא ומשפר את העמידות פלאים. גם בקיץ (למרות שזה פחות מושלם מבחורף, אין מה לעשות). יש להם גם ספריי לניטרול שומניות שמתיזים לפני הנחת המייקאפ - עוד לא ניסיתי אותו.

lilo4

New member
יש לי את המייקאפ של גאיה

איך אני יכולה לעזור?

B a bee

New member
היי תודה :)

אני מתלבטת אם לקנות מייק אפ שלהם, קצת חוששת.
העור שלי בעייתי, קצת, אדמומי, לפעמים יש פצעונים, הוא נוטה להבריק בקיץ אבל גם מתייבש מהר (חוסר בלחות?).
שמעתי שמישהי אמרה שהמייק אפ שלהם מייבש את העור, זה נכון? זה חובה לשים לפני המייקאפ קרם לחות? כי יש ימים שאני ממהרת לצאת מהבית.
הוא עם מקדם הגנה? או שזה סתם חרטא שהם אומרים כדי למכור?
ומה לגבי העמידות? אם מזיעים/ בתנאי לחות זה נהפך למין "בוץ"?

מתנצלת על החפירה, אני מבולבלת

lilo4

New member
תשובות

לפי התיאור שלך לדעתי יש קצת בעיה בשגרת הטיפוח שלך... כי הברקות הן לרוב מאפיין של עור שומני, ודווקא בקיץ לא אמורה להיות בעיה של לחות- להיפך, זה השלב שצריך לעבור לקרם לחות קליל מאוד. אבל אם בקיץ את גם נתקלת בבעיה של יובש- אז כנראה שיש משהו בשגרת הטיפוח שלך שלא מתאים... או שאולי היובש נובע מסבוריאה.
בכלמקרה, בלי קשר למייקאפ אני ממליצה לך למצוא קוסמטיקאית טובה באזור שלך ולהגיע להתייעצות, ואולי גם לטיפול פנים
תלוי כמובן בכסף שיש לך...

לגבי המייקאפ עצמו- באופן עקרוני מייקאפ אבקה טוב בשביל כיסוי נמוך עד בינוני. אפשר לבנות כיסוי גבוה אבל זה להעמיס עוד ועוד, וזה נראה לא טבעי ככל שמעמיסים יותר.
לי אישית גם יש בעיה של אדמומיות ופצעונים, ובכל זאת אני מעדיפה כיסוי בינוני מקסימום, ובגלל זה אני אוהבת אותו. עלי הוא נראה טבעי מאוד, ואני משתמשת בו בעיקר כדי לאחד את הגוון של העור.
אני ממש לא מרגישה שהוא מייבש את העור שלי. אבל כן צריך להניח לפניו קרם לחות, גם כי חשוב לתת לחות לעור בבוקר ובערב, וגם כדי שהמייקאפ יתפס טוב יותר על העור- כי זה מייקאפ יבש, אבקתי. באופן אישי אני מרגישה שאני צריכה להשקיע יותר זמן בהנחה של מייקאפ אבקה, ולכן אם את ממהרת- אולי זה לא המוצר שיתאים לך.
הוא אכן מכיל מקדם הגנה, הוא מכיל שני חומרים בשם titanum dioxide ו-zinc oxide, שניהם חומרים שיש להם תכונות מסנן קרינה פיזיקלי, ואת יכולה למצוא אותם במקדמי הגנה שונים של חברות אחרות. אם זה מסקרן אותך את יכולה לחפש על זה בגוגל :)
לגבי העמידות- העמידות על עור שומני היא בינונית, בקיץ צריך להקפיד ולפדר במהלך היום כדי למנוע הברקות.

אני אישית אוהבת מאוד את המייקאפ שלהם, אבל לפי מה שאת מתארת הוא לא יתאים לך, לפחות לא כרגע. לדעתי לקיץ כדאי שתחפשי מייקאפ עם עמידות גבוהה יותר. אני אישית בקושי משתמשת בו בקיץ ומעדיפה אותו מאוד בחורף.

קרמיט524

New member
שאלה לכל הבלוגריות

איפה אתן מוצאות תמונות של המוצרים שאתן מעלות לבלוג?
אני מדברת על מוצרים שאתן לא יכולות לצלם בעצמכן.
האם אתן מכירות אולי מאגר של תמונות יח"צ שאפשר להוריד ממנו חמרים?
בתודה מראש ובברכה,

קרמיט524

New member
ובהמשך לשאלה:

אם מישהי מכן מוכנה שאשתמש בתמונות מוצרים מהבלוג שלה - כמובן בתמורה לקישור וקרדיט מהפוסט שלי, בבקשה כתבו לי מסר.
בתודה מראש ובברכה,
מיכל

lilo4

New member
אני לא מכירה מאגר כזה

במקרים שבהם יחצן שולח לי מוצרים הוא מצרף קומוניקט שמכיל את הפרטים ולפעמים גם תמונות שניתן להשתמש בהם.
אני לא בטוחה שהבנתי למה הכוונה במוצרים שאנחנו לא יכולות לצלם בעצמנו..

באופן אישי לי אין בעיה שישתמשו בתמונות שלי בתנאי שיש קרדיט מפורש וקישור לבלוג

קרמיט524

New member
הי - תודה!

התכוונתי במצב - שפשוט אין לך המוצר, לכן אין לך איך לצלם אותו. או שאין לך תנאי צילום טובים.

lilo4

New member
הבנתי :)

באופן אישי לא כ"כ מעניין אותי לכתוב על מוצר שאין לי, ואם השתמשתי והוא נגמר אני פשוט אשמור אותו בצד עד שיהיה לי זמן לצלם :)
אני חושבת שזה בסדר לקחת תמונה מאתר כלשהו בתנאי שמצרפים קרדיט ברור וקישור.

לגבי תנאי צילום- מוכר כל כך... יש כל מיני אלתורים שאפשר לעשות, בשנתיים האחרונות יש לי זמן לצלם בעיקר בערב, ואז לא הייתה לי ברירה ופשוט קניתי אוהל צילום ומנורות שולחן כדי לאלתר תאורה שתספיק. זו הוצאה של כמה מאות שקלים, פחות או יותר

lilo4

New member
בכיף

אם תצטרכי עזרה את מוזמנת לשלוח לי מסר בכיף, אני אשתדל לעזור

למעלה