תשובות
לפי התיאור שלך לדעתי יש קצת בעיה בשגרת הטיפוח שלך... כי הברקות הן לרוב מאפיין של עור שומני, ודווקא בקיץ לא אמורה להיות בעיה של לחות- להיפך, זה השלב שצריך לעבור לקרם לחות קליל מאוד. אבל אם בקיץ את גם נתקלת בבעיה של יובש- אז כנראה שיש משהו בשגרת הטיפוח שלך שלא מתאים... או שאולי היובש נובע מסבוריאה.
בכלמקרה, בלי קשר למייקאפ אני ממליצה לך למצוא קוסמטיקאית טובה באזור שלך ולהגיע להתייעצות, ואולי גם לטיפול פנים
תלוי כמובן בכסף שיש לך...
לגבי המייקאפ עצמו- באופן עקרוני מייקאפ אבקה טוב בשביל כיסוי נמוך עד בינוני. אפשר לבנות כיסוי גבוה אבל זה להעמיס עוד ועוד, וזה נראה לא טבעי ככל שמעמיסים יותר.
לי אישית גם יש בעיה של אדמומיות ופצעונים, ובכל זאת אני מעדיפה כיסוי בינוני מקסימום, ובגלל זה אני אוהבת אותו. עלי הוא נראה טבעי מאוד, ואני משתמשת בו בעיקר כדי לאחד את הגוון של העור.
אני ממש לא מרגישה שהוא מייבש את העור שלי. אבל כן צריך להניח לפניו קרם לחות, גם כי חשוב לתת לחות לעור בבוקר ובערב, וגם כדי שהמייקאפ יתפס טוב יותר על העור- כי זה מייקאפ יבש, אבקתי. באופן אישי אני מרגישה שאני צריכה להשקיע יותר זמן בהנחה של מייקאפ אבקה, ולכן אם את ממהרת- אולי זה לא המוצר שיתאים לך.
הוא אכן מכיל מקדם הגנה, הוא מכיל שני חומרים בשם titanum dioxide ו-zinc oxide, שניהם חומרים שיש להם תכונות מסנן קרינה פיזיקלי, ואת יכולה למצוא אותם במקדמי הגנה שונים של חברות אחרות. אם זה מסקרן אותך את יכולה לחפש על זה בגוגל
לגבי העמידות- העמידות על עור שומני היא בינונית, בקיץ צריך להקפיד ולפדר במהלך היום כדי למנוע הברקות.
אני אישית אוהבת מאוד את המייקאפ שלהם, אבל לפי מה שאת מתארת הוא לא יתאים לך, לפחות לא כרגע. לדעתי לקיץ כדאי שתחפשי מייקאפ עם עמידות גבוהה יותר. אני אישית בקושי משתמשת בו בקיץ ומעדיפה אותו מאוד בחורף.