בדיקות והמלצות רופאים לשבוע חדש

meshigene1

New member
מישהי יודעת אולי במקרה??

בוקר טוב!!
אז ככה, אנחנו באופן די אוטומטי החלטנו שאנחנו עושים גם צ'יפ גנטי מעבר למי שפיר...זה היה עוד לפני שעשינו איזושהי בדיקה. אחרי השקיפות זה קיבל תוקף רציני יותר כי יצא לנו 2.8 מ"מ...אח"כ עשינו סקירה אצל ברונשטיין והוא ראה את אותו הדבר, אממה...הוא אמר שממה שהוא רואה, לפי מבנה המוח של הקטנה, היא מחוננת...ושנחזור אליו עוד כמה שנים, אחרי מבחנים ליידע אותו אם צדק. עכשיו משהו לא ברור לי - אם היא מחוננת איך זה מסתדר עם בצקת שיכולה להעיד על . דאון? (אגב כל שאר הבדיקה היתה מעולה טפו טפו, אף תוצאה לא תקינה) הפחד שלי הוא גם מהצ'יפ הגנטי, האם יודעים לזהות מחוננות? או שיכול להיות שזה ייכנס ל 2% שלא מזוהים ולא מוכרים? כי הרי בודקים ילדים עם בעיות ופיגור בד"כ, לא מחוננים, אז לא באמת יודעים איך מחוננות נתפסת בבדיקה הזו ואיך היא נראית בשינויים....הצלחתי להסביר את עצמי? אני מובנת? מישהי יודעת אולי? מכירה את התחום? לא הצלחתי בינתיים לתפוס טלפונית אף אחת מהמעבדות שיוכלו לענות לי...
מודה מראש על תשובות!!

inbal121

New member
מהכירותי עם ברונשטיין נאמר בהומור

מניחה שהכוונה שלו היתה שלפי ממצאי הסקירה הבדיקה תקינה .
מציעה לך למען הסר ספק,ליצור אתו קשר ולהבהיר לך את כוונתו ואת המשמעות הרפואית של הממצא (הרי עד שלא תקבלי ממנו תשובה לא תהיי רגועה - כמוני כמוך , אל תתביישי לשאול ולדרוש תשובות ).

meshigene1

New member
זה ממש לא היה בהומור...

שאל אם יש מחוננים במשפחה ואמר שהוא עושה איזה מחקר, הוסיף לנו צילום של המח דווקא לדף ממצאי הבדיקות, לא לתמונות שסתם נותנים, הידק לדף עם התוצאות...

מחפשת המלצות למקום לסקירה מוקדמת בירושלים

דרך הכללית. אין לי מושג איך לבחור...
יש למישהי המלצה או עצה איך בוחרים??
ממש מבולבלת..
תודה!!

אני הולכת השבוע לרוזנק

לא יודעת איך הוא עם הכללית אבל אני בלאומית זהב ויותר משתלם לי לקחת אותו ולקבל החזר מללכת למישהו שבהסדר.

לא הייתי אצלו אף פעם אבל קיבלתי המון המלצות - ככה בעיקר אני בוחרת.

אני

בהנחה שא תמדברת על ד"ר קלוד שוקרון שמקבל בירושלים

הייתי אצלו פעמיים בהריון האחרון, לסקירה מאוחרת ולסקירה מכוונת. יש עליו הרבה המלצות.

הלכתי אליו דרך הקופה

ואיחרתי. אז התייחס קצת לא בנעימות. אח"כ הוא התנצל הרבה ובפעם הבאה שהגעתי אליו (שוב דרך הקופה) הוא היה ממש נחמד. כנראה גם נפלתי עליו ביום לא טוב. קורה. בכל מקרה, מה שלי חשוב זה יותר עין מקצועית ופחות יחס (למרות שיחס לא נעים ממש זה ביג
) ואני לא צריכה מליון תמונות וזויות של העובר אלא רק לדעת מבחינה רפואית שהכל תקין.

alonagol

New member
היכנסי לאתר של כללית

לחצי על כללית מושלם, אח"כ על הריון בליווי מושלם (בצד ימין שורות כתומות).
לחצי על במהלך ההריון, תגללי את העמוד עד שתגיעי לסקירת מערכות. שם תמלאי רק "ירושלים ויקפצו ל נותני שירותים שבהסדר עם כללית.
אני הייתי בעבר אצל ד"ר צחנוביץ ומחר אלך אל ד"ר ברנוב.
בהצלחה!

תודה, יש לי את הרשימה אבל

לא יודעת למי ללכת.. הבנתי שתדמור מומלץ פה אבל אין לו מקום כבר

alonagol

New member
כולם בסדר

אני לא רואה סיבה לבחור רופא מסוים.
מי שיש תור פנוי אליו - אני קובעת.

ד"ר טאובר

ממליצה. יש גם הרבה המלצות על ד"ר אורי חן.
וכמו חמוציות- הלכתי לרוזנק בהריון האחרון. אהבתי יותר את טאובר אבל שניהם מקצועיים ונחמדים מאד.

erena2

New member
המלצה לסקירה

אני יודעת שדר" תדמור עובד עם הכללית והוא מצויין אבל צריך לקבוע אליו תור הרבה מראש. כשאניא הייתי בכללית בהריון עשיתי אצל דר צחנוביץ במלחה והוא היה ממש אחלה.

למעלה