המלצות למנתחי שרוול

קוביd1

New member
שלום לאני חששות זה דבר טבעי והייתי מודאג אם לא היה ככה
תבדוק מה מגיע לך במושלם ,אני יכול להציע לך את ד"ר סובחי שעושה ניתוחים גם בפרטי וגם באיכילוב

קובי

אופירA

New member
מנהל
מנתחי שרוול שהומלצו בפורום ע"י אנשים: מנתחי שרוול שהומלצו פה לאחרונה:
ספוזניק בקפלן, קידר ושות' בבילינסון, מינץ בבי"ח השרון, שוורץ במאיר, ספיבק בתל השומר.
המנתחים הערביים ברמב"ם חיפה: ד"ר עסליה גם שרוול וגם מעקף, מטר בבני ציון. (כל אלו בתי חולים ציבוריים)
דוד חזן וגירון באסותא לב המפרץ.
סובחי (איכילוב), רזיאל, גוייטין (אסותא, מלב"י, פרטי).
קוריאנסקי, שמעונוב, פרופ' רובין (בתה"ש), ספיבק גם מנהל המרפאה להשמנת יתר בתל השומר.
בהדסה הר הצופים רונית גרינבוים ונחום בגלייבטר.

*2700 --> כללית מושלם ואחכ מוקד ניתוחים (לדעתי שלוחה שלוש) הם יוכלו לעזור לך גם מבחינת איזה בתי חולים הם של הכללית ובהם אפשר להתנתח וגם מבחינת רופאים שהם עובדים איתם.
לנציג/ת קשרי לקוחות בכיר/ה לסיוע פרטני - למלא פרטים בקישור הבא:
http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/
נציג יחזור לבירור אישי. (נציגת כללית באינטרנט - קרן)

יעל י

New member
הגיע הזמן לקבוע איפה ואצל מי?

אופיר אמרה וצודקת שעד שאסיים את הבדיקות ועד לאישור של ד"ר ברק כדאי לקבוע תור לניתוח אז מתייעצת איתכם שוב...

אצל מי?
איפה?
בי"ח ציבורי או פרטי?

מזכירה שזה שרוול אחרי טבעת.

רשימת רופאים

ערב טוב חברים
איפה אוכל למצוא רשימת רופאים מנתחים ניתוח בריאטרי.
כאלה שעובדים עם קופת חולים מכבי .
והאם יש מישהו ממולץ
תודה
יצחק

קוביd1

New member
לאני משהו שם בפורום קישור לניתוחי שרוול שעושה ד"ר סובחי ,ממליץ לראות ,ד"ר סובחי בעצמו עבר ניתוח שרוול ונראה מצוין .

קובי

קוביd1

New member
יעל

אני הייתי מעדיף לעשות את הניתוח בבית חולים פרטי זמן ההמתנה הרבה יותר קצר ואת יכולה לבחור את המנתח שאת רוצה בתי חולים הפרטיים מצוידים בכל הציוד המודרני למקרה חירום ,
חברים משורוולים אנא כנסו ותנו הצעות ליעל לרשימת מנתחים טובים .

שבוע טוב

קובי

ziv788

New member
מדובר בתוכנית על ניתוח שרוול מפורט וערוך טוב

כאן באתר מכבי

|הלינקhttp://www.maccabi4u.co.il/4032-HE/Maccabi.aspx?TabId=4033_4034_4035

אני מבוטח מכבי ונותחתי ע"י ד"ר רונית גרינבוים וד"ר נחום בגלייבטר בהדסה הר הצופים, במסלול הציבורי, ומאוד מאוד מרוצה. אחרים ימליצו בשמחה על עוד רבים וטובים אחרים.

ziv788

New member
דוקטור אסנת רזיאל!

לפני שבוע עברתי ניתוח אצל דוקטור אסנת רזיאל מאסותא ,הדוקטור הזאת היא פשוט אלופה!
"מתנה" היא גם הוציאה אותי ללא נקז מהניתוח,שאלתי אותה על כך היא הסבירה שיש מצבים בהם זה אפשרי
(הנקז אמור לצאת לאחר יומיים מהגוף,ע"פ מנותחים אחרים ההליך לא נעים בלשון המעטה)
כמו כן היחס שלה לפני ,ההסברים,המקצועיות,זה שהיא נחשבת מומחית בתחום,כמו כן כמות המאסיבית של הניתוחים שמתבצעים על ידה(לקח לי חמישה חודשים להגיע לניתוח,וזה בפרטי)
ההמלצות מהרבה שעברו אצלה,הביאו אותי להחליט להינתח על ידה,לא מצטער לרגע!!
כמו כן היא מנהלת ה'מלבי'-מרכז להשמנת יתר באסותא,את יכולה לחפש עליה באינטרנט,יש לה סרטוני הסבר בYOUTUBE ,וכ'ו

קוביd1

New member
יעל

גם אני שמעתי דברים טובים על ד"ר רזיאל
כדאי שתשוחחי איתה

קובי

למעלה