רק שניהיה בריאים
קודם כל, צר לי לקרוא שעברת מה שעברת. אבל כמו סיפור זן, אם יצאת עם תובנות לחיים אז זה דבר חיובי, שחישל אותך.
לשאלון :
1. האם אתם לוקחים כדורים? או נגד באופן כללי? לוקח כדור 2 באופן כרוני, למרות שאני נגד באופן כללי.
2. מה אתם לוקחים? (מה שבא לכם לשתף כמובן) : 10 mg זיפרקסיה ולו טאב\אולנזפין odt לפני השינה. כדור sos זה קלונקס, 0.5 mg שממוסס בפה.
3. האם יצא לכם לקחת כדור, שבגלל התופעות לוואי שלו הייתם צריכים לקחת עוד כדור? כן, האולנזפין עושה לי לפעמים (לא כל יום), בימים של לחץ, עושה לי התקפים פסיכוטיים של אליסונציות של עיניים, שבגלל זה אני צריך לקחת קלונקס להרגעה (ולישון זה התרופה הטובה ביותר) .
כלומר, כבר נהיה סלט של כדורים רק בגלל תופעות הלוואי? לא סלט. רק 2 מקסימום.
4. האם אתם תומכים בכדורים כרוניים כמו כדורים לקרוהן או למשל כדורים כרוניים למיגרנות? לא תומך. אני נגד יותר מידי כימיקלים לגוף, כמו אמא שלי (שמתנגדת גם ליותר מידי כימיקליים לגוף). נגד כאב ראש ומניעתו, יש את תבלין הקינמון, בקפה.
(שותה עכשיו)
אני מכירה אישית אדם שיש לו קרוהן והתנגד לקחת כדורים וניסה לטפל בעצמו עפ"י תזונה נכונה וגם הצליח ולא היה לו התקף קרוהן מעל ל20 שנה..
-אני שלחתי לך מייל בנושא בזמנו, על סיפור דומה שהועבר לי במייל, דרך מהפכן של אהבה לשעבר.
בגדול גם אני בעד נטורופתיה, ותזונה נכונה כנגד כדורים וכימיקלים לגוף ולראש. הכל חומרים.
5. סיפור מצחיק כמו שלי (או פחות/יותר) על כדורים?
אני לוקח כדורים פסיכיאטריים בערך ברצף, כבר כמעט 13 שנים. (כשבועיים אחרי שהתחלתי להשתמש בפורומים בתפוז, כתוצאה מאשפוז יום אמולטורי בסניף של איכילוב).
עברתי תהליך, או תהליכים שהתחילו באמת באמצע ינואר 2001, או שבעצם התהליך התחיל באמצע סוף 2000,
וכתוצאה מזה, נכנסתי שוב למערכת בריאות הנפש בישראל, תל אביב והמרכז.
ובקיצור, הייתי דייר כמעט 4 שנים ב2 ביניינים שונים, של הוסטל אנוש תל אביב, בטרומפלדור 40, תל אביב ליד בית הקברות, ואחר כך עברנו בסוף ספטמר 2005, לביניין החדש ברחוב חזנוביץ' 16, תל אביב, בין שכונת שפירא, ליד שכונת פלורנטין, ליד דרך שלמה.
כבר בהוסטל הקודם בירושלים ,בסאמיט, הכריחו אותנו להשיג קלמר תרופות,
והיה סיפור בהוסטל אנוש, שבסופו של דבר, עד שעזבתי. (ניסיתי לעזוב בטוב), מישהו או מישהי הלשין עלי שלא לוקח תרופות בזמן וטוב, אז לקחו את התרופות שלי, והעבירו אותן לפיקוח של מדריך בהוסטל. (הוסטל בפיקוח של 24\7 מדריכים, ב3 משמרות ביממה, ישנים שם גם).כמעט יחד עם עוד הרבה דיירים בהוסטל, שהתרופות שלהם בפיקוח של מדריך\מדריכה.
בדיעבד, כנראה שטוב שעזבתי את ההוסטל (גם בתקופה האחרונה רציתי מאוד לעזוב).
והתקדמתי. למרות שיש לי אתגרים גם כיום בדירה, (סדר יום הפוך ,וכו')
.
א.א
=]