לפני ניתוח

קוביd1

New member
מנתח שמעתי עליו כמה פעמים פה בפורום ,בואי נמתין למשהו שנותח על ידו לספר עליו
בואי נחכה לתגובה של אופירה בצאת השבת

קובי

קוביd1

New member
מה עדיף כל אחד יגיד לך משהו אחר ,מטובעים שהצליחו ימליצו על הניתוח שלהם ,כמו כן מועקפים ומשורוולים ,המטרה היא לרדת במשקל ,לפני שמצבך הבריאותי יחמיר , אתה שוקל 130 ק"ג לא כתבתה מה הגובה שלך , לאישור ניתוח צריך BMI 40 או 35 עם מחלות נילוות כמו דום נשימה בשינה ,בעיות מפרקים ,סכרת גבוה מאוד ,,לפני שאתה מתחיל בפרצדורה תראה באם אתה עומד בתנאים ,שלא תיתן פול גז בניוטרל
הניתוח משמש אך ורק כלי עזר לירידה במשקל ולא יעשה את העבודה בשבילך.
מה שאני מציע לגשת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוח ולהתייעץ איתו
כי מה שמתאים לX לא מתאים ל Y
בהצלחה אנחנו פה בפורום לכל שאלה ובעיה .

חמ סה

New member
עדיף לגשת לייעוץ אצל 2 כירורגים בריאטריים מובילים, כנקודת התחלה, ולקבל מהם הנחיה ממוקדת לסדרת בדיקות מקיפה טרום ניתוחית.

על סוג הניתוח יוכל, במצב המתואר, להחליט רק הכירורג (והמנותח אחרי שמיעת כל המידע הרפואי) לאחר קבלת הבדיקות המקיפות.

מה שבטוח שהכיוון של ניתוח בריאטרי (שרוול/מעקף) הוא הכיוון בהחלט, כי עם נתונים כאלו (130 ק"ג, סכרת גבוהה, כולסטרול גבוה, דום נשימה, לחץ דם וקרישתיות יתר - עליה בלבד יש לעשות אבחון מקיף טרום ניתוחי למניעת תסחיף ריאתי בהמשך) ההידרדרות במצב הבריאותי עלולה להיות מהירה, וטוב תעשה אם תעצור אותה *כעת*.

קובי, עם נתוני משקל כפי שתוארו כאן (עם/בלי כל השאר) כבר לא משנה ממש הBMI. תסכים איתי...

לגבי סוג הניתוח, ממליצה בחום להגיע עם ידע אודות 2 הניתוחים (יש מספיק קבוצות ייעודיות עם מנותחים ותיקים בפייסבוק שישמחו לתת לך מידע מניסיון אישי), לוודא את היתרונות והחסרונות של שניהם ולייחס את זה בצורה אישית ביחס לאופן האכילה, סוגי המזון וההתנהגות מולו באופן כללי.

שיהיה בהצלחה רבה ורק בריאות.

ligal mezger

New member
אני מנותחת שלו אני שנתיים אחרי מעקף אצלו. מאוד מרוצה. מכירה עוד כמה מנותחים שלו שגם מאוד מרוצים.
אשמח לענות על שאלות נוספות

אופירA

New member
מנהל
ממה שלמדתי ממנותחיו הרופא הזה מומלץ מאוד על ידיהם כמנתח טוב מאוד.
(לא לניתוח טבעת כמובן. לניתוח טבעת שום מנתח לא מומלץ בעיני, פרט לאחד בלבד).

anati43

New member
תביאי מכתב מאורטופד לגבי הגב ומגבלות התנועה שיכתוב שם שהוא ממליץ על ניתוח, ושירידה במשקל תקל על מצבך.

קוביd1

New member
שלום שמנמונת בעיית גב בצורה קשה חלק מעודף משקל ,את צריכה להביא מסמכים צילומים מאורטופד ,לא מרופא משפחה ,מכתב שישכנע את הוועדה ,מכתב אחד שווה אלף דיבורים.
בהצלחה אשמח לשמוע מה קרה בוועדה .

קובי

guy bait on adv

New member
שלום לכולם

שאלה
1. האם משהוא פה עשה ניתוח קיצור קיבה באופן פרטי או דרך חברת ביטוח.
2. האם כשעושים ניתוח קיצור קיבה פרטי מסתכלים פחות על הBMI.
3. מי המנתח הכי מומלץ לעשות ניתוח שרוול באזור המרכז .
4 . והאם למשהוא יש את מספר הטלפון שלו.
תודה .

קוביd1

New member
חמסה את צודקת אכן יש לבחור תיק מחלות מכובד ,ואת צודקת שלא תיהיה לו בעיה לקבל אישור,

שבוע טוב

קובי

מושיתי1

New member
ערב טוב חדשה עם הרבה שאלות

אני בת 33 עם BMI 43 בקופת חולים כללית
קיבלתי אישור מהקופה לטופס 17 לניתוח בריאטרי ( אין לי ביטוח פרטי החכמתי לעשות רק עכשיו ויש המתנה של שנה לפני האישורים)
קיבלתי אישור לבתי חולים הציבוריים הבאים:
אסף הרופא ( התור הקרוב לוועדה ספטמבר )
קפלן ( התור הקרוב לוועדה מרץ )
בלינסון ( התור לסוף השנה לוועדה )
השרון ( לא יצרתי קשר עדיין )

רציתי לדעת האם מישהו מכיר / עשה ניתוח באחד מבתי החולים הציבוריים הללו
ומי מבינהם מומלץ יותר

בנוסף המליצו לי מאוד על תל השומר אבל לא קיבלתי לשם טופס 17
הבנתי שלכללית יש בעיה עם בית החולים הזה אבל עדיין עובדים איתו
האם יש פה מישהו בכללית שביצע בציבורי בתל השומר ?
ואיך התבצע האישור?

אני מאוד לחוצה ומאוד מחכה לניתוח הזה כבר דיי הרבה שנים שכל פעם משהו אחר עמד על הפרק (לידות,ילדים)
ועכשיו קיבלתי החלטה לטפל בעצמי !!!!!
בשבילי בשביל הילדים שלי ובשביל הזוגיות שלי !!!!

אשמח לעזרתכם תודה מראש

אופירA

New member
מנהל
מחזקת את הדעה של חמסה מה עדיף לך תחליט בעצמך, על ידי שקילה בכובד ראש של כל המידע שתקבל בנוגע לשני ניתוחים אלו, ותדאג שתקבל הרבה מידע, גם בצורה עצמאית וגם מייעוץ אצל כמה מנתחים בריאטריים שמנתחים את 2 סוגי הניתוחים הללו מספר שנים ומנוסים בהם.

אלו שני ניתוחים עם הבדלים ביניהם, יתרונות וחסרונות שונים, אז כדאי מאוד להכיר את כל ההבדלים ולהגיע למסקנה מה יותר מתאים לגוףנפש שלך, ומה פחות.

את התהליך הפרוצדורלי אפשר כבר להתחיל בלי להחליט על איזה ניתוח מבין השניים לעבור. בדיקות, ייעוץ, אישור הקופה - אפשר גם לפני ההחלטה על סוג הניתוח.

במהלך התהליך, תלמד את הנושא היטב, תשמע את העצות השונות שתקבל מהמנתחים השונים (הדעות חלוקות. כל מנתח ימליץ לך אחרת), ותקשיב למה שמדבר אליך יותר ומה פחות, לאחר המידע שקיבלת.

anati43

New member
ככל שידוע לי , הקריטריונים הם אותם קריטריונים

בניתוח פרטי או ציבורי. מנתחים טובים באיזור המרכז יש הרבה, כל מנותח נשבע במנתח שלו. 2 שמות מקובלים: ד"ר אסנת רזיאל, ד"ר אניה פייגין. תלוי גם איזה סוג ניתוח אתה רוצה.

קוביd1

New member
מושית

אכן בעיה של המתנה ארוכה לניתוחים בבתי חולים ממשלתיים.
מה קורה עם בית חולים איכילוב תבדקי \השאלה איזה סוג ניתוח את רוצה לעבור אם זה טבעת אולי יש מצב לעשות בסורוקה אצל ד"ר אבינוח
בואי נמתין לעוד חברים ונשמע את דעתם ,מניסיונם האישי .

קובי

מושיתי1

New member
תודה קובי

אני אשמח לעוד תגובות
בטבעת אני ממש לא מעוניינת אני יותר בכיוון של שרוול

אופירA

New member
מנהל
כדאי מאוד לפנות לבי"ח השרון!

ד"ר מינץ מאוד מומלץ פה.

אין לך שום ביטוח משלים בקופ"ח כללית? גם עם ביטוח משלים אפשר לעבור ניתוח בבי"ח פרטי, עם השתתפות עצמית. התורים שם עשויים להיות קצרים יותר.

כל בתי החולים שקיבלת הם באיזור השרון ורחובות. תנסי לברר עם הקופה לגבי בתי חולים בצפון או בדרום. בצפון (חיפה) יש מנתחי שרוול מצוינים.
תה"ש אכן מאוד מומלץ לשרוול אבל אני לא בקיאה בענייני הכללית, המאוד מסובכים כשלעצמם. מקווה שתקבלי תשובותץ.

טליוגם

New member
ממליצה לך על סורוקה

דר אבינוח שם :) וזה בי״ח של הכללית ולא תניה בעיה עם טופס 17 .שווה לברר .בהצלחה!

טליוגם

New member
ממליצה לך על סורוקה

דר אבינוח שם :) וזה בי״ח של הכללית ולא תניה בעיה עם טופס 17 .שווה לברר .בהצלחה!

טליוגם

New member
סורי עכשיו ראיתי שאת

מעוניינת בשרוול:) אין לי תובנות בנושא.אבל סתם מעניין למה את פוסלת על הסף את הטבעת?

שמחה37

New member
אני שמעתי שמינץ

כבר לא בשרון תבדקי.

מי מנתח בקפלן? תגידי לנו שמות של מנתחים זה יעזור יותר מבתי חולים.

בהצלחה

שמחה

מושיתי1

New member
תודה

בקפלן ד"ר שמעון ספוז'ניקוב
יש לי מושלם בקופה אבל ההשתתפות העצמית 10000 וכרגע זה קצת יותר מידי

למעלה