לפני ניתוח

קוביd1

New member
מנתחי שרוול חברים מי שמכיר את שמות המנתחים בקפלן מתבקש לעזור
אני יכול לפנות אותך לשכנים שלנו המשורוולים בפורום שלהם פה בתפוז.

קובי

כל מי שעבר את הניתוח עשה את הצילום שותים בריום לפי ההנחיות בזמן שהטכנאי עורך את הצילום.
זה אמנם לא טעים (בלשון המעטה), אבל גם לא נורא.
אין ברירה, עושים מה שצריך.
3 דקות של
ואת אחרי.
בהצלחה!

קוביd1

New member
שלום תמרה צילום ושט קיבה תריסריון חלק מהבדיקות הנדרשות
הצילום נעשה בשתיית בריום וכמה צילומים ,לא טעים כל כך הבריום ,לי זה דווקא היה טעים ,וסיימתי את כל מה שנתנו לי כמו ילד גדול.....

בהצלחה

קובי

אופירA

New member
מנהל
זה נורא כמו צילום רנטגן זה בעצם צילום רנטגן.
למה את שואלת כמה זה נורא? מה שמעת על "נוראות" הצילום הזה?
את מתכוונת לטעם של הבריום? טוב, אין לזה טעם של אייסקפה, אבל גם לא טעם נורא ואיום כמו שמן דגים או מי מלח... יש לזה טעם סתמי, וזה ממותק באיזה ממתיק מלאכותי.

קוביd1

New member
למה פרטי עשרות אלפי שקלים תלוי במנתח ,באם את לא עומדת בקריטריונים שום רופא לא ינתח אותך ,קחי את זה בחשבון.

קובי

רותם026

New member
שלום ושנה טובה

היום בשעה טובה קבלתי אישור לניתוח....עכשו מגיע החלק הקשההההההה....איזה ניתוח אני עושה...דבר שני אני מתה מפחד..
...אני מאוד רוצה טבת...אבל אומרים שעם הטבת כל הזמן מרגישים רעבים...אם זה נכון?

מילקי110

New member
ד"ר ספוז'ניקוב
מנתח בקפלן . לא מכירה אחרים חוץ ממנו.

אבל אנשים בפורום שנותחו על ידו היו מרוצים וגם מבית החולים .

אופירA

New member
מנהל
האנשים שאומרים זאת לא עשו טבעת

ולכן הם צודקים - הם כל הזמן רעבים.

אנו, שעשינו טבעת, לא מרגישים רעבים כל הזמן, כאשר הטבעת סגורה לפי הצורך - לא יותר מידי ולא פחות מידי.

אפשר לשאול מי הם ה"אומרים" הללו?

רותם026

New member

יש לי 2 חברות שעשו שרוול..שאלתי אותם למה בחרו שרוול ולא טבעת...הם פחדו מאוד מהרעב כל הזמן ..שניגשתי לוועדה חשבתי לעשות שרוול...ועכשו שוקלת לעשות טבעת...קבעתי תור לד"ר אבינוח בקשר לניתוח טבעת...ומקווה שיהיה בסדר....

אופירA

New member
מנהל
אבל תקבלי החלטה על הניתוח על סמך הרבה למידה

תלמדי טוב על שני הניתוחים, בעיקר ממה שמספרים מנותחים בשני הפורומים.
תקראי את אתר טבעת, כי בכל ניתוח ובטבעת בפרט - צריך לדעת לקראת מה הולכים, כי רק כך אפשר להצליח.
הבעיה בטבעת אינה הרעב, אלא נוחות האכילה. צריך ללמוד לאכול לאט ועם הפסקות כדי להרגיש נוח באכילה, לא להקיא ולא להסתבך. זה לא קשה לאכול לאט ועם הפסקות, כי מרגישים עומס ורוצים להפסיק. חשוב גם להתרגל לשתות לפני האכילה. אבל ההרגלים נקנים עם הזמן אם יש נכונות, בזכות ה"עונשים" שהטבעת נותנת אם לא עושים מה שהיא צריכה ולא מקשיבים לה היטב.

אופירA

New member
מנהל
יעל, עברת דרך ארוכה ארוכה

הרבה צמתים היו בה.
אני מאחלת לך שזו תהיה התחנה האחרונה בדרך הצער ומפח הנפש,
והתחלה חדשה בדרך ארוכה ארוכה של בריאות, מהפך וחיים חדשים.

למעלה