שני2703

New member

אז קמתי בבוקר (אחרי חלום הזוי ביותר ) וראיתי שמתחת לתחתונית שלי נספק 2 שורות קצרות יחסית של הפרשות חומות (לא ברור אם חום או דמם כי זה כבר נספג)
ישר פקססתי לאחיות בתה"ש - והמליצו לי היום להגביר תמיכה ל-2 קרינון
ורק במידה וימשיכו ההפרשות החומות להמשיך עם 2 קרינון ליום עד הבטא ביום שני ב"ה.

לבשורות טובות - אמן כן יהי רצון !

שני2703

New member
אז כמו שאנג'ולי המליצה לגבי הקרינון

ולפי המלצה האחות - הגברתי תמיכה ל-2 קרינון ביום
מאתמול יש לי כאבים בנרתיק ( די פוחדת שייצא לי קריש דם כמו בסבב הקודם)
הוצאתי שאריות קרינון כמומלץ לפני הוספה חדשה , אין יותר הפרשות חומות מלפני יומיים אבל ניקוי שאריות הקרינון ביומיים האלה מלוות בצבע חום ....
אוף!

ה3 ימים האחרונים הם כל כך קריטיים.... שיגיע כבר יום שני המיוחל לביצוע בדיקת בטא עם בשורות טובות

שני2703

New member

היי ,
אז ההחזרה בוצעה ב24.2
ובשעות האחרונות הופיעה התפרקותה של רירית הרחם המלווה בקרישי דם + פירוק קרינון ....

מחר יום שבת ואין מעבדה , בסבב הראשון שהופיע לי קריש דם דיי גדול! התפניתי למיון ששם כבר עשו לי בטא שתן אבל בכל מקרה אמרו להמשיך בנוהל IVF עד לבטא
( גם אז הופיע הדימום 3 ימים לפני בטא ... זה אמור להעיד על תזמון כלשהו?! )

האם להמשיך עם התמיכה למרות עם הדימומים? (הם אמנם לא כבדים אבל בטח שסיכוי קלוש שמעידים על היריון)

שבת שלום ובשורות טובות לכולן !

anguly

New member
כן תמשיכי את התמיכה

דרך אגב אם זה קרה לך בעבר, בדיוק באותו תזמון, זה מרמז שבאמת יש ירידה של הורמונים, חבל שלא ביקשת שיבדקו פרוגסטרון ואסטרדיול.
אומנם קרענון לא תמיד בא לידי ביטוי בבדיקת דם, אבל לפחות היית רואה אם יש בעייה בתמיכה של האסטרדיול.
הצניחה של האסטרדיול היא פחות שכיחה ולכן לרוב לא נותנים תמיכה עבורה אלא אם יש בעיה מוגדרת (או בהחזרת מוקפאים).
צניחה של אסטרדיול יכולה להוביל להתפרקות הרירית.

כרגע לא ברור מה קורה, אבל כשאת עושה בטא מחר הייתי מבקשת שיבדקו את כל רמות ההורמונים זה ירמוז האם היתה בעיה....

שיהיה בהצלחה

שני2703

New member
אנג'ולי

הבטא היא ביום שני
הרירית המשיכה להתפרק לה והדימומים התגברו בצורה חזקה יותר !

האם יש טעם להמשיך עם הקרינון ?

שני2703

New member
מיון תה"ש

דיברתי עם המיון בתה"ש - אמנם לא עם אחות או רופא אבל בטוח עם מישהי שלא תנחה אותי סתם-היא אמרה שכרגע אין עם מי לדבר.... אבל אמרה לי לשים היום תמיכה ומחר לדבר עם האחיות בIVF

(אין ספק שהמחזור הגיע לו...
)

שני2703

New member
תה"ש

אנג'ולי לגבי שאלותייך המכוונות - פיקססתי מכתב ובו תיאור המצב ושאלותייך המכוונות
תודה רבה!

anguly

New member
טוב זה אומר שהתמיכה לא ממש עובדת

או שהאסטרדיול צנח לאדמה.
אני הייתי עושה מחר על הבוקר בדיקת דם לכל הדברים אין מה לחכות ליום שני במצב הזה.

שני2703

New member
אנג'ולי - למרות שהפקס אליהם כבר נשלח

אעשה זאת אתייצב אצלהם מחר בבוקר - אני מטופלת בתה"ש...

תודה רבה רבה !!! :)

שני2703

New member
ושאלה אחרונה לי אלייך אנג'ולי יקירה !

מה הכוונה תמיכה לאסטרדיול ?

(ראוי לציין שאני אנדואית והפרשות חומות ממצא האנדו לא ממש תורם לעניין בחלקו - חחחח למרות שד"ר אוסוולדו רבינוביץ' דווקא בעד הפרשות חומות הוא טוען שהממצא מפריש ומפחית כאבים )

שני2703

New member
אנג'ולי .... אז הגעתי לתל השומר הבוקר

והאחיות היו מרוצות - אמרו שטוב שבאת היום במקום מחר לבטא - והרי שהגעתי לשם היום בזכותך !
כמובן שאמרתי להן את מה שאמרת לי והאחות אמרה שמה שבדר"כ מפיל את העובר זה ירידה בפרוגסטרון ולא באסטרדיול
לכן עשיתי רק בטא (שהסבירות הגבוהה עם קרישי הדם שהיא שלילית ) ופרוגסטרון לדרישתן .

שוב תודה לך ושיהיה לנו שבוע טוב !

anguly

New member
חבל שהתקמצנו על הבדיקה

זה נכון שזה יותר נדיר אבל זה קיים...
מה עלה מהתוצאות?

שני2703

New member
אנג'ולי

היי ,
אז אכן הפרוגסטרון היה נמוך - 16
היום הייתי בייעוץ אצל ד"ר אליצור לקביעת פרוטוקול חדש ואמרתי לו שביקשתי מראש מהרופא שביצע את השאיבה לשנות תמיכה אך הוא השאיר לי אותה כמו שהיא ובהתייחס לירידה בפרוגסטרון זה לא הועיל (כמובן שזה לא היה לציטוט מלמידה ממנוסה יותר ממני ) -בנוסף לאנדו' הידוע כבר בדופן האחורי של הנרתיק שהקרינון לא משפיע לטובה הוא הסכים עם דברייך ושינה לי את כל הפרוטוקול !
אז תודה לך !
הוא רשם לי בתוכנית -
פרגובריס 150 להזרקה
ואטרגוסטן 200 ו\או 100 נרות וזריקות פרוגסטרון-כל 3 ימים אם אני זוכרת נכון.... לתמיכה .

וכמובן שאלך למעקב לד"ר סוריאנו למעקב לאנדו' לפני תחילת הפרוטוקול .

שזה יהיה הפרוטוקול המנצח .

אנג'ולי \שאר הבנות - יש לכן טיפים לגבי המרשמים הנ"ל ?

anguly

New member
אוטרוגסטרון בשילוב עם זריקות

זה בהחלט תמיכה יותר מוצלחת ממה שקיבלת עד עכשיו.
ככה שנראה שבפעם הבאה יש סיכוי טוב יותר לשמור על רמות טובות של פרוגסטרון.

לגבי השאלה שלך קודם, תמיכה של אסטרדיול היא לרוב באמצעות כדורים של אסטרופם או פרוגינובה.

אני מקווה שהפעם הבאה תהיה יותר מוצלחת

למעלה